Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 114 kabrioleťáků. Dnes má svátek Taťána, zítra Arnošt. Pátek  29. března 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
Brno - zahájení sezóny (za 8 dnů)
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 112 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 127 dnů)
Zboží v e-Shopu
Kšiltovka
další zboží...Cena : 160,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór

PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA
Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti - ať už vlastní, nebo vnouča-ta,neteře, synovce, nebo studenty. Přečtěte si něco pro zasmání. Kdykoli máte pocit, že jsou děti nezvladatelné, můžete najít útěchu v tom, že do-konce ani všemohoucnost našeho Pána nedosahovala k Jeho vlastním dětem.
Poté, co utvořil nebesa a zem,i stvořil Bůh Adama a Evu. Mezi prvními věcmi, o kterých mluvil, jim také řekl: "Nesmíte!"
„Nesmíme co?" zeptal se Adam.
"Nesmíte jíst zakázané ovoce!" odvětil Bůh.
"Zakázané ovoce?My tu máme zakázané ovoce?Hele, Evo, my tu máme zakázané ovoce!"
"Kecáš!"
„Ne, vážně!"
"NESMÍTE jíst zakázané ovoce!," zopakoval Bůh.
"Proč?"
"Protože jsem váš Otec a zakázal jsem vám to!" odpověděl Bůh a sám si
říkal, proč neskončil s tvořením světa hned poté, co udělal slony.
Pár minut nato Bůh viděl, jak Jeho děti svačí jablko a rozhněval se.
"Neřekl jsem vám snad, že nemáte jíst zakázané ovoce?!" zeptal se.
"Ehm, jooo." Odpověděl Adam.
"A tak proč jste neposlechli?" zeptal se Otec.
"Já nevím," řekla Eva.
"Ona začala!" ozval se Adam.
"Neee!"
"Ale jo, začalas!"
"Nee!"
Jelikož v tu chvíli došla Otci trpělivost, potrestal je tím, že budou
mít vlastní děti. Tím momentem se stalo něco, co se dodnes nezměnilo. Ale přece jen je v tomto příběhu útěcha!
Pokud se trvale a láskyplně snažíte předávat svým dětem moudrost a oni
odmítají, nebuďte k sobě tak přísní. Pokud i Bůh měl problém s výchovou dětí, kdo řekl, že vy byste to měli mít snadné?
Něco k zamyšlení:
1. První dva roky jeho života učíte své dítě chodit a mluvit. Pak
trávíte dalších šestnáct let tím, že jim říkáte, ať si sednou a mlčí.
2. Vnoučata jsou Boží odměnou za to, že jste nezamordovali své vlastní
děti.
3. Matky "puberťáků" ví, proč některá zvířata pojídají své mladé. 4. Děti se málokdy spletou, když vás citují. Ve skutečnosti zopakují
každičké slovo, které jste neměli vyslovit.
5. Hlavní důvod pořádání oslav narozenin vašich dětí je ujištění se o
tom, že vlastně existují ještě horší děti něž jsou ty vaše.

Rada dne:
Buďte hodní na své děti, jednou vám budou vybírat domov důchodců!
Pokud jste ve stresu a máte bolení hlavy, udělejte to, co radí leták na Aspirinu:
"Vezměte si dvě tablety a držte (se) z dosahu dětí."

Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   1. mezinárodní sraz kabrioletů 2005

I když nám počasí extrémně nepřálo a sluníčko se na nás většinu času dívalo přes mraky, podařilo se uskutečnit sraz, který se nadlouho zapíše do našich vzpomínek. Srazu se celkově zúčastnilo 44 aut bez střech. Bylo na co se dívat.

Pátek
Tak jsme se dočkali. Po dlouhém čekání nastává den, kdy se poprvé potkají kabrioleťáci ze všech koutů naší země a Slovenska v autokempu Brodský u Červeného Kostelce. Mě bohužel svazovala práce, a tak jsem nemohl vyjet dříve, než k večeru. Jelikož měl sám Master_Tom jednání v Pardubicích, tak se se mnou sešel a poté jsme jeli společně přes Hradec na místo činu. Já samozřejmě celou dobu bez střechy, šéf ji sundal až během cesty. Dorazili jsme lehce po sedmé hodině večerní do campu, kde panoval poměrně čilý ruch. Někteří měli to štěstí, že mohli vyrazit dříve a už se zabydlovali. Začal kolotoč seznamování. Nejprve s lidmi, co už v campu byli. Pak s těmi, co průběžně přijížděli po nás. Po seznámení jsme odešli sednout na objednanou večeři do místní hospůdky, která se stala na následující dva dny naší novou kuchyní. Bohužel se pokazilo počasí a začalo pršet, což se podepsalo na obtížném rozdělávání ohně. Až když chrochta přispěl svou troškou nafty do mlýna, táboráček zaplápolal. V chatce již byl připraven dostatek buřtíku, chleba a dalších pochutin, takže zbytek večera měl jasný program. Hezky jsme si povídali za přikusování šťavnatých špekáčků. Někteří se rozhodli na zítřejší parádu se pořádně vyspat, tak odcházeli okolo půlnoci spát, někteří vydrželi opékat až do čtvrté ranní.

Sobota
Snídaně byla připravena od osmé hodiny ranní. Myslím si, že nebyl problém vůbec na tuto hodinu vstát, ze dvou důvodů. První byla nedočkavost, až společně vyrazíme po okolí a zadruhé to byla zima, která nedovolila některým ve stanech, případně v chatkách spát. Umyli jsme auta, aby trochu vypadala na spanilou jízdu. Ti co měli silnější aparaturu, tak nám ostatním krásně vyhrávali, motory burácely, karoserie se leskly. Zkrátka vše bylo připraveno na nejočekávanější část srazu, na 90 km dlouhý výlet po okolí v koloně čtyřiceti kabrioletů. Skvělá organizace a disciplinovanost účastníků předurčovaly hladký průběh akce. Řidiči seřazovali své vozy a začali vyjíždět z brány. Počasí se navzdory prognózám tvářilo sympaticky, takže nebyla k vidění ani jedna natažená střecha. Ostatně jinak si to asi nikdo ani nedovedl představit. Výběr trasy byl vskutku výtečný, takže jsem si celou cestu liboval nad romantičností a malebností silnic i okolí. Projeli jsme hodně obcí, setkali se s nadšeným máváním lidí i s několika úžasnými řidiči, co kolonu nechali projet, ač sami byli na hlavní silnici. V tomto duchu jsme dojeli až na náměstí v Opočně, kde bylo domluveno hodinové stání. Hned při příjezdu nás trochu vyděsily padající dešťové kapky a všichni začali natahovat střechy. Naštěstí bylo po dešti dříve, než většina tuto operaci dokončila, a tak šly střechy zase rychle dolů. Bez dalších hrozeb počasí jsme si vychutnávali obdiv občanů města, kterých se přišlo podívat skutečně hodně. Však také bylo na co koukat. Necelých čtyřicet kabrioletů všech kategorií se třpytilo ve slunečních paprscích na upraveném náměstí malebného města. Jednou však tyto opojné momenty musely skončit a bylo načase vydat se na zpáteční cestu. Pokračovalo nadšení z členitého terénu a perfektního počasí. Aby byl dojem dokonalý, a jelikož se blížil čas oběda, zastavili jsme cestou v motorestu Arkus u Černožic. Opustili jsme úhledně zaparkovaná auta a vydali se potěšit chuťové buňky. Vzhledem k vyhlášené kuchyni jsme zažívali opravdové orgie a dojem z dokonalosti nemohl být intenzivnější. Po krátké siestě jsme opět nastartovali motory a vydali se zpět do campu.
Tam nás uvítala vůně opékaného selátka, které mělo padnout za oběť našim momentálně naplněným žaludkům. Všichni zaparkovali vozy a jali se prohlížet ostatní kolegy, na které se zatím nedostalo. Přišlo se podívat i nemálo lidí z okolních obcí. Všem byly rozdány hlasovací lístečky pro soutěž o nejhezčí kabriolet srazu. Každý z účastníků i diváků mohl zvolit tři vozy nejvíce lahodící jeho oku. A nebyla to volba lehká, z přehlídky skvostů přecházely oči.
Další oblíbenou aktivitou se stalo nakupování klubových triček a samolepek hlásících, do jakého spolku vůz patří a jaké má členské číslo. A potom samozřejmě jedna z nejlepších kratochvílí - testovací jízdy, vzájemné zkoušení vozů. Po okolních silnicích se proháněla hejna kabrioletů, navzájem se potkávaly a měnily posádky. Mohlo se zdát, že kazící se počasí tuto zábavu přeruší, ale to by se někdo mohl mýlit. Dokud se jede, do auta moc neprší a pár kapek pravověrné neodradí. Rozhodně jsme nebyl sám, koho déšť nezlomil a tím víc jsem propadal euforii ze skvělé party lidí. Ale každá legrace jednou končí a nastal čas na vyhlášení výsledků soutěže a pojídání výtečného vepřového. Tři poháry čekaly na své pyšné majitele, kteří zatím nic netušili a s napětím v davu očekávali rozuzlení, jaký vůz se líbil nejvíce. Radost vítězů pak byla neskonalá. Po neskutečně složitém počítání se na stupně vítězů dostali tito tři kabrioleťáci :

1. '95 Honda CRX Targa – [027] - Jardajr
2. '88 Ford Escort Cosworth Cabrio Concept – [019] - Bendík
3. '90 Chrysler LeBaron convertible 3.0 V6 – [015] - Caddy

Poté již nic nebránilo plnému útoku na rožeň se selátkem. Mezi jídlem se sem tam ještě uskutečnila nějaká ta projížďka, ale pochutiny vítězily. Prasátko chutnalo skvěle, pivo bylo dostatečně vychlazené, takže i po této stránce není co vytknout. Bohužel se udělalo poměrně chladno a lidi se začali přesouvat do restaurace, kde nakonec zábava pokračovala opět až do ranních hodin. Někteří postupně odpadávali a nebylo to úmyslně, spíše jejich nadšení z oslav srazu překročilo určité možnosti jejich koordinace nohou a hlavy :-)

Neděle:
Den smutku a loučení. Když jsem se probudil, byl camp oproti sobotě poměrně prázdný. Bohužel se na tom podepsalo deštivé počasí, které se ale pomaličku umoudřovalo. Postupně jsme se balili a loučili s lidmi, co odjížděli před námi. Sraz oficiálně skončil, ale těm, kterým to ještě nestačilo, se vydali na doplňkový výlet. Jedna skupina do Josefova a druhá "čtyřautový" oddíl do Dobrošova na opevnění, kde to opravdu stálo za to. Zvlášť v den výročí konce války, kdy byly přístupné objekty jinak zapovězené.
Ale to už by vydalo na vlastní článek, do náplně srazu se toto téma příliš nehodí. Poté jsme se vydali ještě do Náchoda na oběd a pak domů. Napřed ve čtyřech, pak ve třech...a nakonec až do Hradce Králové ve dvou, kde jsem se nadobro oddělili. Celá cesta proběhla samozřejmě se střechou staženou a tak se prodlužoval ten nádherný pocit. Pocit z toho, že jsou další lidé, co cabriem žijí a umí si to vychutnat. Nepopsatelný pocit z jízdy v koloně, ať jsou auta dvě nebo jich je třicet. Určitě mluvím za všechny, že tento víkend byl jeden z nejlepších zážitků v celém životě. Akce se maximálně zdařila, organizátoři zvládli vše na jedničku, účastníci byli pohodoví. Už aby byl další sraz, který nás čeká na začátku července v Královicích u Slaného.

PS: Zapějme tu na závěr nehynoucí pochvalu Cabriovi [002] (a jeho pomocníkům), který si vzal tento důležitý sraz na starost a dokázal připravit půdu pro vytvoření doufám, že tradice, kterou by mělo být každoroční setkání nás bláznů s větrem ve vlasech a sluncem nad hlavou, právě zde v autokempu Brodský u Červeného Kostelce.

Většinu fotek ze srazu bude možné získat na DVD na druhém srazu.
Výběr fotografií je ve fotogalerii.

11.05.2005
Tomáš Tureček, Radek Beneš

 [ Zpět ]


Průměrná známka: 2.97
Celkem hodnotilo: 2772
Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. sponik 29.05.2005 10:15:51
no tak at už to je kua a jen obědnejte dobrý počasí kdyžtak připlatíme :-)))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Bendík 24.05.2005 10:09:17
Master a Caddy: jjjj, honem, honeeeeeeeem!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 23.05.2005 12:01:34
Master & Caddy: vyborne tak sup, sup :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 23.05.2005 09:23:33
... a plakatek :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Master_Tom 22.05.2005 21:47:04
Tak Kralovice u Slaného už jsou na 100%, brzy se tu objeví článeček.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. Marda 20.05.2005 19:31:23
no dnes sem cetl ckanek z novin od cabria.) hm mazec good
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 20.05.2005 11:19:28
Jak jsems e s nim bavil tak na 99%
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. sponik 20.05.2005 09:43:09
Master_Tom : to slaný už je 100%..... :-))))))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. sponik 20.05.2005 09:40:10
cabrio oukej
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 18.05.2005 18:39:55
Sponik to se musis zeptata samotneho Master_Toma
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. sponik 18.05.2005 07:49:35
kluci takže to Slaný už je 100%????.........
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 17.05.2005 21:41:11
Cabrio: ktera ovsem nefunguje...taky jsem si toho vsiml v tech novinach :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 17.05.2005 18:32:02
Jinak v terminu 12-16.5 byl 25. mezinarodni sraz cabrioletu v rakousku adresa www.cabriolettreffen.com
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 17.05.2005 09:32:22
Alena: No preci 1. - 3. cervence, Kralovice u Slaneho :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. Marda 17.05.2005 09:21:38
a koukejte navalit ty noviny at uz neco vidim:)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. Marda 17.05.2005 09:19:24
jardajr:myslim ze ti tam jeste neco strcime do tech lampionu:)a nic nevyhrajes ty hoooondoooo:)jo jednou okusil jarda vitezstvi a uz si mne ruc ena dalsi.takze priste laufy kdo asi vyhraje?
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. Alena Jamková 16.05.2005 16:39:42
kdy bude další sraz a kde
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 15.05.2005 21:05:46
Master:Jarda lituje, ze nema 2 pohary :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Master_Tom 15.05.2005 18:30:51
Jardajr: jojo soutěž nejhlasitější výfuk tam fakt chyběla :-))))))))))))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. sponik 15.05.2005 12:24:27
moc dobrý sraz jen škoda toho nočního počasí
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 14.05.2005 10:02:29
taky pevne verim
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 13.05.2005 21:02:12
Jardajr: no ja doufam, ze se zadari a ukazes poradnej narez :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Michal 306 13.05.2005 19:10:25
Muhehe, 7 bodu, parada, tu kolonku bych tam take rad videl:) Pac caddyho kara je naprosta klasika:)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. c.h.a.s.e.r 13.05.2005 17:26:25
Neprodávaj se "tuněný".... ale co třeba "face-lift" Nebo treba jen "modelový řady"... hmm?? neni série, jako série....
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 13.05.2005 15:58:49
hele a ony se nejaky auta prodavaji rovnou tuneny? J amyslel, ze ze seriovky je postaveny vsechno? :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. c.h.a.s.e.r 13.05.2005 15:47:40
- 10bodu.. Mno nif mof... do sedmdesáti docela streka.... kazdopadne i ja volil Hoooonduuuuu... :) Hlavne podle toho jak psal L.D.C Protoze to co se povedlo Jardovi udelat ze seriovky opravdu JE na prvni misto... akorat by to chtelo pro priste ( i kdyz tam NEBUDU ) vic kategorii, aby sme i "my" (ja) meli nejakou sanci.... :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Honda. Jardajr 13.05.2005 14:54:15
Jestli se zadaří s financemi tak příští rok tahám esa z rukávu!!Že NEWNIK? Každopádně bych dal soutěž nejhlasitější výfuk!!! To tam chybělo,že Master?
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 13.05.2005 14:48:34
L.D.C.: jenom 4? To pak nechapu....podle ceho ty lidi volili :)))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 13.05.2005 14:37:05
L.D.C dobra pripominka pro priste. Rad zde uvidim vase napady
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. L.D.C. 13.05.2005 14:31:29
Tyyy brdo, dostal jsem 4 body, jdu to zapit! :-))) Na zdravi! Hned pri tom hlasovani mne napadlo, ze by to chtelo na listecek jeste ke kazde SPZ radek, kde by mohl hlsujici napsat, proc dava zrovna tomuto vozu hlas. K viteznemu autu bych milerad napsal, ze me uchvatilo to, ze karku koupil jako seriovku, to u me fakt byl spek!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 13.05.2005 13:57:46
TUL0400 - 6bodu, 3A71732 - 4body, 2M14785 - 4body, HKO8438 - 3body, RKDxxxx - 3body, 2H35332 - 2body pokud je nekde chyba v SPZ tak se omlouvam, obcas neslo rozeznet, jestli to je H nebo M apod..
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 13.05.2005 13:55:04
a dale 1L74712 - 20bodu, 2M26323 - 20bodu, BA763J0 - 15bodu, 1T26600 - 15bodu, 2A81162 - 10bodu, AKY7749 - 10bodu, BA583IL - 8bodu, 1U74850 - 8bodu, 2H(M)35432 - 8bodu, 2U86652 - 8bodu, MA707BA - 7bodu, 2T26712 - 7bodu, 1xx9011 - 7bodu
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Bendík 13.05.2005 13:42:49
Jardajr měl teda OBROVSKÝ náskok, všechna čest !!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 13.05.2005 13:37:48
to uz ale budu psat spz..protoze ty si fakt nepamatuju a hledat je....to ne..to sorry
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 13.05.2005 13:30:08
Newmik: a dal? :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 13.05.2005 13:19:55
tak presne takto... Jardajr - 70bodu, Bendik - 27bodu, Caddy - 21bodu
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 13.05.2005 11:44:59
spis 80 bodu, to byl system 3-2-1 podle umisteni na listku, ne? :) Ja jsme pro zverejnit celou tabulku, moc by me to zajimalo :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. L.D.C. 13.05.2005 09:35:00
Tolik? Pekne!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 13.05.2005 09:27:43
L.D.C.:dostal neco pres 80 :) mam to nekde doma...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. L.D.C. 13.05.2005 09:04:20
Jardajr: Kolik jsi vlastne dostal hlasu? Ja vim o jednom - ode me... :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Honda. Jardajr 13.05.2005 08:46:03
pak tam byl ještě ir z N.Y.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 12.05.2005 19:18:23
Lidi uz se moooooooooooooooooc tesi, na dalsi
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. Marda 12.05.2005 15:14:05
kecas jardo zadny tam nebyli:)krome nejaky targy ktera vyhrala:)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Honda. Jardajr 12.05.2005 13:17:24
zapoměl jsem na duležitou věc a to hlavně super lidi
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Honda. Jardajr 12.05.2005 13:16:38
vše super super a jen super -sraz ,článek,fotky...jak jinak na cabriu že?
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Goldies (TCB) 12.05.2005 11:46:32
Tak a ted me jeste vic mrzi ze jeste nemam cabrio :( Jinak to musela byt naprosta parada a pohodicka!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 12.05.2005 10:02:58
paraadni clanek..presne vystihuje me pocity.....paraaaaaada.....chci dalsi sraz..a dalsi a dalsi :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 12.05.2005 09:19:14
jojo, nostalgie....kdyz vidim fotky ze spanile jizdy, jsem v euforii... :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Jéňa 12.05.2005 08:14:30
Skvěle odvedená práce, zamačkávám slzu zpět do oka a nemůžu se dočkat července!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Danielson 12.05.2005 08:02:24
Perfektní!!! Utírám slzu z oka a nasr*n na sebe,že jsem nejel,odcházím vybít vztek na dílnu!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Orchid 12.05.2005 07:53:08
Hltam každou fotečku. Je to bezva.Jsem blb:-) ,že jsem tam nejel. Taková spousta fajn lidí. Druhý sraz mám téměř za rohem,tam nesmím chybět. Krásný článek!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Bendík 12.05.2005 06:34:34
není co dodat, stále se musíme opakovat- PARÁÁÁDNÍÍÍ VÍKEND!!!!!!!!!!!! PARÁÁÁDNÍÍÍ ČLÁNEK!!!!!!!!!!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Michal 306 12.05.2005 00:34:18
Tohle bylo bez chyby, naprosto dokonaly vikend! Moc povedene, kazdy si s kazdym mel o cem povidat, paradni auta, co vic si prat? Snad jen brzke shledani:)!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Pet 11.05.2005 23:34:22
Ja pořád koukám na fotky a jakobych tam byla :-) už se nemůžu dočkat dalšího srazu ;-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 11.05.2005 23:31:09
daniel ja to v duchu prozivam kazdy den byl to super vikend
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. daniel 11.05.2005 23:23:55
paráda jako bych to znova prožil
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Miguel 5 11.05.2005 22:42:05
sssssuprne napsano!!!!!! :o) uz at je dalsi !!!!! :o))))))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Suzuki. george 11.05.2005 21:39:28
Jo jo, take lituju, ze jsem nebyl a dalsi si take nenecham ujit. Tak pohodovou jizdu s vetrem ve vlasech :o)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. c.h.a.s.e.r 11.05.2005 21:31:16
Squele napsáno.... jeste jednou diky za nadhernej sraz.......
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. Marda 11.05.2005 21:23:26
to byl ten nejhorsi sraz co jsem kdy videl a proto budu muset prijet na kazdy dalsi kde budou ty blazni jako Master a Cabrio. :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 11.05.2005 21:07:26
Krasne napsano
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Pet 11.05.2005 20:43:32
Není co dodat, super :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. FiRO 11.05.2005 20:27:00
Přátelé, to musela být paráda. Moc mě mrzí, že jsem se tam nedostal. Druhý sraz dám na 100%, to si přece nemůžu nechat ujít. Opravdu pěkný článek.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 11.05.2005 20:16:46
parada...

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com