Anonym
 
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty

...::: SRAZY 2oo9 :::... - zobrazeno podle času

Seznam témat | Zobrazovat podle vláken
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
709. RE: RE: RE: RE: (re:708)
PETER TT

Příspěvků : 3210
datum : 10.6.2009 - 21:10:19

126fan.sk: bolo najsamfasa!!!
708. RE: RE: RE: (re:706)
126fan.sk

Příspěvků : 293
datum : 10.6.2009 - 18:43:56

nase "depo"


707. RE: RE: (re:704)
L.N.07

Příspěvků : 230
datum : 10.6.2009 - 17:14:29

Boo: kterou myslíš???
706. RE: RE: (re:705)
Tuscani

Příspěvků : 59
datum : 10.6.2009 - 14:59:59

nhooo tak ak moozem ku cabriocampu s avyjadrim i ja... Kvoli tomu,ze jazdime KW Berg Trophy kopce maame strasne malo casu a tak nam mnoho zrazov ujde co ma stve ,ze ja som este nebol ani v Mlyne co ma stve lebo ked tam boli rodicia tak to vychvalili...
V termine Cabriocampu sme mali mat preteky v Pelhrimove..tie nakoniec neboli tak ze reku ideme tam.. po prijazde sme tam boli dokopy asi piati..totalna nuda, esteze sme nakupili zaaasoby a v piatok kedze diskoteku som robil ja na cabriu... sme spravili myslim,ze riadnu party myslim,ze u nas bol asi cely camp (v nasom depe) sobotu rano ked sme sa zobudili sme vazne rozmyslali ci ostat abo ist,ale rozhodli sme sa ,ze chalana podporime a ostaneme a tajne sme verili ,ze sa nieco este zacne diat...trochu sme znervozneli ked uz o 11:00 v sobotu zbalili podium...
Ale ani v sobotu sa nic nedialo okrem spanilky na ktoru sme radsej ani nesli kedze piatok bolo v campe asi 50 polisov a aj na vycsich akciach sa za branouc campu fukalo a brali tachnicaky...O tom ,ze nebol ani spominany policajny doprovod... takze za cely vikend som nezazil absolutne nic....Ale som aj ja rad ,ze aspon tych par ludi co tam bolo boli taky party boooys ako ja, riadna party aj ked si uz ani nepamatam ako sa volate...soferi BMW E36 cabrio,Hondy S2000 atd.. see you soon...
705. RE: (re:703)
Kecan

Příspěvků : 2238
datum : 10.6.2009 - 09:33:17

L.N.07: úúúúúúúúúžasnáááááááááááá sobota!! moc jsem si to užila! jen mohlo být lepší počásko.
704. RE: (re:703)
Boo

Příspěvků : 8759
datum : 10.6.2009 - 09:09:36

L.N.07: Ta nazzi koktávka je šílená..s tím tam dojel nebo přivezl?
703.
L.N.07

Příspěvků : 230
datum : 9.6.2009 - 19:49:45

Fotky z Tuningsrazu v Milovicích.
Našlo se tam spousty kabrioletů

Tuning
Drift
702. RE: (re:701)
uncle Igor

Příspěvků : 10411
datum : 9.6.2009 - 06:35:38

Caddy: Jo, to mi přišlo z Krajzler klubu - vypadá to strašně slizce...

K tomu Slovensku - beru to jako parazitování - podnikatel viděl úspěch na Kameňáku, tak měl pocit, že... Na svou akci pozýval mailem, které vyzobl tady na klubu, používal fotky odsud, sám pasoval sraz na ten nej, trapně a průhledně si dával otázky a odpovědi, prostě trapárna.
Klidně to napíšu natvrdo: přeju mu to. PARAZIT!
701.
Caddy

Příspěvků : 23860
datum : 9.6.2009 - 01:53:36

a dlasi podobny..i kdyz to mozna vypada nadejneji...tohle mi prislo mailem, asi jsem nebyl sam...co si o tom myslite? Skoro by to stalo za hrich...v nejhorsim to Ota okoukne )


Dobrý den Vám přeji,

Jmenuji se Martin, ještě se neznáme, ale doufám, že se poznáme.

Ke konci tohoto mailu prozradím důvod, proč Vám píšu.. Ale na začátek mi dovolte, aby uvedl věci na pravou míru, takže prosím o pár minut Vašeho času, přeci jen to je menší slohová práce, ale obsah je maximálně věcný.

Jsme skupina lidí, kteří žijí motorismem již dlouhou dobu, ať už v duchu tuningu, závodů do vrchů, rally či motorkářů.. Máme rádi motorismus a již po léta si všímáme, že se z českých srazů vytrácejí kořeny a kouzla srazů jako takových..

Co tím myslíme, když říkáme, že se vytrácejí kořeny, které mají počátky v 50letech minulého století? Jednou z věcí je myslet v první řadě na Vás!! Akce kolem aut či motorek se točili hlavně kolem účastníka..

Obdarovávat ty, kteří si cenu zasloužili buď vítězstvím, či tím, že se starají o své miláčky. Myslet i na toho, kdo se přišel podívat a přispět k tomu "rodinnému" teplu. Myslím tím diváka, který auta miluje a nemá možnost si koupit svůj sen, nebo si svého mazlíčka nemůže dovolit vyšperkovat..

Na začátku se jednalo hlavně o akce v duchu pohody, zábavy, spousty hezkých vzpomínek, sem tam i o hodnotnější cenu, než je jen pohár a tričko, ale hlavně o poznávání nových přátel!!

Tohle vše bychom rádi oživili pomocí našich akcí..

Pořádáme v tomto roce 3 akce, které se mají vrátit k těmto počátkům moto srazů, jejichž podstata se již pozvolna vytrácí a na jejichž kouzlo se zapomíná..

V rychlosti představím každou z nich. Jedná se o 3 akce JDM - zkratka slov Joy Day Meeting. Ve volném překladu pohodový sraz, či sraz plný zábavy. Každá z nich se nese v jiném duchu, takže věříme, že oslovíme všechny z Vás, protože si každý najde „to své“.

První akce – Joy Day Meeting,(koná se 17. - 19. července 2009 v Mnichovu Hradišti)
se nese v duchu posezení s přáteli, vedle maximálně zajištěného zázemí, ať už cateringu, či sociální stránky, nabízíme i hodnotné ceny a to nejenom diváckou tombolu, ve které je osobní vůz Toyota MR2.

TEĎ PŘÍJDE TO HLAVNÍ!! Celý sraz chceme pojmout jako setkání přátel, značek, tzn. chceme rozčlenit celou plochu podle jednotlivých značek. Na sekce Asijské produkce, Evropské produkce, ostatní produkce, veterány. Ale hlavně na KLUBOVÉ sekce, kde by se scházeli přátelé, jako jsou právě ti na Vašich stránkách..

Nechceme, aby bylo u vjezdu rozhodováno podle úprav, prostě chceme, aby každý byl mezi svými a to bez ohledu na to, má-li na voze úpravu v řádech 100tisíc, nebo zda má "pouze" klíčenku s logem výrobce svého mazlíčka..

Vedle bohatého programu, sprintů na 400m, předváděcích akcí dealerů automobilek, se kterými právě jednáme a jejichž seznam v příštím měsíci zveřejníme, na Vás čeká spousta zábavy a pohody.. Ale vše se dozvíte na našich stránkách http://www.jdm-performance.cz ..

Cena vstupného za osobu bude 200,-, 100,- za auto a 50,- moto, děti do 15 v doprovodu rodičů zdarma, což platí i pro důchodce a držitele ZTP. Součástí vstupného bude slosovatelný divácký tombola lístek, který si bude moci v případě zájmu o naši Toyotku dokoupit za 50,-..

Za pár dnů propagace jsem se setkal s názorem, kolik budeme chtít za pronájem klubového místa? Nevím, jak to mohlo někoho napadnout.. NIC!! Chceme jen, aby jste se přidali, přijeli a bavili se..

Poslání, představa, těchto srazů je jedna jediná.. Jedná se nám o to, překonat veškerá tabu, nepřátelského ducha, který bohužel mezi některými značkami vládne a vytvořit "rodinu", kterou spojuje láska k benzínu, naftě a vozům samotným.. Nabídnou všem, "bez ohledu rasy - značky", hezkou a pohodovou zábavu, kterou stejně všichni, věříme že i Vy, hledáme..

Na této akci je myšleno i na rodiny, a to na maminky s dětmi. Bavíme se o posezení nad kávou, kosmetickém městečku s kadeřníkem a jinými službami, či pouťové atrakce. Ale vše se dozvíte na našich stránkách..


Druhá akce – Performance,
se ponese v duchu sprintů, aby si na své přišli příznivci se závodnickým a soutěživým duchem.. Akce bude koncipována čistě jako sprintová a to na vzdálenost 400 metrů a 1000 metrů.. Ano, na jeden kilometr..

Třetí akce – Race,
bude určena všem, ale hlavně těm, kteří chtějí strávit život s rukama na volantu. Bude pro ně připravena závodní RZ, technická, aby nerozhodoval výkon vozu, jako takový.. Na vítěze tříd předokolky, zadokolky a 4kolky čekají opět hodnotné ceny a celkového vítěze moto Yamaha R1..

Vše se dozvíte na: http://www.jdm-performance.cz

TEĎ se dostanu k důvodu, proč Vás oslovuji.. Jsi jedinec, člen klubu či spolku lidí, který má rád motorismus jako my.. Věřím, že by se Vám všem naše akce mohla a bude líbit! Proto se chci zeptat, zda byste se nechtěli stát nedílnou součástí našeho projektu, pomyslným základním kamenem celé naší myšlenky..

Pokud ANO, napište nám na náš mail jdm-performance@seznam.cz či prostřednictvím Kontaktního formuláře na našich stránkách v sekci „Informace pro kluby“ http://www.jdm-performance.cz/informace-pro-kluby.php

V případě, že se domluvíme a Vy přislíbíte svou účast, zviditelníme Vás v odkazu, který se chystá na našich www a to „účastněné kluby“. Zde zveřejníme Vaše www a symbolický text, který si sami určíte. Což může vést nejenom i k tomu, že jakmile někdo Váš klub uvidí, bude třeba chtít rozšířit Vaše řady.

Poté Vám vyčlením plochu, o jejímž rozdělení Vás budeme informovat v polovině měsíce června, aby vše mělo svůj řád. Ano, vyčleníme vašemu klubu, spolku prostor! Budete-li chtít, vyhotovíme na své náklady Vaše Nickové či přezdívkové nálepky. A co my za to budeme chtít? Jak jsem již říkal, nic, jen aby jste přijeli a pořádně se s námi bavili..

Chceme se Vás zeptat, zda by byla možnost prohloubit naši spolupráci, přátelství a pomoci podpořit náš projekt.. Hovořím například o provázáním našich stránek formou bannerů, či odkazů..

Pokud jsi jedinec, prostě se za námi přijeď podívat. Věříme, že se k Tobě určitě někdo rád přidá.

Chceme Vás poprosit, zda byste tuto informaci mohli předat všem Vašim známým.. Pokud se Vám tato myšlenka jen trochu líbí, můžete tato slova zkopírovat, vložit do mailu a poslat všem, které by to mohlo zajímat.. Moc času to nezabere a třeba se jim tato myšlenka zalíbí, což bude jeden z důvodů, proč se za námi přijet bavit..

Za každou pomoc či nabídku přátelství budeme rádi a věříme, že naše spolupráce přinese spousty pohodových chvil, příjemné spolupráce a dlouhého přátelství..

Děkuji za pár minut Vašeho času a budu se těšit na slyšenou..

Za Joy Day Meeting Martin Kroužek

PS: Pestrost našeho programu se bude až do posledního dne našeho setkání tvořit a ucelovat. O dalším programu a jiných událostech budete informováni v průběhu příprav na našich webových stránkách. Těšte se na spoustu příjemných překvapení, například kaskadéři, vrtulník a možný bungee jumping, akrobatiké letecké vystoupení a ....... Ale více na: http://www.jdm-performance.cz
700.
Cabrio

Příspěvků : 1342
datum : 8.6.2009 - 21:26:41

Prisel, zkusil, prodelal a odesel. Jeden smutny pribeh z podnikani, ale i tak to chodi ve svete.
699. RE: (re:695)
PETER TT

Příspěvků : 3210
datum : 8.6.2009 - 21:04:14

KamilioPB: moja reč!!!!
698.
Martin707

Příspěvků : 3638
datum : 8.6.2009 - 20:56:16

pisal som to z mobilu. SaM
697. RE: RE: (re:696)
Deniii

Příspěvků : 6395
datum : 8.6.2009 - 20:31:59

dědeček: Ososbně bych tipovala, že tento kabrioleťák SaM (ale nevim). Mohlo mu jen "spadnout" přihlášení - občas se to tu stává...
696. RE: (re:692)
rebel dědeček

Příspěvků : 1370
datum : 8.6.2009 - 20:26:58

: Kabrioleťák s členským číslem 000 již bohužel není naším členem.

Zajimavý přispěvek. Proč takto????????
695.
KamilioPB

Příspěvků : 201
datum : 8.6.2009 - 20:18:42

ja sa tiez pridam bol som tam od Piatku az do Nedele a aj ked tam bolo malo aut tak partia ludi co tam ostala bola SUPER spoznal som tam nove tvare a kto tam ostal vecer a videl ma vie ze som sa vazne zabaval pretoze dolezite je nech je parta ludi co sa prisli pobavit aj ked viem ze chlapcovi to moc nevislo ale hlavne preto ze zanedbal reklamu kaslat na to priroda je tam krasna ja som mal co obdivovat
694. RE: (re:692)
tukan

Příspěvků : 13
datum : 8.6.2009 - 20:09:40

od nas nikto nechcel vstupne a rad by som prispel

no divny mi bol pocet policajtov ked som tam dosiel do campingu, co to som sa aj dopocul, ale nejdem to rozvadzat

ked sme dosli so spanilky, cakal som neake fotenie ale nik to tam neorganizoval

no neviem neviem, nieco som pochodil /neake mazda zrazy/ ale hento nevyzeralo ako zraz, snad by sa tam dalo dobre pokecat, ludia co dosli boli fajn /dokonca som stretol znameho po 14r/, ale ked niekde pridete prvy krat potrebujete trosku pomojkat aby ste sa osmelily
693. (re:689)
tukan

Příspěvků : 13
datum : 8.6.2009 - 19:58:55

no neviem ci by som mal, ale priznavam sa bol som tam ale len v sobotu ukecal som plovicku a vybrali sme sa na nas prvy "cabrio zraz". No tak poviem, chcel som ist len na spanilu jazdu a naspet domov. Prisli sme o hodinku a pol skor ako bola naplanovana ale uz tam nikto nebol.Nakoniec sme ich este zastihli v Spiskej. Hmm
tak Vam poviem na cabriocamp viac asi nepojdem /asi by ma uz ani polovicka nepustila /, porovnat to neviem s inym zrazom /nebol som este/ ale bolo to biedne.
Dufam ze ked pridem na zraz ktory bude zastresovat kabriolety.com tak to bude uz o inom .
Takze sumasumarom: spravili sme vylet-fajn,priesiel som si prvu "spanilku"-super,zraz-bieda,organizacia-ziadna.
P.S.:tych par foto co mam radsej ani nedavam
692.


Příspěvků : 0
datum : 8.6.2009 - 19:49:58

musim k tomu naj zrazu napisat par mojich postrehov
1. Nevadi mi, ze konecne po 5tich rokoch niekto isiel organizova naj zraz, aspon si to vyskusaju aj iny
2. Dostali sme od zastupcu organizatora pana Viciana mail, kdechlel plnu podporu klubu pri organizovani zrazu,ale 7 tyzdnov pred akciou, kde boli divne informcie o reklamnej kampani, ocakavanej ucasti a podobne. My sme v mene klubu odpisali stanovisko, ze do prveho rocnika s nimi nejdeme, nech ukazu aky bude mat akcia priebeh a kludne buduci rok pomozeme. Akcia nam dost znela totiz komercne ako tuning a podobne
3. Pan Vician ako admim cabriocamp.sk ukradol desiatky fotiek z akcie CabrioPARTY 2008 a dal na svoj web, 3 tyzdne som ho upozornoval, ze nema suhlas
4. Pri telefonickom rozhovore s nim mi povedal, ze potrebuje aby sa mu zapltilo to, co do toho dal
5. Pan Vician sa na vlastnom fore zaregistroval aj ako nick nespoznany21 vid. Azet.sk a sam si daval otazky aj odpovede , s tym ze pocul ze Metalinda zostane pri ohni s gytarou az do rana a sam si aj odpovedal, ze je to pravda
Je to normalne?
6. Pan Vician je mlady uspesny podnikatel, kandidoval na podnikatela roka, casopis Trend a aj televizie o nom tvrdia, ze na co siahne to mu vyjde
Clanky sa daju vygooglit podla jeho mena...
7. 6 kapiel, laser show, more zabavacov, 1.vyhra auto, 2x spanilka, miss , svetova kniha rekordov , 500kabrioletov a podobne megalomanske
sluby vsak mal dodrzat, prave pre toto sa mi ta akcia nepacila
8. Moj znamy tam bol pozret a nasraty odisiel, lebo zdvihli vstupne a preco? Lebo im vraj doslo malo ludi...
9. 3dni pred zrazom mi poslal pozvanku na zraz s tym, ze je sklamany z nasho klubu a zanevrel nanho
10. 90% slubov ako to bude nedodrzal, reklamny partnery a podobne a my mame doverovat cudziemu cloveku? A preco? Aby sme mu tam na ostudu nahnali ludi?
11. Preco nefunguje ich forum uz?
12. Kazdy sme uz dospeli...















691. RE: RE: RE: (re:690)
Deniii

Příspěvků : 6395
datum : 8.6.2009 - 19:01:26

tequilla: moc pěkně napsáno
naprostý souhlas
690. RE: RE: (re:680)
tequilla

Příspěvků : 615
datum : 8.6.2009 - 17:00:26

petr01: Pokud komunitou myslíš pohodovou partu lidí (z těch, co jsem měl možnost poznat), tak prohlašuji: "Ano, jsme komunita" (nečíst prosím jako "Ano, jsem komunista" ).
Svádět neúspěch nějaké akce na to, že se někdo bál přijet je moc přízemní. Vem si, že většina akcí (hlavních i lokálních) je diskutována hned po konci sezóny a na začátku roku jsou známy termíny těchto akcí. Podle toho si lidi plánují dovolené a nejen to...i plánování financí je důležité, zvláště v této pohnuté době. Chybama se člověk učí a podle mě byly nejzásadnější chyby u této akce následující:
1) Nedostatečné propojení s cabrioclubem (lidé jsou nevěřícní a když za akcí nestojí alespoň nějaká jistota / autorita / člen klubu, tak prostě nepřijedou).
2) Nedostatečná propagace (pozdě a málo).
3) Megalomanství (ve spojení s prvními dvěma body ve mě akce jako taková nebudila důvěru).

| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
Stránka byla vygenerována za 0.0224 s.
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
Svářečky | Společenské HRY | Katalog odkazů