Anonym
 
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty

Provozní záležitosti clubu - zobrazeno podle času

Moderátoři tématu: Master_Tom, Newmik
Seznam témat | Zobrazovat podle vláken
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
1781. RE: (re:1780)
petr01

Příspěvků : 216
datum : 30.6.2012 - 08:49:44

Martin707: ahoj mile rad pomohu
1780.
Martin707

Příspěvků : 3638
datum : 29.6.2012 - 23:16:06

MOJE NAVRHY NA ZACHRANU A OBNOVU :

1. do konca roka REDIZAJN - urobim zdarma / treba programatora ...

2. zatraktivnit SHOP + zrazy + clanky

3. zapojit do chodu klubu kativne clenov

4. propagacia aktivna cez Facebook - aktivne prepojenie strany s FCB


atd ...

chce niekto aktivne makat?




1779.
Rebel Daniel :-)

Příspěvků : 2337
datum : 18.6.2012 - 22:51:35

Mily Tome, tecka. Posilame ti krecka, tecka. Krecek skrabe, krecek kouse, krecek lechta, krecek pise z letniho tabora, otevreny dopis ze zahrady z Nizbora.

A ted vazne...

K tvemu osobnimu zivotu se vyjadrovat nebudeme, kazdy bohuzel mame nejake problemy...

Pokud si mel a stale zrejme mas starosti, proc si nikdy nikomu nerekl, jestli by se o chod klubu, stranky a dalsi veci nestaral pod tvym dozorem? Myslime si, ze podnetu a nabidek si dostal od nas dostatek. A to nejen v Kralovicich 2010 a 2011. Ale i nekolikrat behem let predeslych. Nebo vubec nechapeme, proc se o klub nemohli postarat regionalni zastupci. K cemu je mas?

Odpoved na reakci daneho komentare - Castka z 1. plesu - Pokud si castku cca 8000,- neulozil na ucet a nechal si ji na pripraveni srazu v Kralovicich, mame na tebe jeden dotaz: "To tento rok sraz v Podebradech (ktery je drive jak Kralovice) nebyl pod zastitou klubu a nepotreboval penize?

Odpoved na 5. mezinarodni sraz v Podebradech - Proc klub ctyri roky neprispival na tento sraz? To jsi ho jako reditel klubu stavel nekam nize nez tvoje Kralovice, na ktere klub prispival?

Odpoved na To uz jsem byl ale upozornen... - Daniel, Drevokocur, Biggerfil, Oslik a dalsi lide, kterym tve rizeni klubu a machinace s financemi i po nekolika upozornenich prislo nezodpovedne a hlavne nepruhledne.

Odpoved na Nerozumim poradateli, ktery stale tvrdi... -

1. Beroun byl zarnym prikladem toho, ze sraz se da delat i bez prehnanych vkladu (vzdy delany pro lidi, stejne jako to delas ty). A vadilo to nekomu? Zrejme vadilo, akorat nam to nikdo nerekl primo, napriklad nam vedeni nikdy nevysvetlilo, proc se stale zvedala podminka minimalniho poctu aut na sraze, aby byl "oficialni". Nam to vzdy prislo jako hazeni klacku pod nohy. Ale Tome, proc si nam tedy v Beroune tvrdil, jak je sraz super?

2. Vse si delal pro kamarady? Zapomnel jsi treba zminit, jak jsi se odvdecil lidem, kteri ti velmi pomahali s pripravou tveho srazu. At uz s organizaci, pripravou spanilky, prodejem eshopu ci vyberem penez na tombolu?

3. Ukazka hospodareni klubu - prikladem muze byt sponzorsky dar od firmy Panasonic v hodnote cca 40000,- formou marketingoveho prispevku. Firma Panasonic vystavila klubu fakturu a klub mel vydat fakturu opacnou, aby se prijem a vydej srovnal. Kdyby clen Dendy fakturu po cca trech mesicich sam nevyrobil a neuhnal te kvuli razitku, do dnes by klub firme Panasonic ucetne dluzil vyse zmineny obnos. Timto tvym pristupem klub prisel o velice silneho sponzora. Nikdy jsme si treba nevsimli ani odkazu na strankach na tuto firmu, coz bylo predmetem jednani o sponzorskem daru a jednim z duvodu ukonceni spoluprace.

Odpoved na Zamyslel se nekdo nad faktem - Odkaz na transparentni ucet nikdy nebyl zverejnen kvuli tomu, ze do nej nemaji co koukat neplatici cleni? Ty bys jako potencionalni platici clen nechtel vedet predem, za co se penize utraceji a jestli opravdu skonci, tam kde maji?

Odpoved na Nikdy jsem nezaznamenal prijem z eshopu - Nikdo ti nema za zle, ze si beres z prijatych penez to, co jsi do eshopu vlozil. Jde spis o to, ze tyto machinace musi byt nekde videt. I kdyby jen v tve "oblibene" vyrocni zprave.

Odpoved na Jak probihali akce typu... - Na Beroun a Podebrady jsme nezapomneli, u tech vime. Beroun mel vzdy minimalni naklady, ktere poratele radi zaplatili z vlastniho. A proto nikdy nemusel byt a take nebyl vydelecny. A vsechny Podebrady (poradane Rebelem) maji kompletni dokumentaci prijmu a vydaju. Ktere mimochodem vedeni klubu nikdy nechtelo ani videt. Jestli to takhle bylo se vsemi poradateli, pak je uplne zrejme, proc nikdo nevi, jak se ty klubove penize vlastne hybaji.

Odpoved na Vyrocni zprava - Tome, k tomuhle uz se radsi opet znovu vracet nebudeme, co ty na to?

Odpoved na Kdo je a jak zodpovedny... - Klub ma ucetni? Ta je ale hodna, ze ocividne pracuje zadarmo. Bohuzel podle toho vypadaji i jeji vysledky! Nic proti teto osobe, myslime si, ze chyba bude asi jinde.

Odpoved na Srazy jdou s nami - Srazy s nazvy Mezinarodni sraz v Podebradech nebo Proste sraz Beroun zustavaji v tvem klubu. Jen je uz nebudeme poradat my. Budeme totiz delat vlastni. Pokud se toho chopi nejaky jiny clen, neni prece problem tyto srazy dale delat. Povazovali bychom vsak za vhodne, abychom si nadale umyslne neprekryvali terminy, nebot je fakt, ze srazy se delaji pro lidi. Ti by to odnaseli nejvice. Verime, ze se najde dost clenu, kteri radi prijedou na srazy poradane obema kluby.

Odpoved na Par slov k situaci - To s nazvem klubu snad ani nemuzes myslet vazne? Jak by si chtel jinak rikat kabriu nez kabrio? At uz je to v jakemkoliv jazyce. Jak jiz zminil Dalibor: "Stejne jak je vice Skoda klubu, BWM klubu, apod". Nejsme zadny T-mobile, abychom obvolavali lidi a premlouvali je k prechodu do jineho klubu. Telefonat o kterem se zrejme zminujes, nebyl nic jineho, nez opravdove faux pas. Doslo k zamene nickname. Kdyz uz vsak byl dotycny na telefonu, byl informovan. Druhym telefonatem nevime, co myslis.

Odpoved na Delat vse za mymi zady a nemit koule - To uz si vazne ale delas PRDEL!!! Kolikrat jsme v Kralovicich(na nekolika rocnicich) prosedeli spoustu casu a snazili jsme se ti vysvetlit, co vsechno je spatne. K nasi radosti jsi vzdy souhlasil a odvetil: "Budu to resit". Jestli si vzpomenes na Drevokocura(ktereho jsi mel rad), tak tento byvaly clen prekazil vytvoreni noveho klubu jiz pred nekolika lety tim, ze ti poslal otevreny dopis se soupisem veci, ktere jsou opravdu spatne a meli by se zmenit. Drevokocur se timto postavil vsem svym kamaradum, kteri novy klub chteli a snazil se ti naznacit, ze situace je vazna. Do dnes ceka na setkani s tebou ohledne teto zalezitosti. Takze o novem klubu vis uz dlouho a ono je trochu slozite rict ti neco do oci, kdyz temer nikdy na domlouvane schuzky nedorazis, takze nase koule do toho netahej!

Odpoved na A proc to pisu az po 14 dnech - Neboj Tome, 14 dni v tvem pripade povazujeme za pomerne rychlou reakci.
1778. RE: Moje reakce (re:1776)
Giani

Příspěvků : 1202
datum : 12.6.2012 - 12:17:47

Master_Tom:
1777. RE: Moje reakce (re:1776)
Sponik

Příspěvků : 22405
datum : 12.6.2012 - 11:53:28

Master_Tom:
1776. Moje reakce
Master_Tom

Příspěvků : 1084
datum : 12.6.2012 - 10:34:46

Zdravím všechny co tu diskutují nad vzniklou situací. Svou reakci jsem napsal zde: http://www.kabriolety.com/?bleskovka=64

Je to reakce jen na text co uveřejnil dědeček, spolu s vysvětlením proč je situace u mě jaká je. Je toho 8 stran ve wordu.

A jak už Martin707 naznačil, tato situace nás aspoň nalela nový adrenalín a sílu do žil a budeme dělat změny.

PS: promazal jsem všechny řádné členy, kteří řádně neplatili a jen z mé neaktivity jim nebylo odstraněno řádné členství.
1775. RE: RE: RE: (re:1774)
Akos

Příspěvků : 927
datum : 10.6.2012 - 10:35:41

Tulipán: Ze to nedoslo...
1774. RE: RE: (re:1773)
Tulipán

Příspěvků : 14
datum : 10.6.2012 - 10:17:41

Akos: Slunce nad hlavou a vítr ve vlasech
1773. RE: (re:1772)
Akos

Příspěvků : 927
datum : 21.6.2012 - 22:22:52

Radek127: technicky dotaz: nemuzu nikde najit co je
SNH a VVV?
1772.
Radek127

Příspěvků : 3292
datum : 8.6.2012 - 22:26:29

přiznám se, že jsem z těch všech urážek a házení špíny jeden na druhého dost znechucen. Jako by nebylo jedno jestli někdo vytvořil nový klub podle své fantazie, přání, úvah a všeho ostatního. Jako by nebylo jedno jestli někdo vzal s sebou fotky či videa když je vytvořil vlastním foťákem. Já si své taky dávám kam chci a budu dávat kam chci. Není to snad jedno ? Proč se vůbec mezi lidmi, kteří mají úplně stejné smyšlení a stejný názor na jistou věc ( SNH a VVV ) vytváří jisté nesváry ?
Já sice z jistých důvodů ( nedoopravený vůz a spousta dalšího ) na příliš moc srazech nebyl, to jest pravda.. ale i tak to bylo vždy fajn. Když ovšem přijdu sem, abych si občas spravil náladu, je to spíš poslední dobou o tom, že se akorát rozčílím když to tu všechno vidím rozhádané a i tak málo příspěvků je čím dál tím víc o ničem. Spíšero nežli na příspěvek od kabrioleťáka se bere dost často v potaz člověk co sem přidává příspěvky a fotky aut se střechama ( nic proti Caddymu a amerikám ) ale i tak je to pravda.

Každopádně... Čím dál tím víc se mi začíná líbit na www.motorkari.cz ( což je podobný pocit jako bez střechy - motorky a kabrioleti mají spousta věcí společného ) nežli tady. Tam se nikdy neřeší takovýhle blbosti a když se dva na sebe rozčílí a něco proti sobě mají, tak si to mezi sebou vyřeší na sraze u piva a v klidu. A nakonec skončí pod podiem pařící na rock music a je úplně vlastně jedno jestli přijel na skůtru, cruiseru nebo silničce. Všichni mají stejné smyšlení... volná silnice a užít si ten pocit...

Tak proč se konečně nevysrat na nějaký blbosti, hádky, nesváry a ostatní blbosti, nejdeme ven, nestáhneme střechu a nejedeme se jen tak projet ? Vždyť je tam tak nádherně...
1771. RE: (re:1768)
Mar.V

Příspěvků : 903
datum : 8.6.2012 - 22:02:45

Martin707: drsny
1770.
Mazaný Filip

Příspěvků : 1618
datum : 8.6.2012 - 20:40:40

vypada to dost dobre a myslim si, ze to webu jenom prospeje
1769.
petr01

Příspěvků : 216
datum : 8.6.2012 - 15:46:39

ju to bude pekne
1768.
Martin707

Příspěvků : 3638
datum : 8.6.2012 - 15:45:33

Malý nahlad, aby sme vedeli o co ide ... viac az pri finale ...

1767.
petr01

Příspěvků : 216
datum : 8.6.2012 - 13:36:18

1766. RE: (re:1762)
Mazaný Filip

Příspěvků : 1618
datum : 8.6.2012 - 12:56:23

Martin707: jj, otazka jestli bych kartu vyuzil. ale uz jen ta moznost ruznych vyhod a slev je fajn.
1765. RE: (re:1762)
Mar.V

Příspěvků : 903
datum : 8.6.2012 - 10:10:19

Martin707: Karta vypadá dobře
1764. RE: (re:1762)
dalibor

Příspěvků : 284
datum : 8.6.2012 - 10:07:10

Martin707: sphere card je docela dobrá karta (i když sem ji za dobu její platnosti nikdy nevyužil - holt si asi špatně vybírám obchody) ale podle mě nepodstatná pro oživení klubu. Koukám že si se letos se srazíkama rozjel což je fajn.

S čím s tebou souhlasím když otčím chce ať jde.
S čím ale nesouhlasím je nějakej boj o fotky ze srazů jím pořádaným - to mi přijde opravdu uhozené
a nenapadá mě,co by si měl dědeček z tohoto klubu odnést.

Jinak ti fandím v rozhýbání tohoto klubu a věřím, že zrovna tobě se to podaří, protože i když já nejsem na ty přeorganizované velkolepé srazy např ( kamenný mlýn) třeba nitranské rudno bylo pro mě super a je mi jasné, že zase někdo preferuje ty obří srazy a ty jsi určitě dobrý organizátor (to zas klobouk dolů) tak je fajn, že si to vzal letos do ruky.

Jinak doufám, že být členem více klubů není v tomto cabriklubu trestné.

Opět hezké leto bez hádek všem.
1763. RE: (re:1761)
Rebel Daniel :-)

Příspěvků : 2337
datum : 8.6.2012 - 01:53:25

Martin707: no aspon neco si napsal

každopadně porad nechapu "KTO IDE PROTI KLUBU" jak jde proti klubu vždyt to neni pravda

ano problemy jsou byly a budou ale je treba je řesit a nezlob se na mě ale tady je už delší dobu nikdo nereší vždyt Tom neni schopnej ani napsat radek k tyhle situaci a to to spouste lidi sliboval (mě ne!!)

ja osobně budu rad když se to tady rozhejbe preci jen sem tu od 10.12.2004 15:33:06 a to je poměrně dlouha doba abych ze dne na den zapomel co sem tu svama vsechno zažil jen by me zajimalo jestly to oživení by prišlo i kdyby nevzniknul ten vami tolik odsuzovanej jinej klub

a ty fotky jako sory ale když si neco vyfotim tak si to dam kam chci treba na 100 ruznejch klubů, FB, a prostě kam budu chtít rozhodně to neni majetek tohodle klubu

PS: ta karta vypada fakt dobře a i v čr je dost partnerů
1762.
Martin707

Příspěvků : 3638
datum : 8.6.2012 - 00:07:28

Ja este k pripravovanm zmenam mam otazku:

videli ste toto?
SPHERE CARD

mozno by SPHERE CABRIO CARD dala inu dimenziu nasim kartam, kedze ju mozete vyuzivat na 9000 mistach ... myslite, ze by bol zaujem?

Urobili by sme si svoj dizajn a pre gurmánov: v McDonalds na nu dostanete zdarma taštičku ovocnu

| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
Stránka byla vygenerována za 0.0452 s.
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
Svářečky | Společenské HRY | Katalog odkazů