14.09.2007 - Články - Tomáš Tureček |
Vánoce ještě nejsou, ale už nadělujeme… |
Do Vánoc je sice daleko, ale byl nejvyšší čas udělat pár inovací a změn na webu a jelikož je jich vícero, je lepší informovat Vás pomocí článku. |
[příspěvků - 31 | četlo - 36308] celý článek... |
|
29.08.2007 - Srazy - Roman Veverka |
3. prostě sraz Beroun |
Dle rad starších a zkušených opakuji to, co se mi před dvěma roky zrodilo v hlavě. Uspořádat ničím neorganizovaný Prostě sraz Beroun. Tentokráte již 3 !!! |
[příspěvků - 98 | četlo - 36428] celý článek... |
|
16.07.2007 - Srazy - Martin Pír |
Připravujeme 3. ročník Cabrio zrazu na Slovensku - CABRIO DOTZ PÁRTY 2oo7 |
... aj keď sa nám to nechce veriť, leto sa neuveriteľne blíži ku koncu a to je ten správny čas si ešte užiť víkend plný kabrioletov a hlavne ľudí, ktorý pre kabriolet žijú ... |
[příspěvků - 193 | četlo - 36414] celý článek... |
|
14.07.2007 - Srazy - Tomáš Tureček |
3 sedmičky v Královicích |
Jako každý rok, je možnost začít sraz v Královicích o nějaký ten den dříve, díky dvěma státním svátkům. Jsem rád, že i letos tuto možnost někteří členové využili a ve čtvrtek, kdy jsem dorazil, bylo již na louce 15 kabrioletů. |
[příspěvků - 5 | četlo - 36432] celý článek... |
|
12.06.2007 - Srazy - Tomáš Tureček |
Připravujeme 3. ročník Královického srazu kabrioletů |
Doba prázdnin se nezadržitelně blíží a většina z Vás již delší dobu ví, kde bude první prázdninový víkend. ANO správně, budeme všichni v Královicích, kde se uskuteční další ročník Královického srazu kabrioletů. Jedná se o 3. ročník a datum je tak trochu v tomto duchu, protože v sobotu, kdy je hlavní program jsou 3 sedmičky, takže 07.07.07 se na Vás těším v Královicích u Slaného. Pro váhavce tu máme shrnutí těch nejzákladnějších informací, které Vás doufám přesvědčí, že tuto akci rozhodně nepropásnete. |
[příspěvků - 110 | četlo - 36434] celý článek... |
|
22.05.2007 - Srazy - Radek Beneš |
2. Cabrio meeting Žacléř 2007 |
Rok uplynul jako voda a je čas odhalit plány druhého ročníku srazu v Žacléři. Minule se myslím a na drobná škobrtnutí povedl, a ti, co byli, mohou potvrdit pohodový průběh. Nakonec sami se přesvědčte v galerii z loňského roku. Snad vás to navnadí. |
[příspěvků - 107 | četlo - 36432] celý článek... |
|
11.04.2007 - Srazy - Petra Hamplová |
TEMPO 2007 se blíží |
Tak jsme se po té zimě dočkali... a je to tady :-) konečně sraz, na kterém se naše kabriorodina může setkat pohromadě :-)
Letos to sice bude hned na začátek trošku v jiném duchu, ale všecičko se má vyzkoušet ... |
[příspěvků - 265 | četlo - 36461] celý článek... |
|
30.01.2007 - Srazy - Tomáš Tureček |
Připravované srazy v roce 2007 |
Ač se to zdá neuvěřitelné vstupujeme do 3 sezóny našeho společného soužití.
Dáli se tato zima nazvat zimou, tak určitě i tak jednoho dne skončí a bude tu
jaro, které bude hodně krátké, protože se všichni netrpělivě nemůžeme dočkat
léta a to znamená jediné. VVV, SNH a jízda v našich plechových miláčcích. Léto
taky znamená spousta srazů, takže tady jsou termíny srazů, které se letos budou konat. |
[příspěvků - 118 | četlo - 36793] celý článek... |
|
29.01.2007 - Články - Zdenek Plincner |
Sněžka |
Asi všichni znáte toto slovo! Jen jste doposud nevěděli, že patří do vulgarismů. Proč? No proto! To bylo asi tak... |
[příspěvků - 26 | četlo - 36314] celý článek... |
|
10.12.2006 - Články - Ježíšek |
Už jste napsali Ježíškovi |
Veselé Vánoce kabrioleťáci, rok se s rokem sešel a já mám nejvyšší čas obdarovat Vás drobnými dárky, takže.... |
[příspěvků - 94 | četlo - 36299] celý článek... |
|
22.11.2006 - Srazy - Aleš Nowak |
Cabrio Club na JADRANU 2007 |
Zdravím všechny nadšence a příznivce jízdy s větrem ve vlasech :-) Marná sláva, sníh padl a sezóna je ta tam. Ale nezoufejme a pojďme si říct něco o plánovaném srazu Cabrio Clubu v Chorvatsku. |
[příspěvků - 193 | četlo - 36413] celý článek... |
|
19.11.2006 - Srazy - Jiří Hubička |
Spanilá jízda očima smrtelníka aneb 2. prostě sraz Beroun |
Sraz kabrioletů – nablýskaných autíček, kterým někdo uřízl střechu a proto musejí jezdit s provizorní plátěnou v kufru – jsem si donedávna naivně představoval jako idylický nedělní rodinný výlet. Piknikový koš a deka na zadním sedadle, romantická prosluněná louka někde v přírodě a pohodově strávené prosluněné odpoledne. Když mě Kikina s Jéňou na tuto akci pozvali, těšil jsem se na relaxační odpočinkový víkend v malebném údolí Berounky… |
[příspěvků - 16 | četlo - 36445] celý článek... |
|
13.11.2006 - Články - Tomáš Tureček |
Povinné ručení pro kabrioleťáky |
Tak jak bylo avizováno, podařilo se nám pro členy Cabrio Clubu zajistit nového partnera a to pojistitele, který ve svých cenách zohlednil naši početnou členskou základnu a od 1.11.2006 poskytuje pro všechny členy výraznou slevu na zákonném pojištění odpovědnosti vozidel a to ve výši 30%. |
[příspěvků - 36 | četlo - 36308] celý článek... |
|
05.09.2006 - Srazy - Roman Veverka |
Připravujeme 2. prostě sraz Beroun |
Pro velký zájem jsme pro vás letos opět připravili, v pořadí už druhý sraz Beroun.
Doufám, že se nás sejde hodně a že důstojně zapijeme a ukončíme letošní sezónu :-). |
[příspěvků - 60 | četlo - 36443] celý článek... |
|
27.08.2006 - Srazy - Martin Pír |
2. ročník Cabrio zrazu na Slovensku |
Počasie na tohtoročnom zraze na Slovensku bolo ako vysnívané, gulášik nenormálne dobrý - na druhej strane kabrioletov len 65 a víkend hrozne krátky. |
[příspěvků - 14 | četlo - 36449] celý článek... |
|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|