3. Cabrio Meeting Žacléř 2008

Rok se s rokem sešel a máme tu již třetí přátelské setkání v Žacléři. Oproti předchozím ročníkům se příliš nezmění, největší odlišnost bude v hojném počtu polských účastníků a také v tom, že trasa spanilky povede pouze na území ČR. Jinak nás čeká ubytování na privátní ubytovně vyhrazené pouze nám a kuchyně mistra Holuba.

Místo: Žacléř (www.zacler.cz), v soukromé turistické ubytovně (www.rychorska.cz)
Termín: 20. – 22. června 2008

Program:

Pátek: Příjezd, ubytování, seznamování, jídlo, odpočinek po únavné cestě, pokec…v případě zájmu možná malá večerní projížďka
Sobota: Spanilá jízda, odjezd cca po desáté hodině. Počítám kolem poledne příjezd na Kuks, kde by si každý šel podle svého zájmu, na 13:00 je domluvena prohlídka. Poté pokračování dále jinou trasou přes jedno krásné místo (zastávka, v případě, že se nějak poskládáme) zpět do Žacléře. Celá trasa cca 110 km. Večer řádné doplňování energie kvalitní stravou atd., však to znáte :-)
Neděle: Ještě menší výlet, viděl bych to opět na Stachelberg, otevřeli nové úseky, co jsme ještě neviděli, navíc bude spousta nováčků. Ale neříkám, že se to ještě nezmění. Vše je na domluvě. Pak už jen smutný odjezd domů.

Další info:
Cena ubytování: 170,- + 10,- Kč za 1 osobu a 1 noc (pokoje po čtyřech, dvoulůžák s vlastním příslušenstvím 210,- + 10,- Kč, rovněž za osobu a noc)
Kuks: vstupné 60,- Kč za osobu + 20,- Kč případně za hrobku (podrobnější info o Kuksu se dočtete ZDE)

Stravování klasické hromadné, rozmanitost a nabídka záleží víceméně na nás, souhrn se pak vydělí počtem osob, kdo byl minule, ví, že to vychází velmi příznivě, vzhledem ke kvalitě a žádnému riziku, že někdo zůstane hladový

A na závěr jedno přání: Prosím všechny, aby měli na spanilku dostatek paliva, vloni ještě zastavit šlo (i když jsme čekali na desítky žíznivých motorek před námi), letos už nás na taková kouzla bude moc ;)

Když si na něco vzpomenu nebo se někdo na něco zeptá, co jsem nezahrnul, ještě doplním.

Pro inspiraci galerie z minulých ročníků: 2007 a 2006

Moc se na vás těším a snad to zase vyjde :)


22.05.2008 - Radek Beneš