Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 241 kabrioleťáků. Dnes má svátek Blažena, zítra Svatava. Pátek  10. května 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 71 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 86 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 127 dnů)
Zboží v e-Shopu
Vlajka - světle modrá
další zboží...Cena : 80,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Ředitel na poradě pracovníků obchodního oddělení: "... a ty co přicházi do přímého kontaktu se zákazníky chci upozornit, že slovní spojení "kdejaké pičoviny" není právě nejvhodnější pro popis našeho sortimentu..."
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   Do tretice všetko dobré...

Tretí medzinárodný zraz začínal ako každý iný: PIATOK poobede - prší ... Vtedy som si povedal , že keď bude pršať celý víkend, tak mi to spláchne dvojmesačnú prípravu, ale poďme pekne od začiatku ...

Všetko sa začalo 06.01.2005 , keď som sa prvý krát stretol s Master_Tomom na Morave na “pracovnom obede” , kde sme si povedali niečo o klube niečo o zrazoch a o plánoch ako by mal vyzerať zraz . Vtedy mal club cca 50 členov , čo sa mi dnes zdá byť históriou ! Slovo dalo slovo a ja som po účasti na dvoch úspešných zrazoch začal plánovať čo vylepšiť a hlavne zisťovať, aké “ľahké” je urobiť zraz , čo všetko k tomu potrebujem.

Týždeň pred zrazom ...
V nedeľu na našu chatu prichádza prvý pomocník Sponik [005] , ktorý sa ochotne ponúkol, že pomôže s prípravami . Postupne prichádzajú Michal306 s Apriori , Pet s Newmikem , FiRO a Olča a nakoniec aj Sponiková “mladá” ...Sponik s Apriori si zobrali za úlohu polepiť celé okolie Malaciek zrazovými plagátmi.
V stredu sme v počte “7 kusov kabrioletov” vyrazili na výlet do Bratislavy na Hrad a Slavín , to ešte Bratislava netušila, že o pár dní nás vyrazí na “spanilku” o trochu viac ... Posledné prípravy a nákupy na zraz sme zvládli a túžobne sme očakávali piatok ...

PIATOK
Ráno sa 8 členná rodinka presunula z chaty do kempu, kde už kempoval jednu noc netrpezlivý Zdenal s Lišákom a až vtedy som zistil, že čas ide proti mne a ja sa nestíham ani najesť. Našťastie sme všetko stihli a čakali ... a nadávali na počasie ...
Prší !!! Ako každý piatok pred zrazom, tu už začínam rozmýšľať nad tým, koľko ľudí to odradí a neprídu. Postupne prichádzajú ďalšie a ďalšie kabriolety a ja dostávam od nich hlásenie, že to prší len TU , pri Brne nič, pri Nitre nič , nikde neprší - len v okolí nášho kempu ?
A tu som prišiel na to, čím doplníme naše známe VVV a SNH ! Doplníme ho o PPP ! (Piatok Poobede Prší). Zase namiesto opekačky náhradný program, ktorým nemôže byť nič iné, ako posedenie v reštaurácii pri pivku , kde po dlhom čakaní kolóny s Ostravy zahajujeme zraz bez nich , hneď na to prichádzajú kompletne všetci.
Som netrpezlivý a okolo 22,00 ideme spočítať autá , je ich zatiaľ 32 , prichádza ďalšia kolóna a presnú 40-tku uzatvára po polnoci Beštia..

SOBOTA
Je 8,00 a ja sa pozerám cez okno , zamračené a vyzerá to na dážď, v hlave sa mi blúdi myšlienka preložiť “spanilku” až keď bude slnko ... Nič ma neodradilo a tak ako som večer povedal, sadám do auta a letím s vedrami a hubkami do kempu, aby si každý mohol umyť svojho miláčika , v duchu si myslím, na čo to budú umývať, keď bude pršať ?
Prichádzam do kempu, kde už prvý nedočkavci idú umývať , makám domov aby som všetko stihol a o 9,00 bol v kempe. Asi mi nikto z Vás neuverí, ale skoro som v tých nervoch zabudol v garáži nalešteného kabríka ! To by bol trapas ! Prísť na zraz bez kabríka a zistiť to až na “spanilke” ...
Prichádzam do kempu , za pár minút na to aj náš SAFETY CAR , ktorý má zelený pruh na bielom podklade a červené majáky .
Mraky zmizli a nad našimi hlavami sa zjavilo slnko , všetky strechy išli dole ...

Tu musím zdôrazniť, že som si vždy želal, aby sa vyrážalo presne , čiže 10,30 . Bohužiaľ sme vyrazili o 30 minút neskôr, ale na druhej strane ďakujeme TV Markíza, že nás zdržala a natočila, resp. odvysielala aspoň pár sekúnd o našom zraze .
Môžem zodpovedne prehlásiť, že sme spravili zrazový rekord ! Na spanilke bolo rovných 50 áut . Kto nezažije - neuverí, ako sa ide v kolóne 50-tich kabrioletov. Vychutnávali sme si všetci krásnu jazdu , ktorá bola vylepšená o nádherne odvedenú prácu nášho doprovodného policajného vozidla. Tu sa skrátka inak nedá : ďakujem ešte raz chlapci ! bolo to nezabudnuteľné !

Po vykonaní čestného kolečka po Malackách prichádzame na parkovisko k A-centrumu, kde zisťujeme, že nám je malé, ale našťastie sa dá parkovať hneď vedľa pri ceste . Po hodinovej prestávke si dávame ešte menšiu “spanilku” a do kempu prichádzame so zapnutou sirénou a s hlasitým trúbením.

Začíname sa pripravovať na orientačný závod. Boledo si ide ešte raz prejsť trasu a umiestiť odkaz na strom, na tomto mieste mu patrí veľkými písmenami ďakujem !!! K orientačnému závodu môžem už len dodať : Vy, ktorý ste ho išli prvý krát máte dúfam skvelý zážitok a ja sa ospravedlňujem za slovo “cintorín” všetkým z Čiech , ale aspoň bola sranda, keď niektorý hľadali “CITRÓN!” . Našťastie sa nikto nestratil a do cieľa prišli všetci .

PORADIE :
   1. miesto : Bendík [019] + Morticia [080]
2. miesto : Master_Tom [001] + Zdenda [175] + Kája [185]
3. miesto : Danielson [050] + Oslík [046]

Po odovzdaní prvých troch pohárov sa rozbehla 1.časť tomboly a začala hrať skupina Nový Rownák , ktorá nám robila spoločnosť až do 01,30 . V prestávkach , ktoré sme museli dopriať kapele sme pokračovali s tombolou a s vyhlasovaním výsledkov hlasovania :

NAJ KABRIO :
   1. miesto : Toyota MR2
2. miesto : Petr [147]
3. miesto : 126fan.sk [248]
NAJ KOLESÁ :
   1. miesto : SaM [037]
2. miesto : Milhaus [191]
3. miesto : Bendík [019]

Po prvý krát sa na našom zraze objavili tieto kategórie :

NAJ TUNING - pohár si odniesol JARDAJR [027] so svojou targou , s rozdielom jedného bodu skončil Bendík s Escortom (len tak-tak Ti Bendíku utiekla ďalšia trofej).
NAJ ORIGINÁL - tu nikto netušil, kto bude ten originál , ale nakoniec presvedčivo vyhral veterán MG - [147] Petr , biele autíčko známe už z 2.zrazu, kde vyhralo NAJ CABRIO.

NAJ KABRIOLEŤÁK tohto zrazu - mohli hlasovať len členovia klubu ... tu strácam všetky slová a aj písmenká ... “ďakujem Vám rodinka !”

Zábava sa zďaleka neskončila odchodom kapely, tú nám nahradil Pavouk s jeho renaultom.
To už bolo 90% členov vo svojich stanoch a izbách, keď začalo pršať. Tentokrát mi to vôbec nevadilo, presunuli sme sa pod strechu amfiteátru a o 03,30 sme skončili pri “poslednom litri vína” ...

NEDEĽA
Ráno o 8,00 sa ponáhľam do kempu, kde ešte musím :

  1. naštartovať cez káble Cabriového pežotka
  2. nájsť Morticiinu mikinu
  3. zvesiť bannery
  4. a hlavne sa zo všetkými rozlúčiť ...

... až vtedy som pochopil, že víkend je nenávratne za nami. Niektorý budú spomínať v dobrom, iný majú samozrejme právo hovoriť aj o tom, čo som nezvládol. Pre tých druhých je tu odkaz : prepáčte, snažil som sa, ale na jedného človeka je to dosť námahy, času, ale aj financií, takže som namiesto dovolenky spravil pre nás zraz , na ktorý ja osobne nikdy nezabudnem !!! Hneď, ako sa s toho zotavím, začnem s prípravou ďalšieho zrazu na Slovensku, to sľubujem .

Ďakujem všetkým za účasť, za disciplínu, sponzorom a partnerom za skvelý prístup.


www.alu-disky.sk

www.premiumhp.sk

www.leasingslsp.sk

www.autodax.sk

www.quatro.sk

www.autosport-tuning.cz

03.09.2005
Martin Pír

 [ Zpět ]


Průměrná známka: 2.99
Celkem hodnotilo: 2609
Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Kenny 15.09.2005 22:13:46
Same díky,byli jsem na srazu poprvé a nelitovali jsme toho.Moc se nám vše páčilo(tím novým páčidlem).Už se těšíme na další.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 14.09.2005 23:12:53
foto nájdete vo FOTOGALÉRII :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. luckylola 12.09.2005 19:57:06
Bohužel jsem se dostala na web až teď a musím uznat, že to musela být paráda, škoda, že mi to nevyšlo. Jinak článek je super, úplně jsem to viděla pře sebou. :o) :o)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 12.09.2005 16:07:27
Morti : no konečne ste tu ! ste chýbali ! a dik .
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Morticia 12.09.2005 11:13:23
Samíku, sraz byl neskutečný, byl výborný, squělý, prostě lačes bomba kantýna, a to že vše nebylo úplně tip ťop, tak z toho si nic nedělej, protože všichni určo ví, možná ani neví, co takové uskutečnění srazu obnáší, takže si myslím, že jsi to zvládl se svými pomocníky na 1************:)))))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Audi. Duky 09.09.2005 13:37:02
SaMe bola to super akcoška a aj opis ten kto to čítal si to určite z tvojho opisu živo predstavil ako nám bolo super a teším sa aj na tie slubované fotó
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Danielson 08.09.2005 23:09:31
SaMe,ty nejsi jenom dobrej pořadatel,ale taky spisovatel!!!! Díky ,Tobě,za parádní akci a všem za super atmosféru!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Master_Tom 08.09.2005 16:50:29
Kikina a all: Fotky budou už je mám přiravené, jen jsem se ted musel přestěhovat a tam kde ted jsem, tak není internet, takže se připojuju přes mobil a ta rychlost není z nejlepších :-()
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. alf 08.09.2005 16:34:49
Sam: Ještě jednou díky za super sraz. ten orienták byl supr spestření.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Milhaus+Petruša 08.09.2005 16:22:50
Paráda
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 07.09.2005 23:20:23
BESTIE : to neva - máš odpustené !
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chevrolet. Bestie 07.09.2005 23:17:12
SaM: pěknej sraz (spanilka, orienťák,...), díky. chrochta mě přesvědčil, abych jel (a sám původně chtěl sobotu zabít učením:) PS: a sorry, teď jsem článek oznámkoval za 5 - myslel jsem si, že je to stránkování diskuze - trochu to zhoršilo průměr:)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky MG. Dendy 07.09.2005 12:09:19
:-((( je nas vic.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 06.09.2005 15:49:20
ja taky :(
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. PacBoy 06.09.2005 12:16:16
chjo, decka, to musela byt supa!!!! kurna ja bych brecel :,(((
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 06.09.2005 12:05:42
Duky : mám na ne číslo tel. , chceš ho ? :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 05.09.2005 22:37:38
článok som napísal v pondelok po zraze tak, ako som to vtedy cítil , a mal som ho za 15 minut , takže nejsom spisovateľ , ale dá sa to prečítať , dík Kikina !
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Kikina 05.09.2005 22:20:00
Achich ouvej! Sice jsem si je už stáhla všechny z FTP, ale tady holt vypadaj mnohem líp. Děkuju, že jsi mně nenechl jít spát s pocitem, že jsem úplně slep :-)) Jináč, článek je skvělej a vzpomínky ještě lepší! DÍK!!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 05.09.2005 22:07:05
Kikina : foto budu vo fotogalerii, ale ešte ich tam master nestihol dať, tak zatiaľ musíš počkat
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Kikina 05.09.2005 21:50:34
prosím, vysvoboďte mně někdo! Jsem asi blázen, ale nemůžu tu nikde najít fotečky ze srázku!!! Už jsem úplně zoufalá!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 05.09.2005 20:32:22
Mikešó: amen
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Mikešó 05.09.2005 19:59:21
Same v klidu, odvedl jsi vynikajicí práci jak na sraze tak na tomto článku! Už jsem dlouho nezažil tak skvělý víkend jako byl ten v Bratislavě. A pokud si někdo myslí že jsi něco udělal špatně tak ať začne připravovat další sraz a bez chybičky!!! Myslím že se asi moc chytráků nepřihlásí!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Michal 306 05.09.2005 16:15:07
Diky, paradni sraz i chata:) No kazdy sraz je lepsi a lepsi, teste se na Brodak;)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Zdenda 05.09.2005 15:21:23
Super, díky SaMe. Nebudeme chybět ani příště.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 04.09.2005 19:04:06
Bylo to naprosto skvělý....děkuju moc SaMe a i zbytku přípravného týmu...byla to paráááááda ;)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 04.09.2005 18:13:01
Trolly : vieš na čo sa teším najviac? Na to, že si to budem užívať ! :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Trolly 04.09.2005 15:56:40
SaM super sraz uz ted cabrio zacal planovat jarni sraz na brodaku. Bude teszke latku zase aspon o kousek posunout.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Pet 04.09.2005 15:37:42
nemám slov, bylo to nej..
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. FiRO 04.09.2005 15:00:58
Jak už jsem psal, bylo to nezapomenutelné, užasné a skvělé.
Chtěl bych poděkovat i Tvojí Silvii, za nesmírnou obětavost a podporu při organizaci srazu.
Nezbývá než dodat:
"SaMe, DĚKUJEME!!!"
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. sponik 04.09.2005 13:34:35
co k tomu dodat.bylo to něco co jsem nikdy nezažil a myslím že už nezažiju.děsně mě mrzí že to tak rychle všechno uteklo :(((((
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Renault. pavouk 03.09.2005 22:28:44
SaM:Byl to mega sraz na kterej nezapomenu!Do email už jsem ti psal tak můj názor víš a víš,že tě taky hodně obdivuju!!!KRÁSNÁ PRÁCE:-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Skoda.. chrochta 03.09.2005 22:21:20
Super článek :-))

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com