Cabrio na JADRANU 2008

Rok nám ujíždí pod koly a máme před sebou pomalu další sezonu a další srazy a srazíky. Jedním z plánovaných srazů v roce 2008 bude také druhý ročník srazu CABRIO NA JADRANU 2008. Letošní Chorvatský sraz bude v překrásném prostředí MAKARSKÉ riviery v Baško Polje.

Termín: 2.8.-9.8.2008

V areálu kempu Baško Polje jsou nejen naše oblíbené chatky pro 4-5 osob, ale také hotely, stany a novinkou také mobilní klimatizované domky. Každý si tak může vybrat ubytování, které mu nejlépe vyhovuje.
V Baško Polje jsou všechny chatičky v lesíku, takže už se nebudete škvařit na sluníčku, jako tomu bylo vloni v Šibeniku :-)

Poloha kempu: uprostřed piniového lesa, cca 15 minut pohodlné chůze od Bašky Vody a delší hodinku kolem moře k MAKARSKÉ. Areál je spojen s Baškou Vodou chodníkem vedoucím podél romantických oblázkových pláží.

Vybavení areálu: restaurace, směnárenské, poštovní a informační služby, nákupní centrum, sejf na recepci (pouze na peníze nebo karty).

Chatky 3.690,–Kč/os./týden: dřevěné chaty pro 4-5 osob - 2lůžková ložnice, malá 1lůžková ložnice, denní místnost s patrovým lůžkem a koutem pro vaření (elektrický dvouvařič, lednice, potřeby pro vaření a stolování, zahradní nábytek, elektrická zásuvka 220V), terasa. Sociální zařízení (WC, sprchy, umývárny s teplou i studenou vodou) je centrální. poznámka: ložní prádlo, ručníky, utěrky a čistící prostředky nejsou součástí vybavení chat. Závěrečný úklid jsou hosté povinni provádět sami. Možnost výletů: fischpicnic na ostrovy Hvar nebo Brač, rafting na řece Cetině, návštěva Medugorje nebo Dubrovníku.

Stany 2.590,–Kč/os./týden: stany pro 4 osoby s dřevěnou podlahou, 2 ložnice, každá se 2 molitanovými matracemi, polštáře, přikrývky, kuchyňské vybavení (vařič, potřeby pro stolování a vaření, lednice, zahradní nábytek, přípojka el. energie).

Hotel 8.990,–Kč/os./týden/polopenze: jednoduché starší 2lůžkové pokoje se sprchou a WC, balkonem.

Mobilní domky 5.290,–Kč/os./týden: nové luxusní klimatizované, kompletně vybavené domky pro max 7 osob. Domky jsou vybaveny 2lůžkovou a 3lůžkovou ložnicí (3. lůžko je patrové), denní místností vybavenou kuchyň. koutem, velkou lednicí s mrazákem, jídelnou s gaučem vhodným jako přistýlka pro 1 dospělou osobu + dítě do 12 let, sprchou a WC, SAT-TV, DVD, rádiem. Prostorná terasa je vybavena zahradním nábytkem.

Podrobnější informace včetně rezervace a ON-line prodeje ubytování naleznete : ZDE

takže neváhejte a rezervujte, objednávejte, kupujte…..

Nezapomeňte do objednávky uvádět v kolonce Promo kód: CABRIO2008 (všecko velkým bez mezer) uvedením tohoto kódu získáváme navíc ke slevě za včasný nákup 10% další speciální slevu 10% pro Cabrio Club. Celkem tedy můžeme mít slevu až 20%. Sleva se vztahuje na cenu ubytování a lze ji získat při zakoupení přes internet nebo na pobočkách CK Vítkovice Tours.

Další info: [218] - alibaba - Aleš Nowak - +420 602 771 289
Pozn.: Pokud budete mít problémy s rezervací, případně už nebudou volná místa, tak mě kontaktujte.


24.01.2008 - Aleš Nowak