Blížící se k@brioakce |
|
Nejsou žádné blížící se k@brioakce. |
|
Aktuality |
Soutěž MOJE AUTO Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny. více informací... [27.10.2014] --------------------------------------------------------------- Shrnutí kabriosezóny 2014 Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech. více informací... [19.10.2014] --------------------------------------------------------------- Ukončení sezóny v Brně Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě. více informací... [04.10.2014]
|
|
K@briofóóór |
Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii.
K tomuto senzibilnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
"Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl závislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu".
.....Ona vstala, vypnula televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu... |
|
|
Clanek
6. ročník Královického srazu kabrioletů
Rok se s rokem sešel a za dva týdny a nějaké drobné tu máme 6. ročník Královického srazu kabrioletů. Sraz, který již většina z Vás zná, takže bez nějakého dlouhého přestavování si pojdme říci základní fakta ;)Kdy: 2. - 4.7.2010
Kde: Královice u Slaného (www.obeckralovice.cz)
Ubytování: Na velké louce pod stanem, případně pod širým nebem nebo v autě :-)
Program:
Pátek: |
od rána |
Příjezd, stavění stanů, večerní posezení, pokec, volná zábava |
Sobota: |
11.00 - 14.00 |
Spanilá jízda : Královice, Trpoměchy, Slaný, Smečno, Kačice,
Stochov - Slovanka, Nové Strašecí, Řevničov, Mšec, Hvězda, Tuřany,
Slaný, Trpoměchy, Královice |
|
15.00 - až až |
Soutěže, bohatá tombola, soutěže o ceny, úžasné poháry, papání (prasátko
nebo gulášek), bumbání
(pivo, víno, nealko) |
|
od 20.00 |
Večerní diskotéka s DJem |
|
24.00 |
Tradiční půlnoční překvapení |
Neděle: |
|
Balení a smutný odjezd domů. |
Po loňském úspěchu se můžete opět těšit na sobotní odpoledne
s
Lukášem Hejlíkem
Opět i letos pro velké nedočkavce, můžete přijet dříve, louka bude
připravena :-)
Tombola:
Letos jsem se rozhodl pro změnu, snad mi to nebudete mít
lidi za zlé, když neuděláme hlavní cenou šťastného jen jednoho člověka, ale
hned několik. :-)
Ne, několik kabrioletů se opravdu rozdávat nebude, za to jsem se letos rozhodl
jít cestou zážitků. Takže se můžete těšit na cenu typu, dovolená u Balatonu,
Noc na zámku, Medová masáž a další....
Pozn.: Opět budou dvoje lístky do tomboly. Jedny klasické, pro "šestou" až poslední cenu. Ty budou stát 30,- Kč
A potom lístky pro první až "pátou" cenu, ty budou stát 100,- Kč.
A jako každý rok hledáme SPONZORY. Pokud můžete něčím přispět,
ať již dary nebo finančně, kontaktujte mě na +420 602 780 500.
Takže nezbývá než Vás poprosit o registraci a opět zasílání drobného příspěvku
na clubový účet. Děkuji :-)
Poplatky:
|
Registrovaný člen |
Řádný (platící) člen |
Poplatek za osobu:
Poplatek za auto: |
200,- Kč
200,- Kč |
200,- Kč
0,- Kč |
Takže pokud pojedou 2 lidi v jednom kabrioletu, tak celá
posádka zaplatí 600,- Kč. Pokud je řidič řádný člen, tak ve stejném případě
zaplatí 400,- Kč.
Správně vypočítanou výši peněz posílejte na účet 911 00
911 / 5500, použijte přesně VS a SS, aby šla rozpoznat Vaše platba !!! Pokud
budete platit složenkou, tak ji vezměte sebou na sraz !!!
Číslo účtu : 911 00 911 / 5500 - Raiffeisen BANK, a.s.
VS : vaše členské číslo
KS : 558
SS : 15
Teď info hlavně pro nové členy a kabrioleťáky, kteří pojedou
poprvé ;) V ceně viz. výše je zahrnuto: vstup, sobotní snídaně, porce prasátka
nebo guláše, večerní zábava s DJ, půlnoční tradiční překvapení ;)
Mapku najdete ZDE. Můžete si ji sami přibližovat, či oddalovat.
Dále děkujeme sponzorům:
Člen č. | Jméno | Vzkaz | Osoby | Pá | So | Ne | [001] | Master_Tom | Tož už jsem dlouho nespal ve stanu ;) | 1 | A | A | A | [2322] | Afrouš a Lůca | Výborně! Už se moc těšíme...objednej počasí:-) | 2 | A | A | A | [39] | Blackbird | Uvidíme kolik aut zprovozním:) | 4 | A | A | A | [66] | Ota | ale tak přijedu se kouknout | 1 | A | A | A | [2028] | Kecan + Andrea | doufám, že bude teplo a nebudeme se muset opíjet ČAJÍKEM!!! :-DD | 2 | N | A | N | [1700] | Dzrundik | Vzhůru do Královic :-) | 2 | N | A | N | [191] | Milhaus+Petruška+Onďa | Už uuž uuuuž jedééém!!!! | 2 | A | A | A | [974] | Mili | Snad to stihnu opravit | 2 | A | A | A | [1643] | Bawson s kámošem | Letos snad poprvé uvidim ohňostroj....... | 2 | A | A | A | [1111+2222] | JayJay+Sharka | Tento srazík je netrpělivě v očekávání :-) | 2 | N | N | N | [1030+1120] | bunda+velousekmatysek | snad mi zase nekdo pomuze s domeckem:)))) | 2 | A | A | A | [1931] | Miloš Kotrbatý | už se těším snad se stihnu vymarodit | 1 | A | A | A | [2398] | Halinka Kotrbatá | je to múj prvni sras teším se | 1 | A | A | A | [1951] | PIGGY | to sem zvedavej, co si z drazby odvezeme domu letos (mobil v hodinkach je uz moc okoukanej) | 1 | A | A | A | [930] | Ladis-s | To jsem zvědav, kdo bude letos odjíždět z louky jako poslední ;-) | 1 | A | A | A | [954] | S.a.f.a - Šáfa | Jak jinak... valím na louku... | 1 | A | A | A | [2176] | Spářa | To zas bude v álejích nablito :-))) když tak půjdu na Kájův... :-))) | 1 | A | A | A | [2389] | Buchar | máme malý stan ale srovnáme se,na nohy nepotáhne | 2 | A | A | A | [262] | MIKI | možná i dříve pokud se někdo přidá. A už tam budééééééééééééémmmmmmmmmmm ????????? | 1 | A | A | A | [2341] | leoš | koupím stan a jéééédůůůů :-) | 1 | A | A | A | [1724] | killer | | 2 | N | A | A | [1224] | masérka | jedůůůůůůůůůůů..se těšíííím.-) | 1 | A | A | A | [34] | Zdenal | Ne asi, už ať jsme tam. | 1 | A | A | A | [1718+2121] | Klejda + Lussyly | Zase na louce zůstaneme poslední a užijem si závěrečnou pohodičku ;-) | 1 | A | A | A | [2282] | Karel + Andy + Maruška | jo | 2 | A | A | A | [657] | Deninka | když bude pěkné počasí, zůstanu až do neděle;o) | 1 | N | A | N | [1966] | Žralok | Můj první sraz tak snad se dobře zapíšu :-) | 2 | A | A | A | [019] | Bendík a Janka | tak valííííme v plné zbroji, s dětmi, Wampem a plátěným domečkem | 2 | A | A | A | [1137] | babča | | 2 | A | A | A | [1768] | Evulka | Už se moc těšim a jsem uvědavá na ohňostroj... | 1 | A | A | A | [286] | dědeček | jenom sobota | 1 | N | A | N | [006+170] | Jéňa a Kikina | musíme vyvětrat stan :-) | 2 | A | A | N | [1763] | matěj | Už aby | 1 | A | A | A | [083] | Ládík a Pájík | | 1 | N | A | N | [185] | Kája a Zdenda | VVV SNH :-) | 2 | A | A | N | [220 + 214] | wee a drevokocur | Kubík už se nemůže dočkat :) | 2 | A | A | N | [1733] | tonur | počasí bude supr | 1 | N | A | N | [2421] | Jitulenka | Už se moc těším..:o) | 1 | A | A | A | [2188] | martin a alfons | | 1 | A | A | N | [078] | Michal 306 | Když musíš, tak musíš;) | 1 | A | A | A | [1626] | Tunny | ouje | 1 | A | A | N | [1555] | Radka | Objednávka počasí vypadá letos výborně! | 1 | A | A | A | [1084+1094] | Vašek+Lenka | Už se těšíme! | 2 | N | A | A | [707] | Hlaváčci | Moc se tešíme :-) | 2 | N | A | A | [1554] | Gerry+Pája | Tak to by bylo, aby jsme se nepřijeli na Vás podívat, když to máme kousek. Spanilku nestíháme, ale gulášek a pivko v sobotu s Vámi dáme :D Ahoj tam!! | 2 | N | A | N | [1880] | Pavel | MNO budu tam | 2 | N | A | N | [2427] | Majkl | | 2 | N | A | N |
Celkem se přihlásilo 72 kabrioleťáků, cca 47 autíček.
16.06.2010 Tomáš Tureček
Průměrná známka: 3.05 Celkem hodnotilo: 3177 | Hodnocení článku: nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší | |
|