06.10.2008 - Cestování - Petra Šichová |
ALPENTOUR 2008 |
„Pohoda“... nejmenovaný člen Kamikaze už na samotném začátku výletu zcela přesně vystihl celý jeho průběh, zatímco člen Ota nejspíš spáchá vraždu, pokud tohle slovo ještě někdy uslyší :) |
[příspěvků - 7 | četlo - 37477] celý článek... |
|
28.08.2008 - Srazy - Roman Veverka |
4. prostě sraz Beroun |
Vážení a milí kabrioleťáci !
Opět se nám přiblížil měsíc září, což znamená vypuknutí příprav na náš srazík
!!! V tomto článku se dozvíte několiko informací (jakožto těch základních). |
[příspěvků - 39 | četlo - 41402] celý článek... |
|
12.08.2008 - Cestování - Petra Šichová |
Kabriovýlet: Orlí hnízdo a Hochalpenstrasse |
Máme tady srpen, takže přišel čas na trochu podrobností ohledně našeho
plánovaného výletu na Orlí hnízdo a proslulou Hochalpenstrasse. Termín už je
známý: 25.-27.8.2008 :) V článku shrnu informace o tom, co už bylo dohodnuto a
co ještě zbývá a nakonec se můžete začít přihlašovat do formuláře. |
[příspěvků - 39 | četlo - 37436] celý článek... |
|
31.07.2008 - Srazy - Tomáš Tureček |
Připravujeme 4. ročník Královického srazu kabrioletů |
Dámy a pánové dovolte mi představit základní informace o 4. ročníku Královického srazu kabrioletů. Každým rokem je nás více a více, tak doufám, že letos opět pokoříme nějakou tu hranici, co třeba 200 kabrioletů na jednom místě? Takže plným útokem do mekky kabrioletů v České republice ;) |
[příspěvků - 83 | četlo - 41494] celý článek... |
|
27.07.2008 - Články - Jura Urbánek |
Každý třetí z nás onemocní rakovinou… |
Snad se nebudete zlobit, když můj článek nebude ani o kabrioletech, litých kolech, sound systémech, srazech ani jiných obvyklých kabriotématech. Píšu o tématu, který se týká nejen nás, kabrioleťáků, ale i všech ostatních kolem nás – o rakovině. |
[příspěvků - 4 | četlo - 37453] celý článek... |
|
29.05.2008 - Srazy - Martin Pír |
CABRIO PÁRTY 2008 |
V dňoch 11.-13.7.2oo8 sa uskutoční v kempe Kamenný Mlyn pri Malackách 4. medzinárodný zraz kabrioletov na Slovensku. |
[příspěvků - 68 | četlo - 41418] celý článek... |
|
22.05.2008 - Srazy - Radek Beneš |
3. Cabrio Meeting Žacléř 2008 |
Rok se s rokem sešel a máme tu již třetí přátelské setkání v Žacléři. Oproti předchozím ročníkům se příliš nezmění, největší odlišnost bude v hojném počtu polských účastníků a také v tom, že trasa spanilky povede pouze na území ČR. Jinak nás čeká ubytování na privátní ubytovně vyhrazené pouze nám a kuchyně mistra Holuba. |
[příspěvků - 7837 | četlo - 41674] celý článek... |
|
13.04.2008 - Srazy - Karel Netuka |
Připravujeme 4. mezinárodní sraz kabrioletů |
Ahoj kabrioleťáci a všichni příznivci krásných vozů označovaných jako kabriolet. Čas nám kvapí a my budeme vstupovat do další sezóny a proč právě začátek sezóny neoslavit spolu??? Pro Vás všechny se bude konat ve dnech od 16.-18. května 2008 již 4. Mezinárodní sraz kabrioletů. |
[příspěvků - 143 | četlo - 41411] celý článek... |
|
02.04.2008 - Cestování - Petra Šichová |
LETNÍ PROJÍŽĎKA: Eagle’s Nest – Hochalpenstrasse – Mirabilandia |
Jelikož se pomalu, ale jistě, blíží nová sezóna, je načase pokročit s plánem, který tady loni vybublal v záhadně založeném tématu Hochalpenstrasse. Protože různí lidičkové navrhovali různé varianty a aktivity v průběhu plánovaného letního kabriovýletu, myslím si, že nejlepší prostě bude, aby každý tuhle projížďku pojal podle svých chutí, nálady a finančních možností. A aby bylo možné udělat si obrázek, snažila jsem se vyhledat co nejvíce informací, hlavně o vzdálenostech a cenách. |
[příspěvků - 73 | četlo - 37483] celý článek... |
|
22.02.2008 - Srazy - Tomáš Tureček |
Připravované srazy v roce 2008 |
Většinou už máte všechny termíny letošních srazů poznamenány v kalendáři, případně se Vám zobrazují na hlavní stránce, ale pro úplnost uvádím již tradiční velké akce. Je to již 4 sezóna a doufám, že se nás opět setká nějaké to rekordní množství. Takže ZIMO děkujeme odejděte, LÉTO ať už jsi tu natotata ;) |
[příspěvků - 18 | četlo - 52596] celý článek... |
|
24.01.2008 - Srazy - Aleš Nowak |
Cabrio na JADRANU 2008 |
Rok nám ujíždí pod koly a máme před sebou pomalu další sezonu a další srazy a srazíky. Jedním z plánovaných srazů v roce 2008 bude také druhý ročník srazu „CABRIO NA JADRANU 2008“. Letošní Chorvatský sraz bude v překrásném prostředí MAKARSKÉ riviery v Baško Polje. |
[příspěvků - 36 | četlo - 41542] celý článek... |
|
14.01.2008 - Srazy - Jindřich Kuchta |
1. Cabrio plesání |
Zdravím Vás všechny! Již v loňském roce jsem si pohrával s myšlenkou uspořádat nějakou společenskou akci, pro nás kabrioleťáky, v zimním období. Tato myšlenka mě přiměla letos trochu jednat, a ne jenom kecat. Sice jsem začal trochu pozdě, ale přeci. Něco se podařilo zajistit, a to je to hlavní. |
[příspěvků - 70 | četlo - 41519] celý článek... |
|
10.01.2008 - Moje auto - Igor Zajíček |
Leonardo versus Báron |
Jak už napovídá název článku, rozhodl jsem se po několika letech provozu zhodnotit dva poměrně rozdílné kabriolety: Opel Astra, kterou vlastním již sedmým rokem a Chrysler LeBaron, kterého mám v trvalé péči a řekněme k dlouhodobému užívání od května 2006. |
[příspěvků - 15 | četlo - 39555] celý článek... |
|
18.12.2007 - Články - Ježíšek |
Letos na to ..., Váš Ježíšek |
Tak a je zase rok v p... ehm... tedy: Tak se nám rok s rokem opět sešel a já jsem tady znovu pln očekávání jaký kraviny si zase vymyslíte letos. Tedy... pardon samozřejmě myslím... jaká fantastická přání budete letos opět mít. |
[příspěvků - 34 | četlo - 37483] celý článek... |
|
18.11.2007 - Moje auto - Kačka Křížová |
Žiju (s) Fordem |
Zhruba před sedmi lety jsem měla to štěstí, že se mi práce stala koníčkem, začala jsem pracovat v jednom autoservisu. Rukama mi prošla spousta automobilek, jen jedna se mi vryla do srdce a to "FORD". |
[příspěvků - 56 | četlo - 39362] celý článek... |
|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|