Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 258 kabrioleťáků. Dnes má svátek Vojtěch, zítra Jiří. Úterý  23. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 87 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 102 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 143 dnů)
Zboží v e-Shopu
DVD - 5. ročník Královického srazu kabrioletů - 2009
další zboží...Cena : 220,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Přijímací test do blázince.
Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.
Ředitel vysvětluje:
"No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl
a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnili".
Návštěvník povídá:"Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?"
Ředitel: "Ne, normální člověk vytáhne špunt... Chcete pokoj s
balkonem nebo bez?"
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Bleskovka

   Proč nefunguji, jak jsem kdysi fungoval, aneb má osobní zpověď

1/2 lidí, se kterými jsem mluvil mi říkala, že je zbytečné reagovat, protože akorát přileji olej do ohně, protože oni mají svou pravdu, druhá polovina mi říkala, že by ráda měla mou odezvu. Takže tu píšu pro kabrioleťáky, aby viděli věci i z opačné strany.

Bude to asi dlouhý článek, tak to dám do cca 3 částí: (je dlouhý)
1) Proč nefunguji, jak jsem kdysi fungoval, aneb má osobní zpověď
2) Zkopírovaný komentář rebela dědečka, jak si začal říkat
3) Reakce na daný komentář

Proč nefunguji, jak jsem kdysi fungoval, aneb má osobní zpověď


Tyto slova jsem neměl potřebu nikdy nikomu říkat, ale pro objasnění situace proč to nakonec nenapsat.

Club jsem zakládal v roce 2004, kdy jsem se nějakou dobu znal s Cabriem (002) a bavili jsme se o větším rozjetí tehdy testovacího Cabrio Clubu, který běžel na doméně 3. řádu. Bydlel jsem na kolejích, měl jsem dost volného času, přeci jen studium VŠ člověk až na zkouškové období moc nezatěžuje. Začal jsem programovat, tvořit web. Vše financováno vlastním časem. Hodně mě to bavilo, protože byly skvělé ohlasy a furt se vymýšlelo něco nového co by stránky mohly obsahovat.

Club jsem založil z těchto důvodů:
- Poznat nové lidi, co měli stejnou zálibu - kabriolety
- Jestli to půjde udělat občas sraz a prostě pokecat a pobavit se
- Brát to jako fandovství a nikdy z toho nedělat business
- Prostě dělat to srdcem, ne penězi

Členové stále přibývali a naše Cabrio rodina se postupně rozrůstala. A nastal první zlom. Do roku 2006 jsem platil vše z vlastní kapsy, protože se jednalo jen o doménu, hosting byl zadarmo (domluvil jsem sponzoring u Českého hostingu). V pátek 13.1.2006, se našimi stránkami podařilo shodit server (viz. tento článek - http://www.kabriolety.com/hlavni.php?stranka=novinky/view.php&id=51) a THINLine, provozovatel Českého hostingu mi sdělil, že jsme na normální hosting už velcí, takže jsme přešli na vyšší level, což znamenalo cca 2.000,- Kč na 3 měsíce. To mě donutilo udělat změny a začít vybírat členské poplatky. Tím bylo založeno OS Cabrio Club (http://www.kabriolety.com/hlavni.php?stranka=novinky/view.php&id=71). Věděl, jsem že to bude bohužel papírování navíc, ale viděl jsem v tom možnost existence stránek + pro případné sponzory možnost vystavit doklad, podepsat smlouvu. Vládla euforie, takže lidi posílali členské příspěvky, dělali se kartičky, vymýšlely další věci. Vznikl e-Shop, kam jsem dal opět ze svého cca 45.000,- Kč + později 31.000,- Kč, aby se mohly udělat věci, které tam byly a některé do dnes jsou. Opět jsem to neřešil a byl šťastný, že lidem se věci líbí a nakupují. Cabrio Club byl vedle školy můj druhý full time job.

Čas šel a na konci roku 2008 jsem začal mít osobní problémy, které napíšu později, ale to se začalo samozřejmě projevovat i na chodu stránek. 13.10.2009 vyšel článek s žádostí o pomoc se stránkami. (http://www.kabriolety.com/hlavni.php?stranka=novinky/view.php&id=127). Odezva po pravdě pramalá, pár lidí co mělo čas a chuť tak se přihlásili a pomáhali, ale většinou to vydrželo 1/2 – 1 rok. Byl jsem rád, za těch pár co byli nějak aktivní. Hlavně za ty co se rozhodli pomáhat i ve srazech. No a pak už to šlo z kopce, protože když se nepíšou nové články, a nedělají aktualizace, tak návštěvnost začne klesat a vše s tím spojené. Přestaly se platit i členské příspěvky a jen několik věrných + pár nováčku zaplatilo, čímž stránky žijí do dnes.

CO SE STALO MASTERovi ?

Začal jsem slýchávat, proč se neukázal na srazu, proč nedojel atd… Lidi, se kterými jsem byl v kontaktu jsem jen odpovídal, že jsou nějaké finanční těžkosti, ale jinak že prostě nějak žiju, spíše přežívám. Rozhodně jsem neměl potřebu zatěžovat ostatní lidi s mými problémy, nejsem ten typ.
Pravda je následující. V roce 2006 jsem jako mladý a blbý podepsal směnku jako ručitel jedné velmi blízké osobě v rodině (opravdu blízké, čili jsem si řekl proč ne). Podepsali jsme ji já a 3 bratranci. Byly to peníze určeny pro firmu právě oné blízké osoby. No bez dlouhých rozepisování:
2006 – podpis směnky, jako ručitel
2008 – firma šla do insolvenčního řízení, banka chce po mě a bratrancích zaplatit zbylou částku, to jsme nechtěli, začínáme se soudit, firma měla v té době dost nehmotného majetku
2009 – stále bojujeme po soudech, dosahujeme určité dohody mezi insolvenčním správcem a bankou
2010 – prodána firma, banka dostává podle zákona jen 70% dlužné částky, zbylých 30% začíná banka vymáhat po nás. Jednalo se jen o nějakých 150.000,- Kč což by nebyl problém, kdyby nedošlo k připočítání úroků z prodlení, které činilo 600.000,- Kč
2011 – pokus snížit úrok, ale banka neustoupí, snaha domluvit se s bratranci, ti přišli na vlastní cestu, jejich bohatý kamarád koupil směnku od banky, a následně zrušil vymáhání po bratrancích a celá částka padla na mě.
Domlouvám se s exekutorem na splátkovém kalendáři. Musím zaplatit cca 750.000,- Kč. Jelikož potřebuji uvolnit drobný majetek co mám, sháním soukromé peníze a vyplácím exekutora a začíná prodej drobného majetku, abych to co nejrychleji splatil.

No a dnešní dny: mám dvě práce, společenský život je pro mě nulový, měsíčně musím platit 35.000,- Kč, chodím z práce do práce a dom, kde padám vysílením. Pokud půjde vše dobře, tak do konce jara příštího roku bych mohl mít poplaceno (zbývá mi zaplatil už jen 350.000,- Kč) a mohl začít opět normálně fungovat. Protože stav, ve kterém jsem teď, za normální moc nepovažuji. Rodina rozhádaná a soudy budou zřejmě ještě pokračovat :-(
Toť krutá pravda o člověku, kterému je 34 a měl fungovat a být plně akční a možná mít už i nějakou vlastní rodinu. Místo toho splácím jak kokot.

Zkopírovaný komentář rebela dědečka, jak si začal říkat


Tak to vidím já, rebel dědeček Nejprve bych Vám chtěl všem popřát hezký den a klidné zamyšlení. Pokusím se ve stručnosti vysvětlit moje pohnutky k opuštění tohoto Cabrio Clubu a založení nového Cabrio Klubu ČR. Byl jsem v tomto Clubu řadu let. Jako nováček s omláceným autem jsem navštívil první sraz ve východních Čechách. Jednalo se autokemp Brodský, nevím jestli je to správný název. Právě tam ředitel clubu Tomáš Tureček podával informaci ,že jste zaregistrováni u MV jako občanské sdružení. Informace o budoucí činnosti clubu zněly velice dobře. Proto jsem vstoupil do clubu ihned po návratu domů s pořadovým číslem 286. Po rozkoukání se na různých srazech jsem chtěl taky něčím přispět. Se srazy jsem neměl vůbec žádnou zkušenost, (vždy jsem obdivoval lidi, kteří to zajišťovali) rozhodl jsem se, že uspořádám „Cabrioples“. Podpora členské základny byla takřka mizivá. Pár odvážných přijelo, pobavilo se a zhodnotilo kladně. Tento první ples byl hned výdělečný a tak jsem celý výdělek se všemi doklady předal řediteli clubu. Částka nebyla zanedbatelná. Bohužel při nahlédnutí na konto clubu u banky jsem nikde tuto částku nenašel. Můj první sraz , který jsem pořádal, byl 5. mezinárodní v Poděbradech. Tento rok jste žádný sraz mít neměli. Šel jsem s Deni do toho a naivně si myslel, že club jako takový, mi pomůže finančně. Bohužel to jsem se škaredě spletl. Musel jsem investovat vše ze svých peněz a zbožně si přát, abych neprodělal. Nikoho z Vás nezajímalo, co to obnáší, jak časově, tak finančně. Prostě jste si zaplatili, pobavili se a tím to pro Vás skončilo. Sraz byl povedený a hlavně ne prodělečný. To už jsem byl ale upozorněn, že do clubu nemám nic dávat. Tak jsem taky udělal. Peníze šly do obálky s nadpisem Cabrio club - záloha na další akce. Zároveň jsme při každém srazu při spanilce navštívili dětský domov Milovice a předali sponzorský dar v hodnotě 5000,- Kč dětem. O dalších akcích v naší režii už psát nebudu, protože by to byl asi román na několik stránek. Jeden fakt je, že nikdy jsme neprodělali. Díky tomu můžeme dělat akce lepší a ještě lepší. Nerozumím pořadateli, který stále tvrdí, že do toho zahučel třeba 30000,-Kč. Buď je tak neschopný a nebo kecá a je to dobrý způsob výdělku. Něco málo k zamyšlení. 1.)Zamyslel se někdo nad faktem, kam jdou Vaše příspěvky? Co se z nich financuje? Kolik se kdy vybralo na srazu za vstupné a kolik se investovalo a za co? Mám přístup na účet clubu. Nikdy v životě jsem tam nenašel jiný příjem nežli Vaše příspěvky. Naopak, vydání ano. Nikdy jsem nezaznamenal příjem z e-shopu ale vydání ano.Zaznamenal jsem třeba, že platíme za kreslené fóry na stránkách. Jistě víte komu. Zaznamenal jsem, že se se stránkami clubu vezou další tři soukromé, na kterých jsou denně stejné fory jako zde. Nebo snad „Společenské hry“ , „Moje svářečka“ a „Křižovatka“ jsou clubové? Jestli někdo chce namítnout, že peníze jsou v hotovosti v pokladně, rád bych ji viděl. Ta už má asi pro svou váhu kolečka. Malá otázka. Jak probíhaly akce typu „Kralovice“ , „Žacléř“, „Cabrio point“, když byli pod hlavičkou clubu? Jakým způsobem se řešil sraz na Slovensku ? A nebo je to snad pod zástěrkou občanského združení pro někoho dobrý příjem peněz? 2.)Požadoval někdy někdo (kromě pár jedinců, kde jsem i já) „Výroční zprávu o činnosti a hospodaření Cabrio clubu“? Vždy, když se někdo zeptal, tak jste to zatloukli nesmyslnýma poznámkama a občas jsem dostal titul „rýpal“. A jen tak mimochodem, ty dvě nicneříkající zprávy na těchto stránkách (poslední z roku 2008) by napsalo malé dítě v páté třídě. 3.)Kdo je a jak zodpovědný za chod tohoto clubu? Kdo je ředitelem vím, ale kdo je jeho zástupce, kdo je pokladník, kdo je účetní? Nebo je to jenom jedna jediná osoba? Kde je nějaká kontrola (revizní komise) ? 4.)Stránky clubu v poslední době ? Uplná katastrofa. Pár jedinců si tam vyměňuje názory, kde jak se zrušili do němoty, jak jim bylo zle, nebo kde se sejdou a vožerou se. Kloudnou věc tam návštěvník nenajde a když napíše dotaz, tak stejně žádnou informaci nedostane. Zamyslel se někdo z těch moralistů a všeználků, proč už odešla řada dobrých členů pryč z clubu a taky proč stránky navštěvuje stále míň lidí? Podívejte se do knihy návštěv. Kdo z Vás, co tak rádi znáte na vše odpověď, odpověděl na otázky. Snažil jsem se už odhadem dva roky zpět s panem ředitelem jednat o nutných změnách. Měl jsem různé návrhy, připomínky. Jedinou odpovědí bylo, že mám pravdu, že budu muset odevzdávat peníze do klubu a že to projedná. Na to jsem mu odpověděl, že já s tím nemám problém. Ale pokud tam ty peníze dám, tak chci vědět, kam byly investovány a mít zálohu na další sraz nebo akci, kterou budu pořádat.. Řadu návrhu měl pokud vím i od jiných členů. Naposledy slíbil že přijede na ples v sobotu dřív, sejdeme se a domluvíme, co a jak. Byli tam všichni mimo pana ředitele. Odpoledne mi přišla sms zpráva že nepřijede. Tak to byl takový první popud z mé strany odejít z tohoto clubu. Ale stále jsem doufal, že se něco stane a udělá se pořádek. Mám tady dost kamarádů, kteří mě berou takového jaký jsem (ne vždy příjemný, hlavně, když se něco sere). Mluvil jsem s řadou lidí tohoto clubu, kteří projevili taky nespokojenost. Hlavní impulz přišel okamžikem, když jsem měl už z 95% připravený a hlavně zajištěný “8.mezinárodní sraz v Poděbradech“. Po odeslání článku řediteli clubu se nic nedělo. Asi po šesti dnech mi zavolal člen „Cabrio“, který se probral z několikaletého spánku, že tento sraz pořádá on a bylo mi naznačeno, abych to odvolal. Podobný hovor jsem měl i s panem ředitelem. Moje odpověď byla, ať si vezme název, protože je jeho, ale sraz udělám i kdybych tam měl být sám. Tuto skutečnost jsem sdělil všem, co nějakým způsobem pomáhali a padlo rozhodnutí, že tímto srazem končím v tomto clubu. Byli tací, kteří ukončili členství ihned. Pro mě to nebylo ale řešení, se kterým bych se smířil. Po poradě jsem jednoduše založil „Cabrio klub ČR“ v AČR Nedalo to ani moc práce a klub je na světě.Je přístupný všem, ale za předpokladu plnění stanov a organizačního řádu klubu. Chceme se pokud možno vyhnout těm (radobyvšehoznalcům) a kecalům, kteří si myslí, že mají patent na rozum. Žádní poloviční kabrioleťáci a podobně, pouze a jenom řádní členové, kteří budou mít o činnost klubu zájem a podílet se na ní. Více se můžete o novém klubu dozvědět na našich nových stránkách, (které jsou stále v režimu úprav). Původně jsem chtěl z tohoto klubu odejít sám po skončení srazu. Neudělám to, budu dále členem Vašeho clubu, nebudu platit žádné příspěvky a počkám, zda budu vyloučen a na důvody mého vyloučení. To je asi tak vše. Přeberte si to, jak chcete, ale já už se nebudu vyjadřovat k ničemu, co se týká tohoto clubu. Plně se budu věnovat práci pro nový klub. V mém věku chci nový klub dostat do pozice uspěšného klubu a pomalu hledat schopného následníka v mé práci. Věřím, že s členy, kteří mi pomáhají, toho dosáhnu. V žádném případě nechci a nesmím zklamat členskou základnu. Pochopitelně, že všechny akce, které jsme pořádali jdou s námi. „Cabrio ples“ , sraz „Poděbrady“ mini sraz „Cabrio vánoce“ , „Beroun“ , Alpentour“. Pokusíme se ještě něco přidat někde na Moravě , ale to je už interní záležitost našeho klubu, kterou nehodlám zveřejňovat. S přáním hezkého dne rebel dědeček.

Reakce na daný komentář


Nevím kde a jak začít, protože co napíšu může a bude určitě použito proti mně, ale pokusím se o co možná nejvíce faktové věty. Vždy napíšu na co reaguji, takže v horním dědečkově odstavci si najdete co píše a tady dole je moje reakce.

Než se rozepíšu o všech věcech i těch nepěkných, chci tady poděkovat dědečkovi a drevokocúrovi, za to že byli jedni z mála, kteří dělali srazy a přispívali. Oba jsem měl rád, i když dědeček je svůj, takže někdy to bylo těžší :-)

Částka z prvního plesu:
V daném roce byla předána částka cca 8.000,- Kč jestli se nepletu z výtěžku, kterou jsem přijal a opravdu na účet nevložil, protože jsem onu částku použil na srazu v Kralovicích. Na účet jsem ji nedal, protože při organizování srazu je potřeba mít dopředu nějakou hotovost, takže jsem považoval než to dávat a učet a pak vybírat nechat částku v hotovosti.

5. mezinárodní v Poděbradech
Ano to je krutá pravda, že Club na sraz nepřispívá, bylo to tak 4 roky před tvým prvním srazem a je to tak dodnes. A nářky „Nikoho z Vás nezajímalo, co to obnáší, jak časově, tak finančně. Prostě jste si zaplatili, pobavili se a tím to pro Vás skončilo.“ Je prostě fakt, a lidi ti jen den po srazu poplácají po zádech a řekli, jak to bylo/nebylo super. Já tak funguji všechny ročníky Královic.

To už jsem byl ale upozorněn, že do clubu nemám nic dávat.
Kým, co tak být konkrétní ???

Nerozumím pořadateli, který stále tvrdí, že do toho zahučel třeba 30000,-Kč. Buď je tak neschopný a nebo kecá a je to dobrý způsob výdělku.
Určitá narážka zřejmě na Slovenský sraz, nebo možná Královice. Já se vyjádřím ke Královicím:
Srazy jsem dělal pro lidi, aby se měli fajn. Nemusel jsem tam dělat spoustu věcí, ale prostě jsem chtěl, asi proto, aby mi to bylo teď otřískáno o hlavu, ale budiž.
Zde je malý výčet nákladů obecně za ročníky Královic, každý rok se platilo různě:
Záchody – 8 tis., DJ – 7 tis., moderátor – 10 tis., tombola – od 10 tis. (i tombolu jsme někdy platili, sice jen nákupkami, ale platili), ohňostroj – 10 tis., poháry – 1 tis, plakáty, vstupenky, lístky do tomboly – většinou tištěno někde ve firmě, takže zdarma, občerstvení – pivo a kofola byla dotována – 5 tis., a určo bych si vzpomněl ještě na další. V poděbradech pár položek viz tento seznam nebývaly zvykem, čili je jasné, že náklady jsou někde jinde. Jasně není tady nikde započítán benzín, ani čas co s tím člověk stráví, ale to se tak nějak bere jako samozřejmost.

Zamyslel se někdo nad faktem, kam jdou Vaše příspěvky? Co se z nich financuje? … Mám přístup na účet clubu.
Ať jej mají všichni. http://www.rb.cz/firemni-finance/transparentni-ucty/?tr_acc=vypis&account_number=91100911
Bohužel jsem si ověřoval v bance a jde tam vidět jen 100 dní zpětně. Pokud bude chtít někdo výpisy starší, napište mi a já vám je pošlu. Pak se zeptejte za co byla daná platba a odpovím. Vždy jsem se snažil dělat poznámku k platbě, aby se to dalo dobře dohledat. Kdybych měl úmysl čachrovat s penězi, tak určitě nezakládám transparentní účet, co myslíte??? Navíc opravdu, ač jsou dny, kdy nemám pomalu co do huby, tak si nehodlám dělat problémy, kvůli pár tisícovkám, které by mě stejně nezachránili.
Proč jsem nedal účet všem k nahlížení do administrace? Nevím nějak jsem neměl tu potřebu. Navíc lidi co neplatí, nemají důvod tam chodit.

Nikdy jsem nezaznamenal příjem z e-shopu ale vydání ano
Příjem byl většinou na dobírku, čili se nemohl objevit na účtu. Jednou za čas jsem se nejpve se sponikem, potom s babčou, kteří eshop vedli (a opět mají můj nehynoucí obdiv, že to dělali tak dlouho), sešel, podepsal papír a převzal nashromážděnou hotovost. Tu jsem použil na odepsání částky, kterou jsem do clubu vložil. (jen pro info k dnešnímu dni jsem cca -15.000,- Kč).

Zaznamenal jsem třeba, že platíme za kreslené fóry na stránkách. Jistě víte komu. Zaznamenal jsem, že se se stránkami clubu vezou další tři soukromé, na kterých jsou denně stejné fory jako zde. Nebo snad „Společenské hry“ , „Moje svářečka“ a „Křižovatka“ jsou clubové?
Ano Cabrio Club platí 10 Kč za vtip. Ano je to Igorovi Zajičkovi, který vtipy vymýšlí a kreslí a opravdu si myslíte, že je to hodně ??? 10 Kč nad něčím co určitě netrvá minutu práce. Musím tě zklamat, ale ty tři soukromé stránky se opravdu nevezou s Cabrio Clubem. To že jsem si dal odkaz na hlavní stránku Clubu je asi největší prohřešek, že jsem dal vědět, že se snažím živit eshopami. Společenské hry jsou společným projektem mě a Igora, takže tam za vtip nic neplatíme. Moje svářečka, tam pokud vím vtipy nejsou, nějak se mi nehodí k tématice webu. A křižovatka platí rovněž 10 Kč za vtip Igorovi, který mi na to vystavuje faktury. Takže z Cabrio Club si platí i když je směšnou částku na svůj obsah. Ale jinak děkuji za propagaci mých dalších stránek.

Malá otázka. Jak probíhaly akce typu „Kralovice“ , „Žacléř“, „Cabrio point“, Slovensko, když byli pod hlavičkou clubu?
Zapomněl jsi na Beroun a Poděbrady. Ale všechny akce probíhaly stejně. Čili vydal se článek a pak bylo na organizátorovi, jestli dokázal sraz udělat v zisku nebo prodělat. Jediné Královice jsem se snažil držet přes klubový účet. Ostatní šly přes jiné účty, nebo byla platba v hotovosti na místě.

Požadoval někdy někdo (kromě pár jedinců, kde jsem i já) „Výroční zprávu o činnosti a hospodaření Cabrio clubu“?
Ano toto beru jako věc, kde je chyba u mě, protože jsem je neudělal pro další roky. Co se týká formátu, je myslím podle nějakého předpisu, co tam má být vše napsáno. A jelikož už jsem to dělal v roce, kdy jsem byl na svět nasrán, udělal jsem to tak, aby to bylo vše podle regulí a víc ani ťuk.

Kdo je a jak zodpovědný za chod tohoto clubu? Kdo je ředitelem vím, ale kdo je jeho zástupce, kdo je pokladník, kdo je účetní? Nebo je to jenom jedna jediná osoba? Kde je nějaká kontrola (revizní komise) ?
Zástupce jsou regionální zástupci, čili FiRO, SaM, Cabrio, účetní je osoba, která s clubem nemá nic do činění a zabývá se účetnictvím. Revizní komise dle stanov není.

Stránky clubu v poslední době ? Uplná katastrofa.
Tady se shodneme na 1 000 %. Není to v poslední době, je to poslední 2 roky. Když se nedávají nové články, když se nedělají aktualizace tak to jde samo do kytek. To jsem probíral i s dalšími členy, ale jestliže já nové nenaprogramuji a další chtějí za to peníze, tak se musí bohužel žít s tím co prozatím je. Ale na tento popud mi jeden člověk přislíbil nějakou pomoc, tak uvidíme jestli se dočkáme nové verze. Samo rád uvítám zdatné programátory, kteří můžou přispět. Rovněž grafika je 8 let stará a chce obnovit, ale u mě je to viz první část tohoto textu.

Řadu návrhu měl pokud vím i od jiných členů
Ano návrhů bylo spousta a dost jich bylo velmi dobrých, ale s realizací už to bylo horší. U mě se jich dost zastavilo, opět viz. důvody první část, ale ostatní mohli realizovat beze mě, to se taky pak nestávalo.

Naposledy slíbil že přijede na ples v sobotu dřív, sejdeme se a domluvíme, co a jak. Byli tam všichni mimo pana ředitele. Odpoledne mi přišla sms zpráva že nepřijede.
A toto je onen okamžik, kdy se vše po…
Takže na mou obhajobu uvedu: SMS jsem poslal 9.3.2012 v 20:46, čili v pátek před onou soubotou a byla tohoto znění: Ahoj, ted jsem se vratil z práce a zítra tam musim zase. Totalne nestiham :( omlouvam se, ale zítra nedojedu. Tom
Opravdu jsem tu dobu makal jak urvaný a to že se neobjevím na plese a bude mít za následek to co následovalo, tak to se omlouvám ještě jednou, ale v tu dobu a v tuto dobu je pro mě můj osobní život přednější než jeden výlet na ples, kam jsem se mimo jiné těšil.

Hlavní impulz přišel okamžikem, když jsem měl už z 95% připravený a hlavně zajištěný “8.mezinárodní sraz v Poděbradech“.
V prosinci nebo v lednu jsem se dědečka ptal, jestli bude dělat Poděbrady. Odpověď byla jednoznačně, že NE. +- v únoru mi Cabrio volal, že má opět trochu času, tak by udělal znovu sraz. Řekl jsem mu, že může, protože dědeček jej dělat už nechce. Na plesu názor změnil, že jej dělat bude, ale jaksi mi to nikdo nesdělil. No a pak vzniklo co vzniklo.

Pochopitelně, že všechny akce, které jsme pořádali jdou s námi.
Tady teda zásadně nesouhlasím, jak může člověk něco dělat pod jednou hlavičkou a pak prostě si to beru sebou. Ale takto to asi v naší zemi chodí. Já když jsem v roce 2004 zakládal Cabrio Club, absolutně mě nenapadlo, že bych si převzal akce, které jsem pořádal v Peugeot Clubu, pro který jsem předtím 2 roky pořádal taky akce. Prostě asi máme každý to myšlení někde jinde.

Pár slov k situaci, která vznikla.


Zde napíšu věci, které já považuji za podpásové a asi to o něčem svědčí:
- Název nového klubu je obyčejné parazitování na již existujícím našem názvu. Prostě když je Coca Cola, tak mi si uděláme Koka Kolu.
- Obvolávat ostatní členy, aby odešli ze starého clubu a šli do nového. Chápu, když si obvolám své známé a řeknu, že něco zakládám, ale aby mi dva členové volali, že jim volalo neznámé číslo a že mají přejít jinam.
- Dělat vše za mými zády a nemít koule na to, říci, že mě to tu sere, odcházím a zakládám si svůj klub. A potom udělat na našem srazu propagaci vlastního klubu. A myslím si, že je jedno kdo to pořádá.

A proč to píšu až po 14 dnech:
Dověděl jsem se to od členů ve středu před Poděbradami. Jelikož jsem už tušil, že Cabrio sraz neudělá, protože se tam nikdo nepřihlásil, tak jsem si řekl, že ať se lidi pobaví. Nechtěl jsem dělat nějaké radikální zářezy před srazem, protože vždy beru, že se vše dělá pro lidi a ne pro nějaké osobní záležitosti.
To že jsem se pak dozvěděl, že to udělali jako přímo pod nový názvem, tak je viz. předchozí odstavec. Pak jsem to musel chvíli teda rozdýchávat, a jelikož jsem toho měl v práci dostatek a ve zlíně, bych filmový festival, tak jsem se večer chodil uklidňovat do letního kina. No a tento týden jsem to postupně sepisoval. Všem se omlouvám, že je to tak dlouhé, ve wordu je to 8 stran. Asi tu bylo spoustu gramatických chyb, možná nedokončená myšlenka, ale to proto, že už se k tomu nehodlám vracet a číst to po sobě znovu.

PS: Zakladatelé nového klubu se doufám odhlásí sami, ať mi nepřidělávají práci.

PS2: Neplatícím řádným členům, jsem odebral po dlouhé době status řádného člena.

06.06.2012
Master_Tom

 [ Zpět ]


Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Renault. LSI 04.07.2012 01:23:48
Chce se mně "BLEJT" když čtu některé reakce... Už celkem dlouho jsem členem klubu (č.350 - ikdyž několik let jsem byl poté bez cabria). Jak někdo řekl "každý má své problémy". Řešíte tady proč klub je "ve stavu" v jakém je a právě v článku vám to Master_Tom vysvětlil.... Upřímně KDO Z VÁS být ve stejné životní situaci co on upřednostňoval klub před osobním životem? Kolik z Vás co si už dobu stěžuje řeklo "OK JE VIDĚT ŽE KLUB UPADÁ POTÁHNEME VEDENÍ MY?" A JAK DLOUHO JSTE TEN KLUB TEDY SKUTEČNĚ VEDLI? KDO Z VÁS ZAŘÍDIL WEBOVKY, ABY KLUB PŮSOBIL NĚJAK NAVENEK a ne jen na srazech pro stálé členy?....Ne místo dát dokupy stávající a snad možná i PRVNÍ CABRIO KLUB V ČR je jednodušší se trhnout a dělat něco s "čistým štítem". Koukám to je jak z poslanecké sněmovny s mandátem jedné - založit stranu novou a přetahovat členy. To Vám VŠEM byly tyhle stránky dobré na společné "tlachání" v diskuzích když ještě nebyl facebook a podobně. Víte ono tlouct hubou umí každej...(Toho vám tady dokážu vysypat mraky), ale skutečně převzít ty otěže a táhnout a JEN neremcat co už umí málo kdo...Nesnažím se tady hájit přístup "Master_Toma" pokud skutečně neřešil vznesené problémy, protože jak teď již všichni víme vedly k situaci v jaké jsme teď, ale nemyslím si, že jeho cílem bylo(a je) klub poškodit. Irituje mě slovo "REBEL" (dle slovníku cizích slov: "rebelant, buřič, pobuřovatel, povstalec, odbojník"). Vy se nebouříte proti "Master_Tomovi" vy OSLABUJETE a bouříte se proti klubu samotnému (založením nového). Dále mě nas*ala část "dědečka" "budu dále členem Vašeho clubu" ....Slovo VAŠEHO... Je mně jasný že tím chtěl zmínit, že už má SVŮJ klub. Tak tentokrát budu já ten "REBEL" kdo se nemíní přidat do odnože TOHOTO MASTER clubu (ikdyž oceňuji práci dědečka, který se značně podílel na organizaci srazů), tak zůstanu TAM, KDE JSEM SE STAL SOUČÁSTÍ(převážně smýšlením než naživo) PARTY LIDÍ, NA TOM MÍSTĚ, KTERÉ VÁS VŠECHNY MÉNĚ ČI VÍCE SJEDNOTILO A UDĚLÁM VŠECHNO PROTO TENTO PŮVODNÍ KLUB ZACHOVAT (protože PRVNÍ - JE - BYL a BUDE stále jen TENTO). Komentář píšu jako nezaujatý člen, který byl bohužel VOZEM jen na mezinárodním srazu na Broďáku, a nemám tady vůči nikomu osobní předsudky, protože 99,9% z vás osobně neznám, ale doslova mě SE*E jak každej hází špínu na "Master_Toma" .... Z mé strany máš mou podporu a neopustím klub - nepřelezu jak píďalka k jinému a vážně uvažuji po několika letech členství stát se řádným členem a podpořit tak TENTO klub. LSI - člen č.350
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. dědeček 03.07.2012 16:01:39
Martin707: Nechtěl jsem se tady už k ničemu vyjadřovat ale bohužel musím. Buď tak laskav a napiš konkrétně a hlavně přesně kdo vybral peníze pro dětský domov.Pokud já vím tak ty jsi to rozhodně nebyl ani nikdo jiný z celého vašeho clubu. Tak buď tak laskav a neuváděj vědomě lži a klamstva. Peníze vždy byly výdělkem z "Cabrioplesu". Co se za tyto peníze koupí nebyla moje starost. O to se starali jiní členové. Uvolněná částka byla vždy 5000,- Kč. Ty jsi pouze jedinkrát přijel na sraz a věděl jsi přesně kam se máš postavit když se dar předával.Že by jsi pro to něco udělal to mi není známo.Pouze jsi se potřeboval zviditelnit, to je asi tak z Tvé pomoci vše.Všechny účty za dary a darovací smlouvy mám u sebe, není problém je předložit.Tak se ptám: co předložíš ty??? Pravdou je že jsi svezl děti po Milovicích ale takových nás bylo víc.Z mého pohledu bylo lepší a účelnější něco koupit dětem v Dětském domově než je dávat na Vaše mega akce. Jinak Ti držím taky palce aby se Ti podařilo tento klub rozhejbat a zachránit. Nevím jestli Ti pomůže změna stránek a podobné věci. Spíš bych se přiláněl k názoru že změna Vašeho chování by byla prospěšnější. Ale to je už jenom Váš problém.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. Daniel 01.07.2012 18:33:19
Martin707 : Podivej do tohodle clanku Dědečka netahej on ho nepsal tak se laskavě do nej prestan neustale navažet ;-), už sem ti to napsal kdysy davno jednou a napisu ti to i ted : jestly neumíš udelat sraz neprodelecnej respektive tak aby poradatel"é" do toho nemuseli vražet svoje finance tak se na to vyser a nestežuj si :-D ... a za druhý i kdyby si tom daval penez kolik chce tak at si je klidně dava ale musí to bejt nekde vydet a jako člen vedení i jiných klubů by si mel vedet že vse ma nejaký daný pravidla ktery se musej dodržovat at chcem nebo nechcem!! Každopadně ti drzim palce at to tady rozhejbes a treba jednou v budoucnu se mužou aba kluby sejit na spolecnym srazu preci jen se to dela pro stejně smýšlející lidi jako jsem ja a možna i ty takže jeste jednou hodně štěstí a pevny nervy
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Martin707 29.06.2012 23:09:49
a po druhe aj keby si Tomas daval 20 000 mesicne plat - ma na to odmenu ako reditel klubu tak o cem je rec ... nechapem to ...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Martin707 29.06.2012 23:07:31
Jaj, ked tam vidim CabrioPoint hore ze jak finance = tak do toho je ta Dedecku kuloví ! Kazdy Point bol v minuse ale vdaka sponzorom bol tesne na nule... ale to neni tvoja vec ... dalsia vec je klamstvo, ze kazdy rok sa z tvojich poenez financoval detsky domov, bol som pri tom ked sme odovzdavali veci v decaku - boli kupene z penazi na ktore sme sa vyzbierali mimo klubu!!! a co sa tyka SK zrazov - nech sa paci - pridi ukazem ti kompletnu agendu - mozes stratu doplatit ak chces ... houk ...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Rebel Daniel :-) 18.06.2012 22:50:57
Mily Tome, tecka. Posilame ti krecka, tecka. Krecek skrabe, krecek kouse, krecek lechta, krecek pise z letniho tabora, otevreny dopis ze zahrady z Nizbora. A ted vazne... K tvemu osobnimu zivotu se vyjadrovat nebudeme, kazdy bohuzel mame nejake problemy... Pokud si mel a stale zrejme mas starosti, proc si nikdy nikomu nerekl, jestli by se o chod klubu, stranky a dalsi veci nestaral pod tvym dozorem? Myslime si, ze podnetu a nabidek si dostal od nas dostatek. A to nejen v Kralovicich 2010 a 2011. Ale i nekolikrat behem let predeslych. Nebo vubec nechapeme, proc se o klub nemohli postarat regionalni zastupci. K cemu je mas? Odpoved na reakci daneho komentare - Castka z 1. plesu - Pokud si castku cca 8000,- neulozil na ucet a nechal si ji na pripraveni srazu v Kralovicich, mame na tebe jeden dotaz: "To tento rok sraz v Podebradech (ktery je drive jak Kralovice) nebyl pod zastitou klubu a nepotreboval penize? Odpoved na 5. mezinarodni sraz v Podebradech - Proc klub ctyri roky neprispival na tento sraz? To jsi ho jako reditel klubu stavel nekam nize nez tvoje Kralovice, na ktere klub prispival? Odpoved na To uz jsem byl ale upozornen... - Daniel, Drevokocur, Biggerfil, Oslik a dalsi lide, kterym tve rizeni klubu a machinace s financemi i po nekolika upozornenich prislo nezodpovedne a hlavne nepruhledne. Odpoved na Nerozumim poradateli, ktery stale tvrdi... - 1. Beroun byl zarnym prikladem toho, ze sraz se da delat i bez prehnanych vkladu (vzdy delany pro lidi, stejne jako to delas ty). A vadilo to nekomu? Zrejme vadilo, akorat nam to nikdo nerekl primo, napriklad nam vedeni nikdy nevysvetlilo, proc se stale zvedala podminka minimalniho poctu aut na sraze, aby byl "oficialni". Nam to vzdy prislo jako hazeni klacku pod nohy. Ale Tome, proc si nam tedy v Beroune tvrdil, jak je sraz super? 2. Vse si delal pro kamarady? Zapomnel jsi treba zminit, jak jsi se odvdecil lidem, kteri ti velmi pomahali s pripravou tveho srazu. At uz s organizaci, pripravou spanilky, prodejem eshopu ci vyberem penez na tombolu? 3. Ukazka hospodareni klubu - prikladem muze byt sponzorsky dar od firmy Panasonic v hodnote cca 40000,- formou marketingoveho prispevku. Firma Panasonic vystavila klubu fakturu a klub mel vydat fakturu opacnou, aby se prijem a vydej srovnal. Kdyby clen Dendy fakturu po cca trech mesicich sam nevyrobil a neuhnal te kvuli razitku, do dnes by klub firme Panasonic ucetne dluzil vyse zmineny obnos. Timto tvym pristupem klub prisel o velice silneho sponzora. Nikdy jsme si treba nevsimli ani odkazu na strankach na tuto firmu, coz bylo predmetem jednani o sponzorskem daru a jednim z duvodu ukonceni spoluprace. Odpoved na Zamyslel se nekdo nad faktem - Odkaz na transparentni ucet nikdy nebyl zverejnen kvuli tomu, ze do nej nemaji co koukat neplatici cleni? Ty bys jako potencionalni platici clen nechtel vedet predem, za co se penize utraceji a jestli opravdu skonci, tam kde maji? Odpoved na Nikdy jsem nezaznamenal prijem z eshopu - Nikdo ti nema za zle, ze si beres z prijatych penez to, co jsi do eshopu vlozil. Jde spis o to, ze tyto machinace musi byt nekde videt. I kdyby jen v tve "oblibene" vyrocni zprave. Odpoved na Jak probihali akce typu... - Na Beroun a Podebrady jsme nezapomneli, u tech vime. Beroun mel vzdy minimalni naklady, ktere poratele radi zaplatili z vlastniho. A proto nikdy nemusel byt a take nebyl vydelecny. A vsechny Podebrady (poradane Rebelem) maji kompletni dokumentaci prijmu a vydaju. Ktere mimochodem vedeni klubu nikdy nechtelo ani videt. Jestli to takhle bylo se vsemi poradateli, pak je uplne zrejme, proc nikdo nevi, jak se ty klubove penize vlastne hybaji. Odpoved na Vyrocni zprava - Tome, k tomuhle uz se radsi opet znovu vracet nebudeme, co ty na to? Odpoved na Kdo je a jak zodpovedny... - Klub ma ucetni? Ta je ale hodna, ze ocividne pracuje zadarmo. Bohuzel podle toho vypadaji i jeji vysledky! Nic proti teto osobe, myslime si, ze chyba bude asi jinde. Odpoved na Srazy jdou s nami - Srazy s nazvy Mezinarodni sraz v Podebradech nebo Proste sraz Beroun zustavaji v tvem klubu. Jen je uz nebudeme poradat my. Budeme totiz delat vlastni. Pokud se toho chopi nejaky jiny clen, neni prece problem tyto srazy dale delat. Povazovali bychom vsak za vhodne, abychom si nadale umyslne neprekryvali terminy, nebot je fakt, ze srazy se delaji pro lidi. Ti by to odnaseli nejvice. Verime, ze se najde dost clenu, kteri radi prijedou na srazy poradane obema kluby. Odpoved na Par slov k situaci - To s nazvem klubu snad ani nemuzes myslet vazne? Jak by si chtel jinak rikat kabriu nez kabrio? At uz je to v jakemkoliv jazyce. Jak jiz zminil Dalibor: "Stejne jak je vice Skoda klubu, BWM klubu, apod". Nejsme zadny T-mobile, abychom obvolavali lidi a premlouvali je k prechodu do jineho klubu. Telefonat o kterem se zrejme zminujes, nebyl nic jineho, nez opravdove faux pas. Doslo k zamene nickname. Kdyz uz vsak byl dotycny na telefonu, byl informovan. Druhym telefonatem nevime, co myslis. Odpoved na Delat vse za mymi zady a nemit koule - To uz si vazne ale delas PRDEL!!! Kolikrat jsme v Kralovicich(na nekolika rocnicich) prosedeli spoustu casu a snazili jsme se ti vysvetlit, co vsechno je spatne. K nasi radosti jsi vzdy souhlasil a odvetil: "Budu to resit". Jestli si vzpomenes na Drevokocura(ktereho jsi mel rad), tak tento byvaly clen prekazil vytvoreni noveho klubu jiz pred nekolika lety tim, ze ti poslal otevreny dopis se soupisem veci, ktere jsou opravdu spatne a meli by se zmenit. Drevokocur se timto postavil vsem svym kamaradum, kteri novy klub chteli a snazil se ti naznacit, ze situace je vazna. Do dnes ceka na setkani s tebou ohledne teto zalezitosti. Takze o novem klubu vis uz dlouho a ono je trochu slozite rict ti neco do oci, kdyz temer nikdy na domlouvane schuzky nedorazis, takze nase koule do toho netahej! Odpoved na A proc to pisu az po 14 dnech - Neboj Tome, 14 dni v tvem pripade povazujeme za pomerne rychlou reakci.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. dalibor 13.06.2012 22:00:31
Coca Cola je název nějakého výrobku co se často podobně celosvětově kopíruje (to není o naší zemi), kabrio či cabrio není nic jiného než typ vozu, takže tohle bych takto opravdu nesrovnával, stejně tak je více škoda clubů bmw clubů apod to není krádež vlastního vymyšleného jména či názvu a pokud někdo dělá sraz ve svém regionu a režii nebo oblíbeném místě je to podle mě rozhodně více jeho akce než ta klubová ( a jen klub za to muže být jedině rád). Jinak ti přeji at se rozhodně zvětíš ve svém osobním životě co nejdříve a at se daří i tomuto klubu. Je určitě fajn, že si ho založil, ale nemyslím, že to být první znamená právo být poslední. hezké léto všem a tobě díky za reakci
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky TOYOTA. karlos 13.06.2012 12:23:53
Ahoj Tome (i ostatní), moc hezky ses vyjádřil. Přeji Ti ať brzy začneš žít podle svých představ. Já Ti platit za řádné členství zatím nebudu - nevidím k tomu žádný důvod, bo kabrioklub se už příliš nepotkává s mým osobním životem. Jak říkám - zatím! Uvidíme do budoucna a třeba zase najdu smysl v tom, se podívat na některou "oficiální" akci s kabrioleťáky (s kamarády jsem v kontaktu i bez klubu a za to, že jsem potkal tyto lidi jsem CC velmi vděčný a DĚKUJI). Už jsem to popřál dědečkovi a přeji i tobě (a všem co Ti budou pomáhat), aby jsi klub dostal tam, kam chceš ;-) Jen těžce bychom jinde hledali důkaz toho, že všechno zlé je pro něco dobré :-) měj se famfárově...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Akos 13.06.2012 08:42:57
Alespon ze zijes, chlape. Po trech letech pobyvani tady zadarmo, stanu se platicim, jak tomu rikas "řádným" clenem. A je mi i fuk, jak se 400,- nalozis. Nejaka vyrocni zprava taky mi muze byt ukradena... Jo, a clenum,co piji jak Coca Colu, tak Koka Kolu, preji dobrou chut!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. JayJay 12.06.2012 21:35:59
Sme tu,a doufám že ještě nějaký čas budem, s tebou. :-))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. petr01 12.06.2012 19:27:37
Taky prispeju troskou do mlyna. drzim palce at uz to mas za sebou a konecne si oddychnes.:)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Bawson 12.06.2012 19:25:23
super a jak napsal Spoňa...... díky
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Cadillac. Caddy 12.06.2012 18:19:45
uz to bylo potreba, myslim, ze dobre vysvetleno...a az cloveka mrazi z tech vyderacskych praktik, kdy se z celkem neksodneho dluhu stane neco obludneho...z deseti tisic pul mega neni zadna vyjimka...tohle je legalni zlodejina a parazitovani a ac jinak nejsem pro ragulace, tady bych teda uzakonil nejake rozumne meze....akorat nechapu tu pasaz, ze to od bratrancu nekdo odkoupil a pak to padlo na Tebe vsechno..kdyz to on vykoupil, melo by to zustat jemu, ne?
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky TOYOTA. cleris 12.06.2012 16:19:17
díky :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Audi. milousek 12.06.2012 12:50:29
díky chlape slzu teda neuroním, ale příspěvky pošlu ráda a hlavně držím palce ať Ti to všechno dobře dopadne :)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Mazda. Sponik 12.06.2012 11:52:37
zpátky ve hře :)
 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com