luxusní akcička s luxusníma lidičkama takových akcí víc. je videt že není třeba žádná velká organizace hromady nachytsanýho žrádla a podobně, stačí jen dobré lidi
byla jsem jen v pátek, ale bylo hezky - hlavně jsem byla na chvíli v klidu - jinak neustále honím - těším se na další setkání - teplo ještě bude i v září.
My se taky pridavame s dekovackou, i kdyz jsme byli jen na patek a sobotu, bylo to perfektni a uz se moc tesime na dalsi setkani! Bylo moc moc moc fajne!!!
bohužel asi tento srazik nebudem moct absolvovat, manželku snad dnes pustí z nemocnice ,ale mně ve středu v noci seklo v zádech, ani po celém čtvrtku v nemocnici mi není líp a nezvládnu ani sejít schody. Pokud by se to aspoň trošku zlepšilo tak se aspoň stavíme na pokec. Kluci k tomu Interspau o pul druhe jeďte, bude tam čekat jeden nováček s stříbrno černou 206cc.
ahoj snad se uvidime Janča a René
uncle Igor: hej ještě nevim,však tel mám tak v připadě že se připojíme zavolam. Já nechci zdržovat mim pomalim vozem kochajícím se přírodou takže jak nás potkáte netrubte a pomalinku bezpečně předjíždějte Jinak těšíme moc