Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 138 kabrioleťáků. Dnes má svátek Marek, zítra Oto. Čtvrtek  25. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 85 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 100 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 141 dnů)
Zboží v e-Shopu
Brushed Cotton Drill Cap
další zboží...Cena : 170,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Aha, řekl ježek a slezl z kartáče.
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   Spontánní víkendový sraz v Poděbradech

Uplynulý víkend byl náročný. Dá se říci, že jsem absolvoval čtyři srazy. Napřed v pátek večer s pár kabrioleťáky jen tak po Hradci Králové. V sobotu jsem měl naplánovaný sraz amerik v Holicích. Tam nakonec přijeli po skončení i kabrioleťáci, takže o zábavu nouze nebyla. No a právě při pojídání skvělých pokrmů tamní restaurace se zrodila myšlenka uspořádat v neděli sraz o trochu větší a s delší vyjížďkou. Na to, že bylo asi osm večer, se následná akce velmi zdařila.

Napřed jsem se dohodli na místě. Michal chtěl určitě delší trasu, ne jen projížďku po městě a okolí. Nakonec se zrodila myšlenka vyrazit směrem ku Praze a na půli cesty se sejít s kolegy z hlavního města. Poděbrady pak byly jasná volba. Slovo dalo slovo a my se rozjeli domů s hlavou plnou organizačních problémů. Po příjezdu jsem se jal volat lidem, na které mám číslo, Michal obeslal všechny privátní zprávou na stránkách clubu. Ohlasy byly vesměs kladné, takže jsem šel spát s plány na krásnou neděli v dutině lebeční.

Ráno se ozval Jéňa a vzal si na starost organizovaný odjezd pražské sekce. My zatím chystali Hradec. Měli jsme to trochu s předstihem, aby se stihlo ještě pokecat a pokoukat. Sjezd v POděbradech byl určen na 15:30, my již od půl druhé korzovali na ploše v HK. To se vyplatilo, neboť si nás všiml majitel krásného eRka v tarze a přidal se k nám. Rovněž s nadšením jsme prohlédli BMW E30 Alpinu, která je u nás velká vzácnost. Bohužel pracovní povinnosti nedovolily jejímu páníčkovi jet s námi dále, takže v Poděbradech bylo o objekt zájmu méně. Vyrazili jsme tedy ve třech (Chrochta nechal pro předpokládané technické problémy auto v HK a jel s námi v Baronu).

Jelikož nebyl sraz dopředu nijak plánovaný, v Poděbradech se naskytla otázka, kam se zhruba patnácti plánovanými vozy. Nakonec jsme objevili docela sympatickou plochu poblíž koupaliště. Sice s ne zrovna vhodným terénem, nicméně s dostatečným prostorem a na příjezdové trase od Prahy, takže nás skupina odsud jedoucí uvidí. Ta dorazila pět minut po nás, takže to vyšlo lépe, než jsem očekával.

Skladba vozů byla zase o něco jiná, než na prvním sraze, radost mi udělaly zejména další dva LeBarony, škoda, že nemohl Pivson, byli bychom komplet. Radost všem udělaly určitě i spolu o něco později dorazivší Z3. Ale to bych postupně mohl vyjmenovat všechna auta, fotky určitě vypoví více o přítomných skvostech. Po zhruba hodince stání okolo aut a pocení v letním pařáku jsme se vydali na kratší jízdu po okolí. Bohužel někteří museli odjet před jejím zahájením, ale i snížený počet ji určitě nepokazil. Vydali jsme se na Nymburk a pak zpět na Poděbrady jinou trasou. Okolí bylo pěkné, počasí povedené, přesně, jak to má být.

Jelikož všichni byli vyhládlí, rozhodl jsem se nakonec uhnout směrem na Prahu, kde je u obce Sadská poměrně slušný motorest Ohio. Hlavně jeho umístění uprostřed lesa je romantické, zrovna jako možnost zaparkovat kolonu hezky najednou za sebou a ještě mít na ní z terasy výhled. Po příjezdu jsme navíc odchytili náhodně zde stojící 306 s její půvabnou majitelkou a hned jí vnutili leták ;). A o chvíli později ještě pána s červeným MG F.

Jídlo bylo výtečné, i když bych uvítal větší porce. Po tomto posezení se již pražská frakce vydala dále na Prahu a my zpět do HK, tentokrát jen ve dvou, neboť Tix musel odjet již dříve, navíc opačným směrem. I zpáteční cesta byla fajn, i místo spolujezdce obsazené po večerním pivu má svůj půvab, a dle výrazu chrochty soudím, že zadní sedačky také zaslouží pochvalu :).

Po příjezdu do Hradce jsme se rozloučili a vydali domů. S tím, že tuto akci určitě zopakujeme a rozhodně by nám nevadilo ji pořádat nějak pravidelně. Takže zase příště, tentokrát již s organizací s trochu větším předstihem, aby nemuseli litovat ti, co se o tomto srazu ani nedozvěděli.

Výběr fotografií je ve fotogalerii.

26.05.2005
Radek Beneš

 [ Zpět ]


Průměrná známka: 3.12
Celkem hodnotilo: 2932
Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. c.h.a.s.e.r 31.05.2005 21:29:30
jj... bylo to naprosto squely... jeste jednou diky.... i za to ze ste cekali na me s vyjizdkou... :))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 29.05.2005 16:47:50
lidi uz ted se moc tesim. to uz by me nemelo ujit
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 28.05.2005 21:40:22
Caddy:ono by to jelo..ale....no nic...brzo bude opet hrde propagovat cabrio club v ulicich liberce a okoli ;))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 28.05.2005 18:40:16
jenze Ty to apson mas, i kdyz to zrovna nejede :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 28.05.2005 18:05:12
Caddy: ta ja momentalne taky ne :((
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 27.05.2005 20:04:42
neni to nikdo z nas, nebojte...rikam, ze by nemel ani cim...tzn. ze nevladne kabrioletem :)))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Jéňa 27.05.2005 19:31:47
Já to taky nebyl, páč sem se dostavil a tu neděli si pořadně užil. Kdy bude další Poděbradský meeting? Kikina to taky nebyla, to by si nedovolila.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 27.05.2005 17:02:27
ja to nebyl...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 27.05.2005 09:37:54
No ja bych i sacoval, kdo tu petku dal, ten ani prijet nemohl, neb by nemel cim :)))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Skoda.. chrochta 27.05.2005 00:24:13
A jinak svezení v Baronovi vzadu to je jeden multiorgasmus. Jinak technické problémy Škodárny se již dostavily, v pondělí opravuju §:-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Skoda.. chrochta 27.05.2005 00:17:51
Byl to kurva hezkej sraz. A pětkou tendle článek mohl ohodnotit maximálně nějakej naštvanej člen, kterej se o tom nedozvěděl včas.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Michal 306 26.05.2005 23:21:51
Zatim na tento sraz nerekl nikdo ani pumpicka, znamku dostal jedinou a sice 5... Ale ja Dekuji Caddymu, ze se srazik povedl a take vsem, kdo prijeli, za prima stravenou nedeli:)

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com