Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 155 kabrioleťáků. Dnes má svátek Rostislav, zítra Marcela. Pátek  19. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 91 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 106 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 147 dnů)
Zboží v e-Shopu
Kombinéza CABRIO
další zboží...Cena : 990,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Volá blondýnka manželovi na mobil:
"Miláčku, já bych s tebou potřebovala mluvit."
"No tak co je?"
"No já jsem si v obchodě koupila to ... jak se to jmenuje ... no puzzle."
"Dobře a co je s nimi?"
"Nejde mi to složit."
"Prosím tě, jak to, že ti nejde složit puzzle? Na krabici je nějaký obrázek, že?"
"Ano to je."
"A co je na tom obrázku?"
"Jsou tam nějaká písmenka, medvídek, mistička je tam a mlíčko, lžička ..."
"Aha miláčku, to asi nesložíš, to jsou Corn flakes."
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   Jednoletá historie Cabrio Clubu

Drobné poohlédnutí se za vznikem a ročním fungováním našeho clubu. Začátky a postupné budování až do dnešní podoby.

Vše to začalo na jaře roku 2002, když jsem se stal šťastným majitelem mého kabrioletu. Začal jsem na svých jízdách krajinou zdravit ostatní kabriolety. V té samé době jsem se stal členem jednoho clubu a na jejich prvním srazu se utvořila dobrá parta, kde jsem se seznámil s dalším členem dnešního Cabrio Clubu. A nápad nového clubu se pomalu začínala rýsovat. Na jaře roku 2003 jsem se v okolí mého bydliště postupně seznámil s dalšími nadšenci a majiteli kabrioletů, které tato myšlenka také nadchla. Začali jsme se postupně domlouvat na společných vyjížďkách krajinou. Když jsme někde projížděli bylo zajímavé pozorovat výrazy ve tvářích lidí okolo.

Psal se srpen 2003, když jsme se domluvili, že vyrazíme společně na první tuningový sraz. Počasí nám přálo již od samého rána. Když jsme se sešli na našem obvyklém místě, před jedním motelem, mohlo se vyrazit. Při průjezdu městem jsme opět způsobili velký rozruch stejně tak, když jsme dorazili společně na sraz. A to jsme byli pouze čtyři vozy se staženou střechou. O to víc nás to podpořilo v myšlence vzniku clubu. Řekli jsme si, že čím více kabrioletů bude jezdit spolu na srazy, tím to bude lepší.

V záři 2003 se zapracovalo na prvních stránkách Cabrio Clubu. Se svou troškou do mlýna tenkrát přispěchal na pomoc Master_Tom a Marda. Tímto jím patří veliké DÍK. Do světa byli stránky vypuštěny 1.října 2003. Od té doby se začal oficiálně počítat vznik Cabrio Clubu. Stránky fungovaly na adrese www.cabrio-club.wz.cz, kterou si někteří z vás stále ještě dobře pamatují. Byl to spíš pokus a experiment, jestli to bude mít u nás nějakou šanci na úspěch a přežití. Členové se přes zimu, tak nepopulární čas mezi majiteli kabrioletů, začali hlásit.

Na jaře 2004 jsme udělali menší sraz kabrioletů v Hradci Králové před Hypernovou. Počasí nám vůbec nepřálo, ale přijeli členové až z daleké Břeclavi nebo Kralup nad Vltavou. Byla to taková menší generálka před skutečným srazem. Ten se konal v květnu, zatím ještě jako přidružený sraz tuningového clubu www.tuningxcars.com. Počasí bylo opět nepříznivé, v pátek pršelo a hlavně byla velká zima. V sobotu na chvilku vykouklo sluníčko a my jsme mohli asi tak na hodinku stáhnout střechy dolů. No a nedělní ráno, to překvapení, když jsme se s Master_Tomem vzbudili a konečně se vydrápali z chatky. Naše auta byla pokrytá sněhovou peřinou, podotýkám v půlce května!!! Ale již nyní mohu slíbit, že následující sezonu bychom chtěli uspořádat samostatný sraz pouze kabrioletů. Kdo nebude mít cabrio nebude jednoduše vpuštěn :-)

V létě se dostavili menší problémy s fungováním clubu, jelikož jsem měl spoustu starostí s prací. Tímto se všem omlouvám. Proto mi vytrhla trn z paty nabídka Master_Toma, že převezme technické zabezpečení clubu pod svá křídla. Během měsíce kompletně přepracoval stránky a v říjnu 2004 byla spuštěna druhá verze stránek, ale na nové adrese www.kabriolety.com. Už to není jen nějaký pokus, ale jsou to stránky, které se za sebe nemusí stydět u nás ani ve světě. Jeden ze členu, jmenovitě Caddy vypomohl s logem Cabrio Clubu a za to mu patří taky velké poděkování.

Navíc v těchto dnech jsme dostali pozvánku na mezinárodní sraz kabrioletů k Balatonu. Až bude více informací bude zde o tom napsaný článek, ale předem upozorňujeme, že výmluvy na to, že někdo nejede se neberou:-). No a to už jsme se prokousali celou prozatímní historii tohoto clubu. Tak mi už nezbývá než jen popřát mnoho dalších slunných dní a stále více členů. Abychom dokázali všem okolo, že se s námi musí na našich silnicích a srazech počítat.

22.11.2004
Karel Netuka

 [ Zpět ]


Průměrná známka: 3
Celkem hodnotilo: 1974
Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. Blahoslav_Jurina 18.04.2023 21:18:17
Podľa slovenskeonlinecasino.com stojí toto online kasíno za vyskúšanie. Dobré bonusy a pravidelné propagačné akcie, ale predovšetkým zažiari, pokiaľ ide o ponuku kasínových hier vrátane živého kasína, ktoré je naozaj fantastické.

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com