1. Cabrio plesání

Zdravím Vás všechny! Již v loňském roce jsem si pohrával s myšlenkou uspořádat nějakou společenskou akci, pro nás kabrioleťáky, v zimním období. Tato myšlenka mě přiměla letos trochu jednat, a ne jenom kecat. Sice jsem začal trochu pozdě, ale přeci. Něco se podařilo zajistit, a to je to hlavní.

Zajistit hudbu je opravdu nadlidský úkon, ale podařilo se. Ještě, aby vše dobře dopadlo. Aby to nebylo tak jednoduché, tak jsem si k tomu vymyslel malé posezení u dobrého jídla.

Na pořadu by měl být jídelníček ve stylu menších vepřových hodů. Zabijačkový gulášek, černá polévka (prdelačka), jitrničky a kroupáčky. Vše bude vyrábět mistr řeznický. Takže docela slušný základ pro „případné“ pozdější pití. Vše se bude podávat formou švédského stolu.

Snažil jsem se zajistit pro Vás, kteří přijedete z daleka, a hlavně pro ty kteří nebudou moci druhý den řídit (ach ty promile) zajistit místo na přespání. Spaní je zajištěno v sokolovně, kde se bude topit. Žíněnky tam nějaké jsou, takže stačí mít svůj spacák. Auta bude možno zaparkovat také tam, zajistím jejich noční hlídání.

Celá akce bude pouze pro uzavřenou společnost bez přístupu veřejnosti. Pozvány budou pouze sponzoři (pokud se nějací najdou). Možná bude i tombola, pokud se do ní něco sežene.

Pro naše krásné dívky a paní je zajištěn celodenní provoz kadeřnictví, a pokud bude někdo potřebovat před zahájením kosmetiku, či masáž (záda, krční páteř a pod.) je možnost také. Pro ty náročné - nic jiného se masírovat nebude!!!

Každá akce má svůj předpokládaný rozpočet, takže teď to méně příjemné. Všechno si musíme zaplatit sami. Podle propočtů to vychází na 300,- Kč na osobu při účasti nejméně 50ti členů. Pokud bude tato akce výdělečná, bude zbývající částka převedena na účet Cabrio Clubu. Pokud nebude mezi Vámi zájem o tuto akci mám možnost to do 15.02.08 odpískat.

Jinak se velice těším až uvidím kabrioleťáky v obleku, kabrileťačky na vysokém podpatku a v krásných večerních šatech.

Doufám že jsem Vám podal dost stručných informací a teď to hlavní:

Místo konání: HOŘÁTEV (pohostinství u p.Čepičky, kapacita sálu 120 lidí, není to ani ROAD CAFÉ ani farma Bolka Polívky ale obyčejná vesnická hospoda)
Datum konání: 15. – 16. března 2008 (ples od 20.00 až do 2.00 hod.)
Hudba: GRAND - Kopidlno (2x klávesáci, hrají všechno a za celý orchestr)
Ubytování: místní sokolovna ve spacáku
Program: od 10.00 hod. příjezd všech účastníků, seznámení se s ubytováním a okolím aby jste nezabloudili. (pokud někdo bude chtít přijet už v pátek tak to není problém ale je potřeba to předem nahlásit)
  13.00 hod. posezení při dobrém jídle, pití a podobně.
  20.00 hod. zahájení plesu (předtančení taneční školy Easy DANCE 2000 pod vedením Terezy Tomanové), potom volná zábava, tanec, pití a pokud něco zbude tak i něco k zakousnutí.
  02.00 hod. předpokládaný konec plesu. (pokud připlatíme budou hrát déle.)

Pokud budete mít o tuto akci zájem přihlaste se prosím a zároveň zaplaťte předem částku 300,- Kč/na osobu do 15.02.2007 na číslo účtu 51-5844260227/0100. Jako variabilní číslo napište své členské číslo. Pokud by se akce pro malý zájem neuskutečnila bude Vám tato částka vrácena. Účet je na Deninku a ta bude mít přehled.

P.S. Jestliže někdo z Vás má možnost zajištění ceny do tomboly, bude to z mé strany vítáno. Přivítám i ty, kteří přijedou v pátek a pomohou s organizací.

Všem děkuji


14.01.2008 - Jindřich Kuchta