Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 127 kabrioleťáků. Dnes má svátek Irena, zítra Rudolf. Úterý  16. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 94 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 109 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 150 dnů)
Zboží v e-Shopu
Zapalovač – úzký
další zboží...Cena : 90,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Fifinka, Myšpulín a Pinďa vycházejí z restaurace, spokojeně si hladí bříška a mlaskají: "Booobikaaa!!!"
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   ALPY 2023

Dny se nám pomalinku začínají prodlužovat a to znamená, že je načase se začít připravovat na sezónu bez střechy. Sice nemusíte jít hned vyrazit leštit kola a impregnovat střechy, ale rezervovat letní dovolenou je už nejvyšší čas.

Letos jsem pro vás oprášil tradiční historickou akci a připravil jsem pohodový týden bez střechy. Nejdříve 4 dny v rakouských alpách, potom přesun na pláž v Itálii. Oproti Cabriopointu čekejte podstatně méně úkolů, více svobody a aktivity si budete mít možnost nakombinovat dle vašich požadavků, schopností a možností. Celou akci můžete pojmout v dovolenkovém relaxačním duchu za volantem, anebo v těžce adrenalinovém stylu – lyžování na ledovci, rafty, canyonig, paintball, lanové centrum, vodní skůtr atp...

Jako vždy se ale bude jednat o dovolenou s kabrioletem, tzn velkou část dne strávíte v autě a budete si vychutnávat jízdu bez střechy nad hlavou – teda pokud zrovna nebude pršet nebo sněžit (i to jsme už v létě v alpách zažili). Trasa bude naplánována přes několik vysokohorských alpských cest, pokud počasí a nálada dovolí, tak budeme mít možnost se podívat ke Krimmlerskému vodopádu, případně se stavit do muzea Porsche, sklouznout se na 160m dlouhé skluzavce z výšky 52m (Pyramidelkogel), …anebo plán B - kdo bude chtít, může se jen tak líně válet u vody a potkat se s ostatními večer v hospodě...program si prostě každý přizpůsobí na míru svým fyzickým potřebám a finančním možnostem...

Začátek akce bude v sobotu 29.7.2023 dopoledne z Jižních Čechách, program ukončíme v neděli 6.8.2023 dopoledne v Rakousku. Po celou dobu akce bude tvrdou rukou vládnout naprostá demokracie, možná až anarchie – tzn. kdo se nebude chtít ten den účastnit výletu, ten se na to prostě vybodne, kdo si udělá svůj program, ten si prostě pojede po svém...bude ale velmi rozumné se přinejmenším potkat na startu a poslechnout si instrukce na daný den...

Akce bude mít 2 varianty:

varianta A – sobota 29.7.2023 – středa 2.8.2023....tzn. 4 noci Rakousko
varianta B – sobota 29.7.2023 – neděle 6.8.2023...tzn. 4 noci Rakousko, 3 noci Itálie, 1 noc Rakousko

Zatím není jisté, jestli budeme první 4 noci na jednom penzionu, nebo se budeme po dvou nocích stěhovat. Jisté je ale jedno – rozhodně se nebudeme stěhovat každý den.

Počítejte s tím, že Alpy ani Itálie nejsou úplně nejlevnější sranda… nocleh v levnějším penzionu vychází na asi 2.000Kč za pokoj. Do toho nějaký benzin, jídlo, zábava, nějaké to pivko a ve dvou lidech rozhodně nemáte šanci se dostat pod 20.000kč, spíš počítejte na týden 30-35.000Kč.

Přihlášky na akci posílejte na email janasjir@gmail.com, přičemž je v mailu nutné uvést počet osob, i jak dlouhou variantu máte v plánu absolvovat. Po potvrzení přihlášek Vám přijde email s výzvou na zaplacení zálohy – 1.500-2.000Kč/posádku/noc. Počet přihlášek je omezený – zatím nevím kolik bude účastníků zájezdu, ale určitě nejsem ochotný zajišťovat ubytování pro 100 lidí – tzn až mi přijde dle mého uvážení dostatečný počet přihlášek, tak další přihlašování už ukončím. Může to být za týden, anebo klidně i za 3 týdny... Další omezení je středa 15.2.2023. Po tomto termínu již nejsem ochotný zajistit ubytování vůbec nikomu – nemám zájem nic řešit na poslední chvíli.

Program bude veřejný, pokud se rozhodnete později (a tím pádem nebudete u mne přihlášeni), nikomu v tom bránit nebudu, nicméně ubytování si v tomto případě každý shání sám. A logicky vůbec není jisté, že bude místo ve stejné lokalitě kde bude zbytek zájezdu. Ti co se včas přihlásí a pošlou zálohu, budou mít jistotu noclehu – nic víc, nic míň.

Ubytováni budeme v penzionech a apartmánech, ve dvoulůžkových pokojích. Pokud chce někdo jet sám, prostě dostane a zaplatí dvoulůžkový pokoj. Pokud se domluví dva jednotlivci, kteří pojedou dvěmi auty a budou spát spolu na dvoulůžkovém pokoji, je mi to absolutně jedno a vzhledem k ubytování je považuji za jednu posádku.

Záloha je pouze záloha a to pouze na ubytování – tzn. já zajistím závazné noclehy v penzionech, majitelům penzionů zaplatím zálohu a zbylou část noclehu si doplatíte na místě. Pro štourače a prudiče uvádím, že účetnictví bude jasné a přehledné, akce rozhodně nebude zisková. Pokud nevyjdu s penězi, řeknu si o vyšší zálohu - nemám zájem mít v rezervacích svoje peníze. Pokud bude v ceně snídaně, bude to jen a pouze vítaný bonus. Polopenze rozhodně nikde nebude, jíst se bude v restauracích anebo v supermarketech. Anebo budete hubnout do plavek - je mi to celkem jedno a rozhodně nemám zájem řešit vaše jídlo. Všechny náklady si plně hradíte ve své vlastní režii.

Případné dotazy ke mně na mail, případně na 603 363 118.

19.01.2023
Jirka663

 [ Zpět ]


Tento článek ještě není ohodnocen.Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com