Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 297 kabrioleťáků. Dnes má svátek Marek, zítra Oto. Čtvrtek  25. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 85 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 100 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 141 dnů)
Zboží v e-Shopu
Butylka
další zboží...Cena : 200,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
To takhle jsou židi v koncentráku a ženou je do sprch. Židi ale brečí, že je splynujou. A tak je tam zavřou a Židi čekají na plyn.
Ale místo plynu začne téct ze sprch voda a všichni se radují, až na malého chlapečka, který pořád brečí a brečí.
Tak se ho všichni ptají, proč se neraduje, když jim místo plynu teče voda.
A on odpoví: No jó, voda, ale vidíte tady někde kanálek?
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Bleskovka

   Druhé kolo súťaže Autotechna racing talent 2010 je za nami

Uskutočnilo sa v pondelok, 15.3.2010 v motokárovej hale BB Go kart v Banskej Bystrici. Celkovo do "motokárového" kola nastúpilo 142 súťažiacich, ktorí všetci úspešne absolvovali svoje jazdy a viac či menej úspešne vypĺňali testy.

Najlepší dosiahnutý čas na jedno kolo bol 24,375 sekúnd, najhorší 34,610
Štartové pole bolo veľmi vyrovnané, o čom svedčia minimálne rozdiely medzi dosiahnutymi časmi. Do rozdielu jednej sekundy za víťazom sa vošlo 28 jazdcov a do dvojsekundového rozdielu až 69 jazdcov, čo bolo 49 % štartujúcich.

Motokárovej jazdy sa zúčastnili aj dve odvážne ženy. Aj keď do finále nepostúpili, s časmi 25,590 a 26,66 sa určite nestratili a predbehli veľa mužov.

Všetkých, ktorí nepostúpili do ďalšieho kola možno poteší skutočnosť, že aj organizátor súťaže a niekoľkonásobný majster Slovenska, Jaro Baránek zajazdil čas, s ktorým by sa do finále nedostal - 25,906 sekundy :-(

Nielen sekundy rozhodovali o postupe dvadsiatich prihlásených do finále. Dôležité bolo aj správne odpovedať na 14 otázok v testoch. Aj keď slová niektorých súťažiacich hovorili o tom, že testy sú veľmi jednoduché, ich záverečné vyhodnotenie riadne zamiešalo celkovým poradím. Napríklad jazdec, ktorý mal absolútne druhý najrýchlejší čas, sa po započítaní penalizácie za štyri zlé odpovede ocitol zrazu na nepostupovom, 65. mieste. Našiel sa však aj test, s desiatimi zlými odpoveďami.

Aj napriek tomu, že niektorí súťažiaci podcenili svoju prípravu či už na motokáre, alebo štúdiom teoretických znalostí, motokárové kolo prebehlo veľmi slušne a s príslušnou dávkou adrenalínu pre každého jazdca.
Všetci, ktorí prišli jazdiť, účasťou na tomto kole urobili niečo pre splnenie svojho motoristického sna. A práve oni boli účastníkmi na Slovensku historicky prvej súťaže o miesto jazdca v pretekárskom aute.

Tretie, záverečné kolo súťaže sa uskutočni 27.3.2010 vo Zvolene, na autocvičisku Hlbiny, v rámci podujatia Majster volantu 2010.

Celú fotogalériu z podujatia Autotechna racing talent 2010 nájdete na stránke www.autosportfoto.sk

Více informací se dozvíte na: http://www.autosportfoto.sk

17.03.2010
Master_Tom

 [ Zpět ]


Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com