Sraz Cabrio Clubu a Tuning X Cars Clubu

Jaro se k nám kvapem blíží a mi ho již nedočkavě vyhlížíme, abychom po dlouhé zimě "oprášili" naše kabriolety a vyrazili s nimi do světa. S příchodem jara se k nám i blíží mnoho srazu. V nabitém kalendáři se poprvé objevuje sraz Cabrioletů. Sraz cabrioletu bude spojen se srazem tuningových aut pořádaný Tuning X Cars Clubem. 
KDE: Sraz se uskutečni v autokempu ATC Rozkoš u České Skalice(okr. Náchod)
KDY: Od 22. do 23.května.
UBYTOVÁNÍ: Bude individuální, nebo ve vlastních stanech hned vedle auta.
PROGRAM: Pokec, zábava, grilování, volba nejlepšího audia, úpravy a cabria (bude oceněno poháry).
PŘIHLÁŠKY: Posílejte na info@cabrio-club.wz.cz. Napište jméno, značku a typ vozidla a registrační značku (SPZ). Nejpozději však do 20. května

Tak pokud se chcete zúčastnit nezapomeň se přihlásit a potom již ti nic nebrání k tomu, aby zábava mohla začít. Nezapomeň, ale s sebou vzít dobrou náladu a hezké počasí, kdo přiveze déšť bude ze srazu vykázán:-)). Dále si nezapomeňte vzít stan, spacák, gril a samo sebou něco na něj, zkratka vše co k pořádné akci patří. Nájezd účastníku bude od 10:00 a při vjezdu budou zkontrolovány registrační údaje(Jméno a SPZ). Pokud bude vše v pořádku budete vpuštěni do kempu a kde se vydáte dolu na výstavní plochu a zde již budete navedeni k zaparkování.


26.02.2004 - Karel Netuka