Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno Heslo
Nová registrace >>
Podpořte tento CLUB
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty
 
Právě je on-line 113 kabrioleťáků. Dnes má svátek Valérie, zítra Rostislav. Čtvrtek  18. dubna 2024
 
 
Katalog KABRIOLETŮ

Vyber automobilku :

Blížící se k@brioakce  
20. ročník Královického srazu kabrioletů (za 92 dnů)
CABRIO POINT 2024 (za 107 dnů)
Cabrio WEEKEND TUŠŤ 2024 (za 148 dnů)
Zboží v e-Shopu
Vlajka - šedo-černá
další zboží...Cena : 80,- Kč
Online uživatelé
Partner Cabrio Clubu
Aktuality
Soutěž MOJE AUTO
Zima je na krku a abychom si zkrátili dlouhé zimní večery, vymysleli jsme pro Vás soutěž, u které se zabavíte a máte možnost vyhrát i zajímavé ceny.
více informací... [27.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Shrnutí kabriosezóny 2014
Bohužel je tu zase po roce podzim a mnozí z nás i přes krásné Babí léto uložili své Miláčky bez střech k zimnímu spánku a přichází pro ně smutné období bez sluníčka a větru ve vlasech.
více informací... [19.10.2014]
---------------------------------------------------------------
Ukončení sezóny v Brně
Rozloučení s létem 2014 na tradičním místě.
více informací... [04.10.2014]
K@briofóóór
Král má tři dcery. Jednoho dne za ním přijde první a ptá se "Tati proč se jmenuju zrovna Růženka?" "No to je tak, když si byla malá, spadl ti listek růže na čelíčko, tak proto.Přijde druhá "Tatínku proč se jmenuji Fialka?" No to je tak, když si se narodila, spadl ti lístek fialky do kolébky. Přijde třetí Cihelka a povídá "Hůůůůůůééééé"
Tapety na plochu
další tapety naleznete tady
Statistiky
Clanek

   Vánoce ještě nejsou, ale už diskutujeme…

Tento článek volně navazuje na předchozí část, kde jsme si řekli hlavní novinky a dnes bych se s Vámi podělil o nějakou sumarizaci návrhů a nápadů, které postupně vznikali ve fóru. Dále bych tímto článkem, chtěl dát vědět i členům, kteří do diskusního fóra nechodí.

Řádné členství

Začnu něčím, co hodláme do budoucna trošičku více propagovat.
Většina členů ví o 4 možných typech členství. (Viz. Agent K@B / Typy členství v Cabrio Clubu) Rád bych zde připomenul poslední typ, pro náš Club jeden z nejdůležitějších. Ano jedná se o řádné, čili placené členství.
Momentálně se pohybujeme okolo 7% řádných členů. Což není nijak oslnivé číslo. Člověk byl zvyklý mít všechno zadarmo, takže věřím, že platit za to být v nějakém klubu je prozatím nepředstavitelná věc, ale rád bych zde zdůraznil, že nejsme nějaký klub, ale Cabrio Club a na tom bych chtěl postavit právě určitou prestiž.
Zkusme se teď na situaci řádného členství podívat z pohledu Clubu. Počty jsou celkem jednoduché. Jestli že je nás pro jednodušší počítání 1000 členů a platí se roční příspěvek 400,- Kč, tak to dává 400 tis. ročně. Něco padne na výrobu členských kartiček, provoz domény, serverhosting, ale to by dalo při tomto počtu nějakých 100 tis. Takže zbývá 300 tis. na realizaci různých nápadů. Ať již se jedná o rozšíření zboží v e-Shopu, nebo zajímavější programy na srazy, či i vyšší vyjednávací síla s partnery a na druhou stranu i se sponzory. V současné době dělá těch 7% řádných lidí přibližně 30 tis. Kč, což při pokrytí nutných nákladů, moc šancí na realizaci nezbývá :-(
Takže zpět k Vašemu pohledu. Stojí mi za to, přispět tomuto Clubu 1,10 Kč denně a mít ony přidané hodnoty ??? Nebo si raději koupit denně onen jeden rohlík (a to už jen večer v Kauflandu, kdy dělají dovýprodej) a doufat, že se teda někdo najde, aby se pokryly hlavní náklady a mohl jsem se přijít pobavit se stejnými šílenci, kteří preferují SNH a VVV ??? PS: Vážně chcete žít v té nejistotě ??? :-)

Výhody řádného členství?

Za členský příspěvek (400,- Kč/rok) získáváš následující výhody :

  • clubovou členskou kartu, díky které budeš moci využívat slev u našich smluvních partnerů
  • neplacení části poplatku při konání srazů
  • po dobu placeného členství nesmazání z důvodu neaktivity
  • připsání 400 k@briogrošů
  • možnost vypnutí informačních panelů na stránkách (a další nastavení)
  • zrušení ikony ŘÁDNÉ ČLENSTVÍ vedle datumu
  • neomezené množství fotografií v profilu
  • ... a hlavně - touto částkou přispíváš k rozvoji a existenci Cabrio Clubu

Pokud se chceš stát řádným členem, zaplať prosím členský příspěvek na :

clubový účet : 911 00 911 / 2400
částka : 400,- Kč
variabilní symbol : (Tvoje členské číslo)
konstantní symbol : 558
specifický symbol : 9999

Vaše nápady, dotazy, podněty z fóra

Tak tady proberu ty nejdůležitější na nejpropíranější návrhy, dotazy a podněty na fóru. Pokud jsem na nějaký zapomněl, tak mi jej napište a já jej sem přidám, případně bude možnost diskuze zde pod článkem.

Hlavní skupinou byly dotazy volající po novém fóru.
Toto je již z 90% splněno, stále se nacházení nějaké drobnosti, které se průběžně upravují. Hlavní co Vás začalo opět trápit je nepřipisování kabriogrošů ve fóru, což bude v nejbližších dnech opraveno, jen se musíme současně potkat s Lukym na netu.

Další skupina dotazů a návrhů byla ohledně registrace nových členů.
Za velký problém vidíte 1/2 kabrioleťáky. A sem tam se opakující lidi, kteří se pro jistotu zaregistrují 2x.
Padl návrh na placení při registraci přes SMS (900XX15) – třeba částkou 15 Kč. Nebo povinná certifikace po určité době. Nebo aby člen byl na určitou dobu bez čísla a pak by se mu podle nějakých kriterií číslo přidělilo.
Všechny návrhy mají určitá pro, ale také i proti.
První případ platba přes SMS. Je to řešení, také jsem zjišťoval jak je to náročné na implementaci a další věci. Je tady ale jedna velká nevýhoda těchto plateb. Jestliže by nový člen byl ochoten zaplatit za registraci 15 Kč, tak Club by viděl z těchto peněz necelé 3 Kč. Zbytek si nechají mobilní operátoři a poskytovatelé těchto služeb. Navíc nefungují tyto čísla ze zahraničí, takže by to bylo jen pro Čechy.
Druhý případ povinná certifikace. No přece jen je demokracie :-) a navíc nemůžu přece někoho nutit, aby mi poskytl osobní údaje.
Třetí případ se zdá být nejméně konfliktní, jenže naráží na systém, který jsem navrhl a běží na stránkách. Systém potřebuje podle něčeho jednoznačně definovat uživatele, a k tomu slouží v databázích tzv. ID, což je u nás právě členské číslo.

Další velká skupina byla na mazání členů
Tak to jsem se snažil již vysvětlit v předchozím článku. Co se potom děr v členských číslech týče, tak to zas snad nemělo nijak vadit, zvlášť, když si dáte členění podle automobilky, nebo nějakého kraje, tak stejně čísla nejdou za sebou.

Poslední dotaz byl na malou publikační činnost
Zde bych si přihřál polívčičku a z 90% to svedl na Vás :-) Hned od začátku máte možnost psát články (např. o vašem autíčku), ale nikdo se do toho nějak nehrne (kromě Caddyho, a teď naposled Kačaba). Dále byl speciálně vyvinuty BLESKOVKY, které jak C.H.A.S.E.R poznamenal doblejskaly, ale opět nenašel se nikdo kdo by je plnil. Nepočítám teď baretu, která pár pěkných bleskovek dodala, ale ostatní opět ticho po pěšince :-( Je jasné, že ne každý má básnické střevo a jeho články by byly čtivé, ale přece jen je nás dost, kteří by se mohli o něco pokusit.

Další plány, které hodlám(e) realizovat

  • Zavedení kontroly emailu při registraci. Tzn. Když se bude registrovat nový člen a daná emailová adresa již bude v databázi, tak jej to upozorní a na požádání pošle dané přihlašovací údaje. Tím by se mělo zamezit tomu, aby se nám tady registrovali stejní lidé 2x či více. (samo i tady je skulina, protože dříve mohl použít jinou adresu než zadá podruhé).
  • Možnost výběru členství již při registraci. Masivnější upozorňování na řádné členství.
  • Úpravy ve fóru + hlavní zprovoznění kabriogrošů. Zde ovšem dojde ještě i k tomu, že moderátorem smazaný příspěvek bude brán jako tlachání a dotyčný přijde o 5 grošů.
  • Jestli se vymyslí jak, úprava hlavní stránky
  • Přidání do TOP10 úspěšné řešitele
  • Přidání diskuze do šifer
  • Udělání seznamu, kde se každý sám bude dávat, že danou šifru vyřešil.
  • Připravil se systém na nápovědu k šifrám (bude zpoplatněna groši)
  • Dodělání historie Cabrio Clubu
  • Udělání systému pro vedení clubu, a evidence všech úkolů
  • Přidání kategorií do e-Shopu
  • Předělání systému v e-Shopu na babču
  • Předělání hlídání nové fotky v profilu
  • Doplnění obrázků ke zboží, kde ještě chybí
  • a další…

Zde je jen nějaký výcuc věcí, které se mají nebo mohly udělat.
A žádný z bodů bohužel není práce na 5 minut :-(

Tak myslím, že jsem snad shrnul veškeré důležité body a můžeme začít diskutovat.

04.11.2007
Tomáš Tureček

 [ Zpět ]


Průměrná známka: 3.01
Celkem hodnotilo: 3460
Hodnocení článku:
nejlepší [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] nejhorší
   

Jméno
E-mail
Opiš kód :    
Text
*)
   
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. SaM 20.11.2007 20:27:14
Tomáš : nech si príkladom :-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Tomáš 20.11.2007 17:41:58
Ahoj kabrioleťáci :-) Přečetl jsem si vaši diskuzi a co se mi na ní moc líbí je to, že se na tomhle uspěchaným světě našla parta lidí, kteří mají vůbec chuť něco podnikat, organizovat, vylepšovat ... Klobouk dolů před váma, moc si toho, co děláte, vážím. Já jsem kabrioleťák teprve od léta, byl jsem na srazu v Kamenném Mlýně a NIKDY na něj nezapomenu !!! Byla to parádně zorganizovaná akce a moooooc se mi tam líbilo. V roce 2008 objedu srazů co nejvíc, vezmu s sebou děti, užijeme si to ... už ať je jaro a střecha letí dolů !!! No a k vaší diskuzi : já tomu zatím moc nerozumím, o čem se tu bavíte, ale časem se do toho dostanu (taky zrovna nemám času nazbyt:-)) a možná vám i s něčím pomůžu. Co ale považuju za důležité je, že by podle mě každý člen klubu MĚL dobrovolně a sám od sebe těch 400,- za rok zaplatit ... Není to žádná suma, která by kohokoliv zruinovala a naprosto souhlasím s tím, že rozpočet klubu 400 000,- je opravdu o něčem jiném, než současných 30 000,- za rok. Já osobně se za placené členství přimlouvám a jdu příkladem : hned jdu zaplatit :-))) Mějte se krásně, Tom.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Jéňa 19.11.2007 18:00:42
Aha, tak jsem zapomněl v br to r
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Jéňa 19.11.2007 17:58:02

Caddy: s formulkou o osobních údajích je to jasné, já měl na mysli údaje pro registraci, do profilu jsem je také nepropagoval. V každém případě se zákon o ochraně osobních údajů musí dodržovat. Na druhou stranu povinnost udání údajů pro registraci může případné osoby typu "Tady Ještě Nejsem Zaregistrovaný" odradit. Ale na druhou stranu je fakt, že jestli jsou v klubu neaktivní členové nebo ne asi není životně důležitou otázkou. Asi jsou tu jiné, důležitější, věci k řešení.

Zvíře: díky za radu, tak jsem to skusil a jsem zvědavý, jestli se to povede ;)

Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 19.11.2007 08:15:01
Jéňa: špičaté závorky a v nich br ... jinak plně souhlasím s tvým velkým odtavcem ;)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 19.11.2007 08:12:25
Master_Tom: K té certifikaci: nechápu, v čem je problém, pokud vím, tak certifikace se týká hlavně údajů, které člen v profilu má (ohledně auta). Aby bylo vidět, jestli "nekecá" ... a tedy se nejedná nic, co by sám nechtěl zveřejnit. Ty údaje si tam přeci vyplní sám, ta formulka o neposkytování se týká něčeho, co on poskytne certifikátorovi. ALe ten mu přeci do profilu nic nedopisuje, jen kontroluje správnost. Navíc tam byla možná adresa? Nebo co ještě? Datum narození? Ale to přeci v profilu ani není a nebo aspoň ne povinně. Jak říká Caddy, ne vše musí být povinně vyplněné, ale šlo tu přeci hlavně o informace o autech a to není nic osobního, když se jeden chce hlásit do kabrioklubu, ne?
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Cadillac. Caddy 19.11.2007 00:44:16
Jena: normlani HTML tagy :)

a jinak, pokud jde o tu ochranu udaju, takzase, kdyz nekdo nechce zverejnovat svoje data na netu, tak je to jeho pravo, ale nemelo by mu to branit v clenstvi...cili tam je pak prave dulezita ta formulka o nakladani s osobnimi udaji, jen pro potreby registrace, ale mit je vystavene v profilu bych za povinnost nedaval...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Jéňa 18.11.2007 18:35:32
.....sakra, jak se tady dají dělat odstavce, tabelátory, odrážky atd. .....?
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Jéňa 18.11.2007 18:33:08
2 Master_Tom: k té myšlence od modrejhopsa, kterou jsi rozšířil, bych se vyjádřil asi tak, že si nemyslím, že by někdo (myšleno dostatečné množství) členů hlasovalo. Potom by výpis podle podle HODNOTNÝCH témat nebyl příliš platný. Myslím, že by orientaci ve fóru prospělo, kdyby v daných tématech byly jen hodnotné příspěvky, tedy aby se moderátoři nebáli moderovat. Jinak co se týká registrace nových členů. registrace pomocí SMS, ať je již technicky poveditelná nebo ne, nemusí být pro klub výdělečná, tzn. poplatek spojený s registrací má potenciálního člena nutit k zamyšlení jestli mu to za tu kačku stojí, nebo ne. Potřeba certifikace po registraci mi přijde vhodnější. Nemyslím si, že by se jednalo o jakékoliv nucení k udání osobních údajů, vždyť pokud potenciální kabrioleťák nechce udat údaje, tak nemusí (nebude členem). A o to jestli je to dost demokratické bych se neobával, vždyť se podívej okolo sebe, máme demokracii, ale spolu s ní zákony, nařízení, vyhlášky a s tím spojené povinnosti. Mě osobně prijde vhodnějsí varianta taková, že se nový "člen" přihlásí, tím si zarezervuje svůj nick, bude moci na fóru číst a předvyplnit si profil. Při regitraci vyplní formulář s povinnými údaji, které přijdou někomu určenému z klubu (nebo osobě vedení klubu do mailu), pokud bude člen "žádoucí", obdrží do emailu např. internetový odkaz, na který když klikne, aktivuje se mu jeho plnohodnotné členství. Pokud tento člen nebude "žádoucí", nebo neklikne např. do týdne na odkaz, bude smazán. Toť zatím vše co jsem měl na srdci ;)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. Kubajz666 18.11.2007 17:41:11
zdravim všechny kabrioletaky.takze sem si peclive precetl ten clanek,a je pravda ze řadnych neboli platicich členu moc neni,včetne me.vzhledem k tomu ze sem si auticko kupoval teprve na jaře,nebyl sem jeste na zadnym srazu a ted ho mam uplne rozebrany,tak sem nestihl jeste prispevek zapatit,tak hned v tydnu pujdu a poslu penize na učet,protoze to radne clenstvi je pro vsechny určite vyhodne...snad to pošlu spravně...protoze chci uz z jara zacit jezdit s vama na všechny srazy co budu stihat.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Peugeot. Master_Tom 18.11.2007 16:49:58
All: Pokusim se tu ted sesumírovat co se tu prozatím napsalo. Diskuze byla z 90% o 2 lidech, ale sem tam někdo zareagoval. Budu postupně odpovidat na jednotlivé podněty, které jsem si tady a případně ve foru přečetl.
Z.V.I.R.E: k certifikaci - formulka nebudou poskytnuty ... je sice kouzelná, ale když ty informace dáváš do profilu, který si každý na webu přečte, tak nějak ztrácí ten smysl. Co se mazání příspěvků za 5 grošů týče, tak jak to zhodnotil i C.H.A.S.E.R jeden je málo a 5 je zlatý střed. Příspěvky se opravdu ukládají a tak se dá zpětně zjistit zda to bylo nebo nebylo tlachání. A navíc si myslím, že to určitě nebude tak žhané, aby se tu někdo rozčiloval, že mu bylo smazáno to a to.
modrejpes měl super nápad, ale já bych ho uplně převrátil. Čili nebudou lidi moci mazat, ale budou moc dávat nějaké plusové body danému příspěvku a pak by si lidi nechali zobrazit jen ty HODNOTNÉ. Je to prozatím můj nápad, musím to probrat s Lukym jestli je to realné do původní struktury to zapracovat. Takže prozatím jen myšlenka.
C.H.A.S.E.R: to dotatečné mazání z důvodu zbytečnosti, nebo jak jsi to nazval. Domluvme se, že když k něčemu takovému by mělo časem dojít, tak dotyčný moderátor si poznamená, kolik příspěvku komu smazal a já dotyčným připíšu groše zpět. (Opět si myslím, že to nebude tak časté, takže zbytečné programovat nějaké složité hlídání). K TOP10 co jsi navrhoval, tak budou přidáni ti aktivní členové (podle pístů) ostatní udaje nejsou možny, protože to není nikde uloženo.
Znovu All: Několik věcí již bylo upraveno a přiděláno, skoro každý večer tu u toho sedím a vymýšlím a programuji. Ted dojde k menší upravě hlavní stránky, přidání článku od Kačaby, a přidání diskuze do šifer.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. C.H.A.S.E.R 12.11.2007 10:26:35
Moderátor příspěvky přesouvat bohužel NEMŮŽE (snad zatím)
Ale přesunutí příspěvků by nemělo znamenat ubrání grošů ;)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Kacaba 11.11.2007 20:59:42
hanzi:pozdě..
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 11.11.2007 14:45:32
Euphory: nejsou myslím důležité vůbec, ale zajímala by mě logika věci ...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky OPEL. Euphory 11.11.2007 13:55:06
šmarja to jsou ty groše tak důležité? Něco mi uniklo?
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Renault. hanzi 11.11.2007 12:54:28
ja chci moderovat SKODA FORDA ::23
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 11.11.2007 10:34:14
Mě by ještě zajímalo, jak je to s těmi groši u lidí, co dají příspěvek do jiného tématu, než kam patří, a moderátor jim ho přesune ... ubydou jim groše????
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky nic. Petr Marek 10.11.2007 15:36:26
Přechod od registrovaného členství k rádnému jsem stále nějak odkládal, ale teď jsem s tím konečně pohnul. Jen certifikaci nechám asi až na jaro... Čau Petr
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Cadillac. Caddy 10.11.2007 03:34:04
nahodou, ja krute mazu jak divej....bohuzel vetsinou omylem :(
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Kacaba 09.11.2007 21:40:19
vzhledem k mému občasnému tlachání se nebudu vyjadřovat,ale myslím si,že jsme jenom lidi a občas se to prostě zvrhne..a zvláště u mě,protože jsem typ člověka,co si dělá ze všeho srandu..jedině snad řešení-vyzmizíkovat mě..
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. modrejpes 09.11.2007 17:07:29
Já bych si přál být moderátorem tematu "tlachání". Mazal bych tvrdě a krutě všechno, co tlachání není. Ááááá, to by byl požitek!
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 09.11.2007 12:35:15
C.H.A.S.E.R: no ale to je proto, že se maže fakt málo ... ale je fakt, že takhle je to přehlednější ...
já bych se spíš vrátila k mazání členů a ne příspěvků, protože to se pořád nějak zamlouvá ...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. C.H.A.S.E.R 09.11.2007 12:28:10
Zvire: to ano.. ale treba "ted" sem nezaznamenal jedinou hadku... ;o)
sice se moc nemaze a spousta temat moderatora stale nema....
ale i tak..... ;o)
nicmeeeene.. myslel sem to spis tak, ze takhle je videt kde je kterej moderator za co zodpovednej.....
a na koho se primo obratit a tak....
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 09.11.2007 12:21:16
C.H.A.S.E.R: no jo, když ono všechno by mohlo vést k dohadům, protože se lidi můžou začít cítit dotčeni, že jim někdo něco maže, to je težký řešit nějak bezkonfliktně
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. C.H.A.S.E.R 08.11.2007 09:47:27
modrejpes: "funkce hromadného moderátora"..
neni to spatnej napad... ale myslim ze by se to nakonec zvrhlo v hromadny mazani....
a navic myslim ze by to byly zbytecny vypocty u kazdyho prispevku...
takze mozna i zpomaleni fora.. ;o)
a navic by zmizela "kontrola" kdo to smazal a kdo za smazani "muze"...... ;o)
z cehoz by mohla bejt hadka pokud by to neodhlasovala vetsina.. ;o)
ale pokud by to nebyl problem (technicky) a dalo by se to jen pro certifikovany a radny cleny... treba na 10 "bodu"...
tak nakonec proc ne ;o)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Renault. Ray... 06.11.2007 16:43:40
Tak ste me ukecali .. BTW moc prace vam to nedalo .. :-D
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 06.11.2007 14:58:36
modrejpes: to se mi líbí
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Ive747tka 06.11.2007 12:58:26
modrejpes: dobrej nápad:-)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Chrysler. modrejpes 06.11.2007 12:56:00
ad tlachání a moderování: pokud by byl problém s moderátory (moderátor se může špatně vyspat a pak maže, co mu přijde pod ruku, může být zaneprázdněn a nemaže nic), pak si dovoluji navrhnout funkci hromadného moderátora aneb všichni jsme jeden velký moderátor. U příspěvku bude zaškrtávací okénko "tlach". Pokud na něj klikne určitý počet řádných členů (řekněme 5, každý může jen jednou), příspěvek se smaže. A není komu nadávat :-) Programátoři, nebijte mě.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 06.11.2007 12:22:39
Docela by mě např. zajímalo, jestli někdo kompetentní smaže ten výtlach z Provozních záležitostí ... když už tu o tom mluvíme ... :o)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 05.11.2007 23:56:06
Daniel: to jsi hodnej, tak já se tě budu ptát vždycky preventivně :oD :oD :oD
C.H.A.S.E.R: no taky nevím, jak líp, zkusíme a uvidíme
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Daniel 05.11.2007 21:35:16
Z.V.I.R.E : hele tak když bude nejak spor jesi bylo tlacani nebo ne tak mi to napište a ja to rozhodnu a je to
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. C.H.A.S.E.R 05.11.2007 16:56:01
Z.V.I.R.E: ano tohle je na Toma... na kom jinym taky ?!...
bude to mozna zdlouhavy... a i kdyz mene pruzny, tak rozhodne funckni... ;o)
a nevim jak "jinak (LIP) to resit...
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. C.H.A.S.E.R 05.11.2007 16:54:17
Bendik: naopak.. ja bych spis jeste pritvrdil... 1gros je fakt malo....
a nakonec ani 5grosu "zaryty" tlachaly moc bolet nebude... :o(
bohuzel....
myslim ze 5je takovej "zlatej stred".. ono se to nascita... a neni to ani moc ani malo... ;o)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 05.11.2007 14:48:43
Bendík: to mi připadá jako méně konfliktní řešení ;o) Ovšem zase už to méně motivuje netlachat. Tak nevím, no
C.H.A.S.E.R: to je sice fajn, ale kdo (Tom) pak bude mít čas přezkoumávat nějaký stížnosti dotčených tlachačů? Ale fakt je, že lepší možnost mě nenapadá ... Prostě jen z tohohle mám strach, aby to nevedlo k hádkám :o(
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Bendík 05.11.2007 12:04:29
Zvire: ad 3) a co umazat pouze groš ??? Jinak vše o.k.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. C.H.A.S.E.R 05.11.2007 10:07:25
Z.V.I.R.E: ad. 1: naprostej souhlas.... dobre napsano...!!!!!
2.. taktez........
3... mazani... no... ony veskery sprispevky co se smazou... NEJSOU definitivne smazany...
...takze kdo se citi dotcen muze se ozvat...
vsechny smazany prispevky se presouvaji na spec. stranku...
takze se pak da i lehce poznat jestli to bylo, nebo nebylo tlachani... ;o)
kazdopadne proti praci moderatora se muze kdoliv ohradit a resit prave pres mastrika... ;o)
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. Z.V.I.R.E 05.11.2007 08:13:18
tak já bych začala diskutovat ...
1.) k povinné certifikaci: jsme sice v demokracii, ale to neznamená, že lidé nemají povinnosti, pokud chceme mít pořádek, musíme mít pravidla ... například když člověk jde do zaměstnání nebo se zapisuje do školy, nebo co já vím kde ještě, MUSÍ poskytnout určité údaje, které jsou třeba někým považovány za důvěrné. Neposkytne-li je, má smůlu. Něco za něco. Vždycky existuje taková ta formulka, že se údaje nikomu neposkytnou atd. Demokracie, jakou tu máme doteď, to dovedla právě k tomu, že máme desítky (možná i stovky) neaktivních půlkabrioleťáků, které roky nikdo neviděl nebo členy, kteří mají vyplněné dost podezřelé údaje ;)
2.) ne že bych měla na to zrovna moc času, ale hodí se sem do publikační činnosti (např. do Bleskovek) třeba nějaká minireportáž z výletu? Informace, doporučení a tak... Myslím že to by bylo i něco pro Luci Luc :)
3.) jako moderátor byť fakt minima témat, ale přesto ... mám myslím i oprávněný strach, že jakmile se rozhodnu, že je něco tlachání, a příspěvek smažu, tak dostanu od někoho zjebáno, že jsem to mazat neměla a že jemu kvůli tomu ubylo 5 grošů :))))
4.) jinak príma, díky moc, že článek nakonec poměrně včas spatřil světlo světa ;) No těším se na realizaci dalších plánů.
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky Ford. Daniel 04.11.2007 23:33:56
zajímavé no uvidíme časem jak se to podá
Tento kabrioleťák si jezdí ve voze tovární značky BMW. C.H.A.S.E.R 04.11.2007 21:37:40
Dobra dobra...
mozna skoda ze se nevyzdvihlo to nejsme i "jen" Cabrio Club...
ale OFICIALNI klub... zarazen v rejstriku a radne zaregistrovany.... ;o)
s "plany" vic nez souhlasim a doufam ze se tak zacne dit co nevidet.....
a taky bych tam pridal ono "pro-MAZANI clenu.... a to skoro na 1. misto.... ;o)
stejne tak jako na "certifikaci" se trosku zapomenlo.... ;o)
ale jasny... vsechno postupne.....

jen tak dal....... ;o)

 
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
webhosting: Český hosting | webdesign: pixelservice.com