Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 114 kabrioleťáků. Dnes má svátek Rostislav, zítra Marcela. Pátek  19. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 91 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 106 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 147 dnů)
Zboží v e-Shopu
Bezpečnostní vesta
další zboží...Cena : 80,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
"Mami, mně je špatně."
"Vidíš, to máš z těch vašich her na indiány. Pořád jenom lítáte..."
"Ale dnes jsme nelítali, dnes jsme kouřili dýmku míru."
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Bleskovka

   JAK JSEM UDĚLALA DOBRÝ SKUTEK

Měla jsem den blbec. Znáte to. Nenaladěni vstanete, hned první pohled z okna na roztančené dešťové kapky mlátící do obrovských kaluží vás uvede do obrovské deprese. Tu dokrmí fakt, že psí miminko vám do rána v záchvatu pracovitosti sežralo nejlepší boty a uhryzalo dřevěné obložení na chodbě.

Následně se z postelí na poslední chvíli vykutálí junioři, aby vám dvěma větami začínajícími slovy DEJ vyrabovali peněženku a vám se z přemíry nahromaděné negativní energie podaří strhnout závit kapajícího vodovodního kohoutku. V tomto duchu můj prima dník pokračoval. Večer už jsem byla tak vytočená, že jsem radši sbalila mimi a vypadla z baráku, abych zamezila dalším škodám a střetům.

Jen kousek za domem, na frekventované ulici, jsem uviděla stát blikající stříbrné auto. Mladý muž v bělostné košili měl vražené ruce v motoru a zuřivě telefonoval. „Potřebujete pomoct?“ otázala jsem se. „Děkuji, pouze v případě, že máte startovací kabely. Asi jsem odrovnal baterku,“ dostalo se mi zdvořilé odpovědi. Mládenec následně dodal, že skočí na benzinku a kábly i ochotně auto zcela jistě najde. Pokračovala jsem tedy ve vycházce, ale pak mi to nedalo a vrátila jsem se zpět. Vedle mrtvého auta stálo další, jenže zakoupené kabely manipulaci nevydržely a rozpadly se. To už jsem nevydržela já a odklusala domů pro vlastní auto. Objela jsem pár kamarádů, leč buď zmíněné neměli, nebo byli vzhledem k pokročilé hodině dávno v peřinách. Obrátila jsem se na městské strážníky i policii, leč bez úspěchu, podobné věci jaksi ve výbavě nemají. Vzpomněla jsem si poslední záchranu – hasiče. Leč neuspěla jsem ani tam, prostě mi nemohli pomoct, neb by zapůjčení káblů neměli jak zdůvodnit…

Takže nezbylo, než zajet do jistého hypermarketu, kde je celodenně otevřeno. Kábly byly, můj fordi statečně brumlal a lil šťávu do žil stříbrného bouráku. Jenže ani po hodině auto nenaskočilo a tak jsem nakonec mladému muži vzhledem k pokročilé hodině nabídla taxíka. Z původní cesty do Vyškova jsem to nakonec projela až do Brna a vysadila pána před domem. Musím říct, že nebyl schopen slov, jen mi děkoval a děkoval a děkoval…Co z toho mám přičítat faktu, že jsem to sjela hodně pod hodinu a co dojetí, že jsem na něj byla hodná, nevím. Každopádně mi tenhle dobrý skutek vyvážil jinak vcelku hodně hnusný den.

Lidi si totiž mají pomáhat. Jen pro ten pocit, víte.

P.S. Z mladého muže se ve finále vyklubal obchodní ředitel české pobočky renomované automobilky. Nabídl mi ideální podmínky leasingu či koupě vozu, což jsem s díky odmítla. Stříbrnou káru téže značky totiž potupně odvláčela odtahovka. Není nad mýho starýho dobrýho fordíčka!

06.06.2007
bereta

 [ Zpět ]


Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. mx 11.09.2007 21:52:06
Ford je prostě Ford. kdo jednou zkusí,už nejde jinam. Pěkně napisane.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. jodl 28.08.2007 19:27:36
super
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Kacaba 28.07.2007 08:23:43
Ford je prostě Ford...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. joujoujo 28.06.2007 12:12:41
aj mne raz pomaohla nejaka slecna na ceste a je to super pocit ze su aj fajn ludia este na svete
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. daniel 10.06.2007 23:23:22
krasné
 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com