Anonym
 
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty

6. Mezinárodní sraz - Poděbrady - zobrazeno podle času

Moderátoři tématu: rebel dědeček, Deniii
Seznam témat | Zobrazovat podle vláken
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
2900. RE: (re:2898)
rebel dědeček

Příspěvků : 1370
datum : 23.5.2012 - 09:02:31

Giani: V tom případě nechápu proč je to pořádaně pod občanským sdružením "Cabrio club". Lépe by znělo
"sokromá párty Žacléř" nebo něco podobného.
2899.
Giani

Příspěvků : 1202
datum : 23.5.2012 - 08:57:02

Dědeček: Ještě malá poznámka. Myslím, že Tě z klubu nikdo vyhazovat nebude a jestli pořád chceš zůstat členem, tak je to i tvůj klub (Ne "Váš klub" jak píšeš).
2898.
Giani

Příspěvků : 1202
datum : 23.5.2012 - 08:39:47

Dědeček: Tvůj příspěvek mi jen potvrdil moji domněnku, že jde hlavně o peníze - prostě chceš vědět, kam případný výdělek putuje, když tvoje akce vydělávají. A současný systém Ti to nezaručuje. Což chápu.
Ale v tom je právě rozdíl mezi pořádáním akcí v tvé režii a např. Žacléřem. Protože my jsme nikdy nečekali, že nám někdo přispěje z klubových peněz, ani nebylo cílem vydělat. Každý účastník si zaplatil svoje náklady na ubytování a jídlo. Ale víc o tom určitě napíše Caddy, jako hlavní organizátor. Jen se mi nelíbí narážka, že by se mělo jednat o dobrý příjem peněz.
2897. RE: (re:2894)
Zdenal

Příspěvků : 240
datum : 23.5.2012 - 07:27:46

rebel dědeček: Vau
2896. RE: (re:2894)
mili

Příspěvků : 417
datum : 23.5.2012 - 00:21:14

rebel dědeček:
2895. RE: (re:2894)
Rebel Daniel :-)

Příspěvků : 2337
datum : 23.5.2012 - 00:12:50

rebel dědeček: tak k tomuhle už važně neni co dodat
2894.
rebel dědeček

Příspěvků : 1370
datum : 22.5.2012 - 21:52:28




Tak to vidím já, rebel dědeček

Nejprve bych Vám chtěl všem popřát hezký den a klidné zamyšlení. Pokusím se ve stručnosti vysvětlit moje pohnutky k opuštění tohoto Cabrio Clubu a založení nového Cabrio Klubu ČR.
Byl jsem v tomto Clubu řadu let. Jako nováček s omláceným autem jsem navštívil první sraz ve východních Čechách. Jednalo se autokemp Brodský, nevím jestli je to správný název. Právě tam ředitel clubu Tomáš Tureček podával informaci ,že jste zaregistrováni u MV jako občanské sdružení. Informace o budoucí činnosti clubu zněly velice dobře. Proto jsem vstoupil do clubu ihned po návratu domů s pořadovým číslem 286. Po rozkoukání se na různých srazech jsem chtěl taky něčím přispět . Se srazy jsem neměl vůbec žádnou zkušenost, (vždy jsem obdivoval lidi, kteří to zajišťovali) rozhodl jsem se, že uspořádám „Cabrioples“.
Podpora členské základny byla takřka mizivá. Pár odvážných přijelo, pobavilo se a zhodnotilo kladně. Tento první ples byl hned výdělečný a tak jsem celý výdělek se všemi doklady předal řediteli clubu. Částka nebyla zanedbatelná. Bohužel při nahlédnutí na konto clubu u banky jsem nikde tuto částku nenašel. Můj první sraz , který jsem pořádal, byl 5. mezinárodní v Poděbradech. Tento rok jste žádný sraz mít neměli. Šel jsem s Deni do toho a naivně si myslel, že club jako takový, mi pomůže finančně. Bohužel to jsem se škaredě spletl. Musel jsem investovat vše ze svých peněz a zbožně si přát, abych neprodělal. Nikoho z Vás nezajímalo, co to obnáší, jak časově, tak finančně. Prostě jste si zaplatili, pobavili se a tím to pro Vás skončilo. Sraz byl povedený a hlavně ne prodělečný. To už jsem byl ale upozorněn, že do clubu nemám nic dávat. Tak jsem taky udělal. Peníze šly do obálky s nadpisem Cabrio club - záloha na další akce. Zároveň jsme při každém srazu při spanilce navštívili dětský domov Milovice a předali sponzorský dar v hodnotě 5000,- Kč dětem.O dalších akcích v naší režii už psát nebudu, protože by to byl asi román na několik stránek. Jeden fakt je, že nikdy jsme neprodělali.Díky tomu můžeme dělat akce lepší a ještě lepší. Nerozumím pořadateli, který stále tvrdí, že do toho zahučel třeba 30000,-Kč. Buď je tak neschopný a nebo kecá a je to dobrý způsob výdělku.

Něco málo k zamyšlení.
1.)Zamyslel se někdo nad faktem, kam jdou Vaše příspěvky? Co se z nich financuje? Kolik se kdy vybralo na srazu za vstupné a kolik se investovalo a za co? Mám přístup na účet clubu. Nikdy v životě jsem tam nenašel jiný příjem nežli Vaše příspěvky. Naopak, vydání ano. Nikdy jsem nezaznamenal příjem z e-shopu ale vydání ano.Zaznamenal jsem třeba, že platíme za kreslené fóry na stránkách. Jistě víte komu. Zaznamenal jsem, že se se stránkami clubu vezou další tři soukromé, na kterých jsou denně stejné fory jako zde. Nebo snad „Společenské hry“ , „Moje svářečka“ a „Křižovatka“ jsou clubové? Jestli někdo chce namítnout, že peníze jsou v hotovosti v pokladně, rád bych ji viděl. Ta už má asi pro svou váhu kolečka. Malá otázka. Jak probíhaly akce typu „Kralovice“ , „Žacléř“, „Cabrio point“,
když byli pod hlavičkou clubu? Jakým způsobem se řešil sraz na Slovensku ? A nebo je to snad pod zástěrkou občanského združení pro někoho dobrý příjem peněz?
2.)Požadoval někdy někdo (kromě pár jedinců, kde jsem i já) „Výroční zprávu o činnosti a hospodaření Cabrio clubu“? Vždy, když se někdo zeptal, tak jste to zatloukli nesmyslnýma poznámkama a občas jsem dostal titul „rýpal“. A jen tak mimochodem, ty dvě nicneříkající zprávy na těchto stránkách (poslední z roku 2008) by napsalo malé dítě v páté třídě.
3.)Kdo je a jak zodpovědný za chod tohoto clubu? Kdo je ředitelem vím, ale kdo je jeho zástupce, kdo je pokladník, kdo je účetní? Nebo je to jenom jedna jediná osoba? Kde je nějaká kontrola (revizní komise) ?
4.)Stránky clubu v poslední době ? Uplná katastrofa. Pár jedinců si tam vyměňuje názory, kde jak se zrušili do němoty, jak jim bylo zle, nebo kde se sejdou a vožerou se. Kloudnou věc tam návštěvník nenajde a když napíše dotaz, tak stejně žádnou informaci nedostane. Zamyslel se někdo z těch moralistů a všeználků, proč už odešla řada dobrých členů pryč z clubu a taky proč stránky navštěvuje stále míň lidí? Podívejte se do knihy návštěv. Kdo z Vás, co tak rádi znáte na vše odpověď, odpověděl na otázky.


Snažil jsem se už odhadem dva roky zpět s panem ředitelem jednat o nutných změnách. Měl jsem různé návrhy, připomínky. Jedinou odpovědí bylo, že mám pravdu, že budu muset odevzdávat peníze do klubu a že to projedná. Na to jsem mu odpověděl, že já s tím nemám problém. Ale pokud tam ty peníze dám, tak chci vědět, kam byly investovány a mít zálohu na další sraz nebo akci, kterou budu pořádat.. Řadu návrhu měl pokud vím i od jiných členů. Naposledy slíbil že přijede na ples v sobotu dřív, sejdeme se a domluvíme, co a jak. Byli tam všichni mimo pana ředitele. Odpoledne mi přišla sms zpráva že nepřijede. Tak to byl takový první popud z mé strany odejít z tohoto clubu. Ale stále jsem doufal, že se něco stane a udělá se pořádek. Mám tady dost kamarádů, kteří mě berou takového jaký jsem (ne vždy příjemný, hlavně, když se něco sere). Mluvil jsem s řadou lidí tohoto clubu, kteří projevili taky nespokojenost. Hlavní impulz přišel okamžikem, když jsem měl už z 95% připravený a hlavně zajištěný “8.mezinárodní sraz v Poděbradech“. Po odeslání článku řediteli clubu se nic nedělo. Asi po šesti dnech mi zavolal člen „Cabrio“, který se probral z několikaletého spánku, že tento sraz pořádá on a bylo mi naznačeno, abych to odvolal. Podobný hovor jsem měl i s panem ředitelem. Moje odpověď byla, ať si vezme název, protože je jeho, ale sraz udělám i kdybych tam měl být sám.
Tuto skutečnost jsem sdělil všem, co nějakým způsobem pomáhali a padlo rozhodnutí, že tímto srazem končím v tomto clubu. Byli tací, kteří ukončili členství ihned. Pro mě to nebylo ale řešení, se kterým bych se smířil. Po poradě jsem jednoduše založil „Cabrio klub ČR“ v AČR Nedalo to ani moc práce a klub je na světě.Je přístupný všem, ale za předpokladu plnění stanov a organizačního řádu klubu.
Chceme se pokud možno vyhnout těm (radobyvšehoznalcům) a kecalům, kteří si myslí, že mají patent na rozum. Žádní poloviční kabrioleťáci a podobně, pouze a jenom řádní členové, kteří budou mít o činnost klubu zájem a podílet se na ní. Více se můžete o novém klubu dozvědět na našich nových stránkách, (které jsou stále v režimu úprav) www.cabriolety.eu

Původně jsem chtěl z tohoto klubu odejít sám po skončení srazu. Neudělám to, budu dále členem Vašeho clubu, nebudu platit žádné příspěvky a počkám, zda budu vyloučen a na důvody mého vyloučení.

To je asi tak vše. Přeberte si to, jak chcete, ale já už se nebudu vyjadřovat k ničemu, co se týká tohoto clubu. Plně se budu věnovat práci pro nový klub. V mém věku chci nový klub dostat do pozice uspěšného klubu a pomalu hledat schopného následníka v mé práci. Věřím, že s členy, kteří mi pomáhají, toho dosáhnu. V žádném případě nechci a nesmím zklamat členskou základnu. Pochopitelně, že všechny akce, které jsme pořádali jdou s námi. „Cabrio ples“ , sraz „Poděbrady“ mini sraz „Cabrio vánoce“ , „Beroun“ , Alpentour“. Pokusíme se ještě něco přidat někde na Moravě , ale to je už interní záležitost našeho klubu, kterou nehodlám zveřejňovat.

S přáním hezkého dne rebel dědeček.
2893.
Marv & Luci Luc

Příspěvků : 10383
datum : 21.5.2012 - 21:48:40

Mě se nikdo nedotknul. Napsala sem , jak to vidím já, jiní napsali, jak to vidí oni Myslím, že só jiný věci, co by mi měli trhat žile, ale rozdělení klubu to zřejmě nebude Ať je každej tam, kde mu to vyhovuje
2892.
Rebel Daniel :-)

Příspěvků : 2337
datum : 21.5.2012 - 20:49:44

ja už k tomu nemam co vic dodat...

no možna jen to že ty slova mohl Dědeček volit lepe ja ho znam dlouho tak mi to ani neprijde ale chapu že nekoho se to mohlo dotknout

A co se tyka vzniku za zady mastra no jak bych to napsal dostal miliony ruznejch ipulzu co dal a on stale jen opakoval " mi se musime domluvit(asi jako vedení klubu) a pak stim neco udelam...
a tohle opakoval prez dva roky takže jestli tah nově vznikleho klubu byl štastny nebo ne nevim ale mě to prijde v pohodě takže asi tak

a jestě jedna vec, vse je na vaší osobní volbě zda zustanete tady nebo odejde nebo jako treba ja bude v obouch klubech

a samozřejmě i členove tohoto klubo budou srdečně vítani na srazech noveho klubu a pevně doufam že to bude i naopak
2891. RE: RE: Bože! (re:2890)
Žralok

Příspěvků : 113
datum : 21.5.2012 - 18:15:03

Marv & Luci Luc: No vidiš. Ja tam mám zelenou fajfku a zase čekám na průkazku. Každopádně jsem se nechtěl nikoho dotknout. Ani Vás ani Caddyho. Ikdyž se osobně neznáme, jistě bude příležitost to napravit.

O druhým klubu už myslím stačí. Není to konkurence ani žádná duplicita. Nikdo si nic špatnýho neudělal. Jen je tu prostě rozdíl v názorech což je lidské. Ne?

Loni v Královicích jsem s Masterem mluvil a on si byl vědom toho že to tady skomírá. Bohužel škoda že to nechal bejt. Práce a osobní zajištění je bezesporu nejdůležitější ale i tady je třeba trochu odpovědnosti a škoda že si to nechal na sobě a nerozdělil se... No stalo se.

Hlavně to neberte jako nějakou konkurenci nebo podraz nebo duplicitu. Věci se vyvíjí a mění a sto lidí sto názorů. Ok?
2890. RE: Bože! (re:2887)
Marv & Luci Luc

Příspěvků : 10383
datum : 21.5.2012 - 16:13:09

Žralok: My sme platící členové od počátku, co sme tu, jen jeden rok sme za 7 let nezaplatili. Poslední příspěvek platil Marv v Královicích v loni, ale dodnes nejsme na klubu označení jako řádní členové, co zaplatili
2889.
Caddy

Příspěvků : 23860
datum : 21.5.2012 - 15:40:30

a k duplicite clubu uz se vyjadrovat nehodlam, to si precti znovu, co jsem psal uz nekolikrat a treba to jednou pochopis
2888. RE: Bože! (re:2887)
Caddy

Příspěvků : 23860
datum : 21.5.2012 - 15:34:48

Žralok: no, nema cenu se moc vyjadrovat, snad jen k tomu, ze bych nerad spadal do skupiny lidi, co nidky nic neplatili a nidky nic neorganizovali nebo nepomahali chodu...to by se me vazne docela dotklo...sem tam jsem se na nejake akci podilel, sem tam neco pro club udelal a dostatecne dlouho jsme i platil. To, ze to ztratilo smysl neni tak uplne moje vina a to, ze se soucasnym stavem veci nesouhlasim, jsem taky nepopiral

A na syndrom zhrzene milenky Ti zvysoka seru, ja si naopak myslim, ze je to dobre, ze tu bude bez techto kecu lepe (pokud tu teda jeste neco bude :-D )
2887. Bože!
Žralok

Příspěvků : 113
datum : 21.5.2012 - 15:05:03

Proč tady mají nejvíc keců a proč jsou nejvíce pohoršeni ti co jim nestálo ani za to tady zaplatit členskej příspěvek, přispět tak na blaho klubu a být plnohodnotnými řádnými členy? Organizovat jakýkoliv akce a akcičky, sršet nápady poznámkami a připomínkami? Ne! Jen kecy kritika a srandičky. Prostě se stalo co se stalo a myslím že rozumní pochopí. Dědeček to udělal tak jak to udělal a nepřísluší být za to odsuzován. Už ne za to jak se tady o hodně věcí staral a co všechno na svý triko organizoval a to jen pro Vaši zábavu. Je sranda se přihlásit na sraz nebo ples, přijet, zaplatit účast a finito, zábava spanilka, muzika.... Prostě se ucho utrhlo. Je na každým jak si to přebere.

Každopádně si myslím že projevovat tu "Syndrom zhrzené milenky stačí"

Já jsem taky členem dvou audi klubů a co? (jo a samozřejmě platící pro rejpaly) Zasloužím si za to být z jednoho nemilosrdně vyloučen?

Caddy je taky jen v jednom US klubu? Myslím že ne. (řečnická otázka netřeba reagovat )

Já jsem řádnej platící člen a za ten rok jsem nedostal ani tu klubovou kartičku.

Teď mne tu opět můžete rozcupovat!
2886.
Marv & Luci Luc

Příspěvků : 10383
datum : 21.5.2012 - 13:23:18

Myslím, že Caddyho chápu celkem dobře a myslím, že sdílím jeho názor. Jde o to, že novej klub vznikl v tichosti v nějakém omezeném okruhu lidí, bez veřejné debaty. Ono kdyby se hovořilo veřejně, co s klubem dál, zda odejdem všichni, když tu se nic neděje, případně všichni vyzvali Mástra, buď to předej, nebo něco dělej, jinak jdem pryč, bylo by to nejpíš férovější a pro mě i logičtější. To, že Mástr tady na to kašle víme, neomlouvám ho, ale minimálně mu můžeme být vděční, že sme se tu společně potkali a můžeme společně řešit, co dál.
Nepíšu to z pozice, že bych snad stála o nějakou pozici, to opravdu ne, ale přijde m to prostě vytvořené "za zády" a je mi to proti srsti Šlo to udělat určitě důstojněji
2885.
JayJay

Příspěvků : 244
datum : 21.5.2012 - 11:59:56

caddy, daniel: velice zajímavá konverzace.

Jen bych zareagoval na to co psal Caddy ohledně příspěvku pod článkem o Poděbradech. Když bych měl v plánu na Poděbrady jet (bohužel jsem byl v práci), tak po přečtení těchto příspěvků, bych také určitě své plány přehodnotil. Bohužel (bohudík asi taky patřím mezi tu část lidí, kteří si myslí, že by šlo odpovědět mnohem příjemněji, než tímto arogantním a urážejícím způsobem, který mně osobně také moc nevyhovuje.
2884. RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: (re:2883)
Rebel Daniel :-)

Příspěvků : 2337
datum : 21.5.2012 - 09:06:06

Caddy:
2883. RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: (re:2882)
Caddy

Příspěvků : 23860
datum : 21.5.2012 - 08:36:40

Rebel Daniel :-): budiz, nemohu Ti v tom odporovat, protoze mas taky pravdu. Bohuzel na tom neco je. Ze lidi jsou hovada, je zname a bude to spis stale horsi. Ale stejne jsem typ, co radsi volnost a pohodu, byt to muze obcas prinest nejakou komplikaci, nez restrikce od zacatku a pro vsechny (a podobne - radsi vice prohresku, nez plosne sledovani, radeji sto zlodeju na svobode, nez jeden nevinny zavreny atd....a taky za vsech okolnosti presumpce neviny). Takze beze me. Ale mam aspon radost z toho, ze slusni lide se dokazou nakonec vzdy nejak domluvit a porozumet si ;)
2882. RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: (re:2881)
Rebel Daniel :-)

Příspěvků : 2337
datum : 20.5.2012 - 22:55:13

Caddy: arogantní nepretalske... no ja nevim sam moc dobre vis že napsan věta se dá precíst mnoha způsoby

kniha navstev vidiš o te sem ani nevedel ale promin jako na blbou otazku ....

bohužel pri spolupraci s policii a urady chtej vedet pocet aut spanilky aorganizator prebira veskerou zodpovednost za cabra.. Policajti pak nebudou resit jestli to cabro co tam udelalo nejakej pruser k nam patrí nebo ne prostě to odserem a kdyby si precet clanek tak vi že podebrady se jen projedou a stoji se na namestí v nynburku takže veta "kolonada neni" je naprosto jasna teda aspon pro me

a tech lišaku je i prez to docela dost co opravdu cekaj pred kempem nebo nekede po ceste a pak se nenapadně nacpou do kolony bohužel....

hele me se ty radikalni tahy taky moc nezamlouvaj a k smrti nesnašim když mi nekdo řika co mam a jak mam delat jenže bouhužel v tomhle prípade pokud to ma bejt dle vsech zakonu vyhlasek atd a ma to za neco stat tak to jinak nejde

2881. RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: (re:2880)
Caddy

Příspěvků : 23860
datum : 20.5.2012 - 22:33:46

Rebel Daniel :-): mne to arogantni a nepratelske prislo, ja v tom teda nevidel snahu se necemu vyhybat, proste jen dotaz nejakeho typka a da se na nej slusne odpovedet tak, aby informoval, jak to je a neurazel. Totez pak v knize navstev na tom novem clubu.

ja ale vubec nechapu, proc se vzdy vse bere jako vyhybani se placeni nebo jako dokonce zavist, ze nekdo prijima penize...to neni jen tady, s tim jsme se setkal uz i jinde...mne neni lito penez za nejakou protihodnotu, naopak i rad podporim vic, nez je povinnost a uz vubec nikomu nezavidim (v pripade organizace srazu ani neni co)...a myslim, ze ten beemvecko nebo jak se jmenoval, to urcite nemysell tak, aby lisacky nemusel nic platit...proste se zeptal na moznost navstevy kolonady a melo mu byt normalne odpovezeno

jo a konspiraci se vetsinou neucastnim, ja halt nejsem takovy rebel )

jo, mozna to je tim, ze ja tvrde rady a zakony a vecne omezovani a restrikce nemam rad, to je proste pristupem k zivotu....anarchie taky neni nic pro me, ale musi se najit nejaky rozumny konsensus a hlavne by lidi meli trochu pouzivat vlastni rozum, coz je dneska asi moc velky pozadavek....a proto pak jsou takove rady treba....jenze tim se to jen zhorsuje a je to spirala padajici do propasti....
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
Stránka byla vygenerována za 0.05 s.
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
Svářečky | Společenské HRY | Katalog odkazů