Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 143 kabrioleťáků. Dnes má svátek Taťána, zítra Arnošt. Pátek  29. března 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
Brno - zahájení sezóny (za 9 dnů)
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 113 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 128 dnů)
Zboží v e-Shopu
Urban Trooper Fully Lined Cap
další zboží...Cena : 235,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Víte, proč jsou chlapi jako ojetá auta? Jsou snadno k sehnání, levní a nespolehliví
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   2. ročník Královického srazu kabrioletů

Jelikož byly před tímto srazem 2 dny volna, někteří nelenili a jeli do Královic už ve středu, aby si vychutnali slunce, které tyto dny pálí víc než dosti :-). Já sám jsem se ku Královické aréně vypravil již ve čtvrtek, abych stihl zajistit zbývající chybějící drobnosti.

Ale sraz začínal až v pátek, tak se pojďme podívat jak to vlastně probíhalo:

Pátek
Jelikož jsem již od čtvrtka na místní louce, probouzím se okolo 9-té ráno, kdy mě vyhání ze stanu nepříjemné vedro. Pár kabrioleťáků co už jsou na louce se mnou, se rozhodují kam za vodou dneska vyrazí. Já jen tiše závidím, protože sluníčko pálí čím dál víc.
Co se umístění stanů na louce týče je pozice dána již z prvního ročníku, kdy jsme jen upravili stany do jedné řady a před stany si každý bude parkovat se svým plechovým miláčkem.
Den se pomalu krátí a okolo 18-té hodiny začínají pomaličku přijíždět první nedočkavci. Staví se Královická aréna a všichni noví přijíždějící rozbíjejí stany a bouřlivě se zdraví s již přítomnými kabrioleťáky.
Okolo půl deváté, kdy jsem chtěl udělat zahájení, dojíždí poslední večerní kolona z Ostravy. V devět se mi daří svolat všechny na jedno místo k ohništi a pronáším pár hřejivých slov. Všechny vítám a seznamuji s programem na další den. Potom už je volná zábava, pití piva a opékání buřtů. V tu chvíli je na louce zhruba 45 kabrioletů.

Sobota
Snídaně byla sice domluvena od 8-mi do 10-ti hodin, ale ve stanu se stejně nedá déle spát a každý kdo přijel v pátek tak je od sedmi na nohou. U přistavené cisterně s vodou se postupně vyměňují lidi, aby zvládli ranní hygienu. Zároveň se za sebou řadí i autíčka, která si jednotliví majitelé pomocí vapky umývají. Ti co už mají umyto (sebe, nebo autíčko) se přemísťují do místní haly, kde dostáváme Královickou snídani. Jelikož se blíží desátá hodina, začínáme se pomalu na louce řadit a připravovat na spanilou jízdu po okolí. Policie je již také na místě, dojíždějí poslední kabrioleťáci a dokonce přijíždí i RedBull hlídka, která každého řidiče zásobuje na cestu jednou plechovkou RedBullu.
V 10.05 se nám daří vyjíždět a vydáváme se na cestu směrem do Loun, kde máme domluvené hodinové stání na náměstí.Brány královické tvrze opouštělo na 80 kabrioletů a vytváříme zhruba 4 km kolonu. Popisovat spanilou jízdu to jsem nikdy nedělal, a rozhodně s tím ani nebudu začínat. Ti co jeli tak vědí a ti co nejeli, mají zase možnost na dalším velkém srazu. Cestou do Loun jsme sice lehce zabloudili, ale to nic nemění na tom, že cesta byla senzační. Jak řekl SaM, jednalo se o nejdelší spanilou jízdu v historii srazů Cabrio Clubu :-) Do Loun přijíždíme asi s 50 minutovým zpožděním, ale to nic nemění na situaci, že zaplňujeme celé náměstí, kde už jsou davy zvědavých lidí, kteří se kochají přijíždějící krásou. Na samotném náměstí již stála desítka kabrioletů, kteří se k nám při cestě zpět přidali. Po 40 minutovém stání, se celá kolona dává znovu do pohybu a jedeme směr Královice. Dojíždíme těsně před třetí hodinou. Stavíme se do dvou velkých půloblouků, abychom naskládali všechny kabriolety na louku na odiv místním, kteří si taktéž tu nádheru nenechali ujít. V tento okamžik je na jednom místě, na jedné louce v malé vesnici ve středočeském kraji 90 krasavců bez střechy. Hladoví a žízniví kabrioleťáci berou pípu a prasátko útokem. Počasí se drží, i když občas otestuje zda nám funguje zavírání střech. Zhruba dvakrát máme malý tělocvik, kdy nasazujeme a posléze sundáváme střechy. V průběhu dne je vyhlášená soutěž o nejkrásnější cabrio, nejkrásnější kola a když přijíždí i kapela, kde nám hlavní kapelník přislíbil hodnocení v porotě i soutěž o nej muziku. Rovněž probíhá prodej lístků do tomboly, která byla letos o něco bohatší než minulý ročník. Program je bohatý, probíhají již zmiňované soutěže a zároveň rozjíždíme soutěže pro nejmenší. Děti se přetahují, stavějí špalky a hlavně baví sebe i ostatní :-) Zkoušíme vyvolat soutěž mezi starosty dvou vesnic, bohužel jeden ze starostů na chvíli odjel a tak jsem byl donucen to vzít za něj. No přetahovali jsme se tam jak malí kluci .-)
Čas se bohužel ani při těchto akcích nedá zastavit. Blížila se 19-tá hodina. Začali jsme vyhlašovat výsledky jednotlivých soutěží o poháry. Začali jsme trošku netradičně, kdy jsme rozdali 3 nové poháry. Jeden za nejstaršího zúčastněného kabrioleťáka na srazu. Vítěz byl narozen v roce 1944, což svědčí o tom, že jsme opravdu nadšenci aut bez střech v každém věku. Další pohár byl pro kabrioleťáka, který přijel z největší dálky, ten vyhrál Miguel 5. Nevím přesně co ta 5-ka u jeho nicku přesně znamená, ale v tomto případě by se to dalo říci, že znázorňuje vzdálenost o kterou porazil druhého nejvzdálenějšího kabrioleťáka. Bylo to o oněch 5 km. Poslední pohár jsme dali Danielsonovi za nejnaleštěnější vozidlo srazu. Aby také ne, když sám prodává přípravky na onen lesk :-)
Potom už bylo vyhlášení známých kategorií :

NEJ CABRIO NEJ KOLA NEJ MUZIKA
[612] cobra (Miroslav Arnold) [037] SaM (Martin Pír) [046] OSLIK (Zdenda Vach)

Po předání pohárů nastává poslední možnost zakoupení lístků do tomboly, protože v 20.00 začíná zhruba hodinové losování o velmi zajímavé ceny. Ze začátku jedeme jako „fretky“, abychom zvládli všechny ceny rozdat. Hlavní cenu -7“ LCD monitor do auta- vyhrála luckylola, které tímto blahopřejeme.
Něco po deváté co jsme skončili maratón s rozdáváním cen, nastupuje na podium skupina Žlutej Pluto Pes, která to rozjíždí hned od samého začátku. Se SaMem jsme měli připraveno ještě jedno menší překvapení a to únos dvou sester, které se rozhodly nedaleko Královic vdát a tak jsme jejich ženichům tyto krásky v bílém unesly. Snad se na nás za to moc nezlobí. Zábava se postupně rozjíždí, dojídají se prasátka, dopíjí se pivo a diskutuje se o všem okolo kabrioletů :-)
Na půlnoc jsem měl připraveno půlnoční překvapení, které se mi díky žádným ukazatelům ve Slaném na Královice nedaří zajistit na zmiňovanou hodinu. Nakonec ale dorazí a z půlnočního překvapení se stává popůlnoční překvapení :-) Pro děvčata byl připravený pánský striptýz a pro oko pánů byly připraveny dvě krásné dívky, které předvedly zajímavé číslo.
Zhruba okolo třetí ráno skupina balí věci, a já si můžu poprvé nalít trochu bílého vína a sednout si s lidmi, kteří ještě vydrželi a pobavit se o všem možném. Netrvalo dlouho a i poslední vytrvalci odchází spát. Je zhruba 5 ráno, já si zkontroluji telefon :-) a jdu také spát.

Neděle
Nešťastný to den. Ač jen 3 hodiny spánku, ale sluníčko nás nenechává déle spát, protože stan se mění v saunu. Nastává hromadné balení stanů a postupné loučení. V 11 hodin jsem již na louce sám. Balím poslední věci a stan. Vše dávám do kufru auta, naposledy se rozhlížím po louce a v duchu si řeknu: „Tak louko, zase za rok“. Startuji a odjíždím směr Nový Jičín.

Nakonec bych chtěl poděkovat všem, co mi na srazu pomáhali a bez nich by sraz neměl takový průběh jaký měl. Pokusím se jmenovat, tak snad na nikoho nezapomenu.
Kikině a Káji za perfektně sehraný tým, co se vybírání zápisného a tomboly týče.
Báře za čárkování v NEJ kategoriích.
SaMovi za spolumoderaci a řešení vzniklých situací.
Cabriovi, že zvládl udělat tak skvělá prasátka a nasytit hladové žaludky.
Pepovi a Sylvě za pomoc Cabriovi.
Kokešovi a jeho hochům za pomocnou ruku, vymýšlení soutěží.
L.D.C za grafické zpracování informačních materiálů.
Jéňovi a Zdendovi, že mi propůjčili děvčata :-)
Starostovi za pomoc při zařizování organizačních věcí.
Vám všem, že jste dorazili a skvěle se bavili ;-)

Snad jsem na nikoho nezapomněl, pokud ano tak se moooc omlouvám

D Ě K U J I   V Á M

Zlomek nafocených fotek můžete vidět ve fotogalerii
DVD se opět připravuje a byl bych rád, kdyby jste mi poslali maila, že máte nějaké fotky ze srazu, abychom se domluvili jak si je předáme a mohli je přiložit k připravovanému dvoj DVD.

Bylo zprovozněno FTP

FTP: 88.86.107.110
Login: kabriolety-db
Heslo: kabriolety

Prosím o nahrávání fotek do adresáře 2. ročník Královického srazu a v něm udělejte vždy adresář, který pojmenujte vaším nickem, abychom věděli od koho fotky jsou. Prosím hlavně o nahrávání fotek ne hromadné stahování, aby nenarostl moc datový tok. Díky

Dále patří samozřejmě dík všem sponzorům, díky kterým jsme mohli tento sraz uspořádat:

Napsali o nás:
MF Dnes
Kladenský deník
Rádio Relax

14.07.2006
Tomáš Tureček

 [ Zpět ]


Průměrná známka: 2.94
Celkem hodnotilo: 2888
Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. david 04.08.2007 16:59:32
dfggg
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. Mikeš+Míša 28.07.2006 15:37:36
Děkujeme za perfektní sraz!!!!! Naviděnou na slovensku :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Cabrio 23.07.2006 17:25:11
TAk jsem zamackl nejednu slzu a tesim se na dalsi sraz
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. Trolly 20.07.2006 15:20:58
Bylo to fakt supr. Taky se už těšíme na příští rok!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Bendík 20.07.2006 07:22:00
Ehm...jako vůbec Vám to nezávidím. Nechápu co na tom všichni vidíte!!!! Safráááááááááááááááááá, to musela být zas pohodka jak cip!!!!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. red baron 18.07.2006 13:47:28
Dík lidi,bylo to fakt skvělé
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Master_Tom 18.07.2006 09:49:03
Lidi prosím kdo má fotky, tak nahrávejte je na FTP !!! Díky
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Ivča 17.07.2006 15:03:58
Morticia: My taky ne !!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Milhaus+Petruša 17.07.2006 14:30:16
Luxusní!!!! Už se těšíme na příští rok!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Fikux 17.07.2006 11:32:30
Taky se už těšim na další ročník :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Kubíno 17.07.2006 09:33:16
Skoda ze sem tam nedorazil musel to bejt MAZEC.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Pet 17.07.2006 08:24:29
čupr nejvíc :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 16.07.2006 21:42:37
už se těším příští rok do muzea aut :) bylo to skveleeee...vyborna akce...priste snad budu moct na cele 3 dny..
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. David a Věrka 16.07.2006 20:43:53
Oba jsme byli velice překvapení skvělou organizací celé akce. Díky moc!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Morticia 16.07.2006 12:16:14
No, tak příští rok tam určitě chybět nebudem!!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. PacBoy 15.07.2006 19:24:40
Master_Tom: byla to paradicka, stejne jako minuly rok, tak i letos naprosto spickovy sraz!!! ... uz se tesim na pristi rok ;o)))))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Michal 306 15.07.2006 10:22:09
Master_Tom: Jo bylo to skvely, az na to, ze jsem prijel tak pozde,ale urcite to stalo za to, jel bych klidne i o 100Km dal, klidne i o pulnoci, jen vas vsechny videt, to se proste musi zazit! Jinak Uz vim, co mi tam klepalo, byly to ventily, kdyz mi borci davali dohromady motor, vymenili saci a vyfukove remenice a asi si malicko kleply saci ventily,ale remenice jsem prehodil a je to krasne:) Uz at je Dalsi Sraz!!!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Kacaba 14.07.2006 20:35:39
...paráda,fakt...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Zdenda 14.07.2006 17:15:11
Tome bylo to super! A Káju klidně půjčím i příště, tedy když u toho budu! :o))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Skoda.. Snedly 14.07.2006 15:29:06
Nějaké fotečky jsem taky pořídil, kam je chceš poslat a v jaké kvalitě???
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Master_Tom 14.07.2006 15:10:02
Tak byly připsány zlaté písty za sraz. Pokud někomu chybí i zpětně, tak mi napište vzkaz a já přidám :)
Jinak prosím o napsání kdo má fotky ze srazu, at se to zkompletuje a bude moci dát na DVD. DÍKY

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com