Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 124 kabrioleťáků. Dnes má svátek Marcela, zítra Alexandra. Sobota  20. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 91 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 106 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 147 dnů)
Zboží v e-Shopu
Vlajka - šedo-černá
další zboží...Cena : 80,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Školní perličky:
- dny se prodlužují, to vidíme i podle toho, že vyučování ne a ne skončit;
- když tatínek vjede do zákazu vjezdu, nepotká nikde ani kolo;
- srdce obojživelníka se skládá ze dvou částí- ze dvou chlopní a komory, která je v předsíni;
- zajíc se nazývá hlodavec, proto všechno sní a je to hladovec;
- neumím se moc bít, protože nemám staršího bratra;
- lodě mají ženská jména proto, že stojí hodně peněz;
- delfíni jsou v současné době hodně studovaní;
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   Do tretice všetko dobré...

Tretí medzinárodný zraz začínal ako každý iný: PIATOK poobede - prší ... Vtedy som si povedal , že keď bude pršať celý víkend, tak mi to spláchne dvojmesačnú prípravu, ale poďme pekne od začiatku ...

Všetko sa začalo 06.01.2005 , keď som sa prvý krát stretol s Master_Tomom na Morave na “pracovnom obede” , kde sme si povedali niečo o klube niečo o zrazoch a o plánoch ako by mal vyzerať zraz . Vtedy mal club cca 50 členov , čo sa mi dnes zdá byť históriou ! Slovo dalo slovo a ja som po účasti na dvoch úspešných zrazoch začal plánovať čo vylepšiť a hlavne zisťovať, aké “ľahké” je urobiť zraz , čo všetko k tomu potrebujem.

Týždeň pred zrazom ...
V nedeľu na našu chatu prichádza prvý pomocník Sponik [005] , ktorý sa ochotne ponúkol, že pomôže s prípravami . Postupne prichádzajú Michal306 s Apriori , Pet s Newmikem , FiRO a Olča a nakoniec aj Sponiková “mladá” ...Sponik s Apriori si zobrali za úlohu polepiť celé okolie Malaciek zrazovými plagátmi.
V stredu sme v počte “7 kusov kabrioletov” vyrazili na výlet do Bratislavy na Hrad a Slavín , to ešte Bratislava netušila, že o pár dní nás vyrazí na “spanilku” o trochu viac ... Posledné prípravy a nákupy na zraz sme zvládli a túžobne sme očakávali piatok ...

PIATOK
Ráno sa 8 členná rodinka presunula z chaty do kempu, kde už kempoval jednu noc netrpezlivý Zdenal s Lišákom a až vtedy som zistil, že čas ide proti mne a ja sa nestíham ani najesť. Našťastie sme všetko stihli a čakali ... a nadávali na počasie ...
Prší !!! Ako každý piatok pred zrazom, tu už začínam rozmýšľať nad tým, koľko ľudí to odradí a neprídu. Postupne prichádzajú ďalšie a ďalšie kabriolety a ja dostávam od nich hlásenie, že to prší len TU , pri Brne nič, pri Nitre nič , nikde neprší - len v okolí nášho kempu ?
A tu som prišiel na to, čím doplníme naše známe VVV a SNH ! Doplníme ho o PPP ! (Piatok Poobede Prší). Zase namiesto opekačky náhradný program, ktorým nemôže byť nič iné, ako posedenie v reštaurácii pri pivku , kde po dlhom čakaní kolóny s Ostravy zahajujeme zraz bez nich , hneď na to prichádzajú kompletne všetci.
Som netrpezlivý a okolo 22,00 ideme spočítať autá , je ich zatiaľ 32 , prichádza ďalšia kolóna a presnú 40-tku uzatvára po polnoci Beštia..

SOBOTA
Je 8,00 a ja sa pozerám cez okno , zamračené a vyzerá to na dážď, v hlave sa mi blúdi myšlienka preložiť “spanilku” až keď bude slnko ... Nič ma neodradilo a tak ako som večer povedal, sadám do auta a letím s vedrami a hubkami do kempu, aby si každý mohol umyť svojho miláčika , v duchu si myslím, na čo to budú umývať, keď bude pršať ?
Prichádzam do kempu, kde už prvý nedočkavci idú umývať , makám domov aby som všetko stihol a o 9,00 bol v kempe. Asi mi nikto z Vás neuverí, ale skoro som v tých nervoch zabudol v garáži nalešteného kabríka ! To by bol trapas ! Prísť na zraz bez kabríka a zistiť to až na “spanilke” ...
Prichádzam do kempu , za pár minút na to aj náš SAFETY CAR , ktorý má zelený pruh na bielom podklade a červené majáky .
Mraky zmizli a nad našimi hlavami sa zjavilo slnko , všetky strechy išli dole ...

Tu musím zdôrazniť, že som si vždy želal, aby sa vyrážalo presne , čiže 10,30 . Bohužiaľ sme vyrazili o 30 minút neskôr, ale na druhej strane ďakujeme TV Markíza, že nás zdržala a natočila, resp. odvysielala aspoň pár sekúnd o našom zraze .
Môžem zodpovedne prehlásiť, že sme spravili zrazový rekord ! Na spanilke bolo rovných 50 áut . Kto nezažije - neuverí, ako sa ide v kolóne 50-tich kabrioletov. Vychutnávali sme si všetci krásnu jazdu , ktorá bola vylepšená o nádherne odvedenú prácu nášho doprovodného policajného vozidla. Tu sa skrátka inak nedá : ďakujem ešte raz chlapci ! bolo to nezabudnuteľné !

Po vykonaní čestného kolečka po Malackách prichádzame na parkovisko k A-centrumu, kde zisťujeme, že nám je malé, ale našťastie sa dá parkovať hneď vedľa pri ceste . Po hodinovej prestávke si dávame ešte menšiu “spanilku” a do kempu prichádzame so zapnutou sirénou a s hlasitým trúbením.

Začíname sa pripravovať na orientačný závod. Boledo si ide ešte raz prejsť trasu a umiestiť odkaz na strom, na tomto mieste mu patrí veľkými písmenami ďakujem !!! K orientačnému závodu môžem už len dodať : Vy, ktorý ste ho išli prvý krát máte dúfam skvelý zážitok a ja sa ospravedlňujem za slovo “cintorín” všetkým z Čiech , ale aspoň bola sranda, keď niektorý hľadali “CITRÓN!” . Našťastie sa nikto nestratil a do cieľa prišli všetci .

PORADIE :
   1. miesto : Bendík [019] + Morticia [080]
2. miesto : Master_Tom [001] + Zdenda [175] + Kája [185]
3. miesto : Danielson [050] + Oslík [046]

Po odovzdaní prvých troch pohárov sa rozbehla 1.časť tomboly a začala hrať skupina Nový Rownák , ktorá nám robila spoločnosť až do 01,30 . V prestávkach , ktoré sme museli dopriať kapele sme pokračovali s tombolou a s vyhlasovaním výsledkov hlasovania :

NAJ KABRIO :
   1. miesto : Toyota MR2
2. miesto : Petr [147]
3. miesto : 126fan.sk [248]
NAJ KOLESÁ :
   1. miesto : SaM [037]
2. miesto : Milhaus [191]
3. miesto : Bendík [019]

Po prvý krát sa na našom zraze objavili tieto kategórie :

NAJ TUNING - pohár si odniesol JARDAJR [027] so svojou targou , s rozdielom jedného bodu skončil Bendík s Escortom (len tak-tak Ti Bendíku utiekla ďalšia trofej).
NAJ ORIGINÁL - tu nikto netušil, kto bude ten originál , ale nakoniec presvedčivo vyhral veterán MG - [147] Petr , biele autíčko známe už z 2.zrazu, kde vyhralo NAJ CABRIO.

NAJ KABRIOLEŤÁK tohto zrazu - mohli hlasovať len členovia klubu ... tu strácam všetky slová a aj písmenká ... “ďakujem Vám rodinka !”

Zábava sa zďaleka neskončila odchodom kapely, tú nám nahradil Pavouk s jeho renaultom.
To už bolo 90% členov vo svojich stanoch a izbách, keď začalo pršať. Tentokrát mi to vôbec nevadilo, presunuli sme sa pod strechu amfiteátru a o 03,30 sme skončili pri “poslednom litri vína” ...

NEDEĽA
Ráno o 8,00 sa ponáhľam do kempu, kde ešte musím :

  1. naštartovať cez káble Cabriového pežotka
  2. nájsť Morticiinu mikinu
  3. zvesiť bannery
  4. a hlavne sa zo všetkými rozlúčiť ...

... až vtedy som pochopil, že víkend je nenávratne za nami. Niektorý budú spomínať v dobrom, iný majú samozrejme právo hovoriť aj o tom, čo som nezvládol. Pre tých druhých je tu odkaz : prepáčte, snažil som sa, ale na jedného človeka je to dosť námahy, času, ale aj financií, takže som namiesto dovolenky spravil pre nás zraz , na ktorý ja osobne nikdy nezabudnem !!! Hneď, ako sa s toho zotavím, začnem s prípravou ďalšieho zrazu na Slovensku, to sľubujem .

Ďakujem všetkým za účasť, za disciplínu, sponzorom a partnerom za skvelý prístup.


www.alu-disky.sk

www.premiumhp.sk

www.leasingslsp.sk

www.autodax.sk

www.quatro.sk

www.autosport-tuning.cz

03.09.2005
Martin Pír

 [ Zpět ]


Průměrná známka: 2.99
Celkem hodnotilo: 2609
Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Kenny 15.09.2005 22:13:46
Same díky,byli jsem na srazu poprvé a nelitovali jsme toho.Moc se nám vše páčilo(tím novým páčidlem).Už se těšíme na další.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 14.09.2005 23:12:53
foto nájdete vo FOTOGALÉRII :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. luckylola 12.09.2005 19:57:06
Bohužel jsem se dostala na web až teď a musím uznat, že to musela být paráda, škoda, že mi to nevyšlo. Jinak článek je super, úplně jsem to viděla pře sebou. :o) :o)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 12.09.2005 16:07:27
Morti : no konečne ste tu ! ste chýbali ! a dik .
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Morticia 12.09.2005 11:13:23
Samíku, sraz byl neskutečný, byl výborný, squělý, prostě lačes bomba kantýna, a to že vše nebylo úplně tip ťop, tak z toho si nic nedělej, protože všichni určo ví, možná ani neví, co takové uskutečnění srazu obnáší, takže si myslím, že jsi to zvládl se svými pomocníky na 1************:)))))
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Audi. Duky 09.09.2005 13:37:02
SaMe bola to super akcoška a aj opis ten kto to čítal si to určite z tvojho opisu živo predstavil ako nám bolo super a teším sa aj na tie slubované fotó
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Danielson 08.09.2005 23:09:31
SaMe,ty nejsi jenom dobrej pořadatel,ale taky spisovatel!!!! Díky ,Tobě,za parádní akci a všem za super atmosféru!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Master_Tom 08.09.2005 16:50:29
Kikina a all: Fotky budou už je mám přiravené, jen jsem se ted musel přestěhovat a tam kde ted jsem, tak není internet, takže se připojuju přes mobil a ta rychlost není z nejlepších :-()
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. alf 08.09.2005 16:34:49
Sam: Ještě jednou díky za super sraz. ten orienták byl supr spestření.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Milhaus+Petruša 08.09.2005 16:22:50
Paráda
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 07.09.2005 23:20:23
BESTIE : to neva - máš odpustené !
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chevrolet. Bestie 07.09.2005 23:17:12
SaM: pěknej sraz (spanilka, orienťák,...), díky. chrochta mě přesvědčil, abych jel (a sám původně chtěl sobotu zabít učením:) PS: a sorry, teď jsem článek oznámkoval za 5 - myslel jsem si, že je to stránkování diskuze - trochu to zhoršilo průměr:)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky MG. Dendy 07.09.2005 12:09:19
:-((( je nas vic.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Caddy 06.09.2005 15:49:20
ja taky :(
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. PacBoy 06.09.2005 12:16:16
chjo, decka, to musela byt supa!!!! kurna ja bych brecel :,(((
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 06.09.2005 12:05:42
Duky : mám na ne číslo tel. , chceš ho ? :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 05.09.2005 22:37:38
článok som napísal v pondelok po zraze tak, ako som to vtedy cítil , a mal som ho za 15 minut , takže nejsom spisovateľ , ale dá sa to prečítať , dík Kikina !
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Kikina 05.09.2005 22:20:00
Achich ouvej! Sice jsem si je už stáhla všechny z FTP, ale tady holt vypadaj mnohem líp. Děkuju, že jsi mně nenechl jít spát s pocitem, že jsem úplně slep :-)) Jináč, článek je skvělej a vzpomínky ještě lepší! DÍK!!!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 05.09.2005 22:07:05
Kikina : foto budu vo fotogalerii, ale ešte ich tam master nestihol dať, tak zatiaľ musíš počkat
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Kikina 05.09.2005 21:50:34
prosím, vysvoboďte mně někdo! Jsem asi blázen, ale nemůžu tu nikde najít fotečky ze srázku!!! Už jsem úplně zoufalá!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 05.09.2005 20:32:22
Mikešó: amen
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Mikešó 05.09.2005 19:59:21
Same v klidu, odvedl jsi vynikajicí práci jak na sraze tak na tomto článku! Už jsem dlouho nezažil tak skvělý víkend jako byl ten v Bratislavě. A pokud si někdo myslí že jsi něco udělal špatně tak ať začne připravovat další sraz a bez chybičky!!! Myslím že se asi moc chytráků nepřihlásí!!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Michal 306 05.09.2005 16:15:07
Diky, paradni sraz i chata:) No kazdy sraz je lepsi a lepsi, teste se na Brodak;)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. Zdenda 05.09.2005 15:21:23
Super, díky SaMe. Nebudeme chybět ani příště.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Newmik 04.09.2005 19:04:06
Bylo to naprosto skvělý....děkuju moc SaMe a i zbytku přípravného týmu...byla to paráááááda ;)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 04.09.2005 18:13:01
Trolly : vieš na čo sa teším najviac? Na to, že si to budem užívať ! :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Trolly 04.09.2005 15:56:40
SaM super sraz uz ted cabrio zacal planovat jarni sraz na brodaku. Bude teszke latku zase aspon o kousek posunout.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Pet 04.09.2005 15:37:42
nemám slov, bylo to nej..
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. FiRO 04.09.2005 15:00:58
Jak už jsem psal, bylo to nezapomenutelné, užasné a skvělé.
Chtěl bych poděkovat i Tvojí Silvii, za nesmírnou obětavost a podporu při organizaci srazu.
Nezbývá než dodat:
"SaMe, DĚKUJEME!!!"
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Volkswagen. sponik 04.09.2005 13:34:35
co k tomu dodat.bylo to něco co jsem nikdy nezažil a myslím že už nezažiju.děsně mě mrzí že to tak rychle všechno uteklo :(((((
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Renault. pavouk 03.09.2005 22:28:44
SaM:Byl to mega sraz na kterej nezapomenu!Do email už jsem ti psal tak můj názor víš a víš,že tě taky hodně obdivuju!!!KRÁSNÁ PRÁCE:-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Skoda.. chrochta 03.09.2005 22:21:20
Super článek :-))

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com