2. Cabrio plesání

Rok se s rokem sešel a plesová sezóna pomalu začíná. Ani my tedy nebudeme zahálet a na 14. 3. 09 jsme pro vás připravili již druhé cabrio plesání.

Čeká nás spousta zábavy, hudby, tance, dívky v krásných plesových šatech, pánové v obleku a kravatách. Nebude chybět tradiční tombola ani předtančení (loňské kankánové mělo velký úspěch) a…to nejlepší nakonec…zabíjačkové hody;)

Protože ples není s přípravou nic jednoduchého (zejména pro ženy), bude téměř po celý den k dispozici kadeřnice, která zvládne vytvořit různé plesové účesy (myslím, že minulý rok se osvědčila) a také kosmetička, která Vás „večerně“ nalíčí. Sledujte proto prosím fórum, na kterém později budeme psát „pořadníky“ na jednotlivé služby;)

Co se týče ubytování, máme pro Vás dvě možnosti:

  1. První z nich je přespání v místní sokolovně. V sokolovně žíněnky jsou, takže Vám bude stačit pouze spacák;) Ubytování zde je zcela zdarma.
  2. Pro ty náročnější máme druhou možnost a tou je místní ubytovna v Technologickém parku. V případě zájmu si můžete zajistit pokoj na tel. čísle: 602 235 304 p.Veselý.

Přehled všech informací:

Místo konání: Hořátev (hospůdka Na Rozcestí)
Datum konání: 14. 3. 09 – 15. 3. 09 (Pokud bude mít někdo zájem, může přijet už 13. 3. 09)
Hudba: Grand - Kopidlno
Ubytování: Sokolovna Hořátev
Ubytovna - Technologický park Hořátev
Cena: 300 Kč na osobu (v ceně je vstupné na ples + zabíjačkové hody). Částku prosím posílejte do konce února na číslo účtu
51-5844260227/0100. Jako variabilní číslo napište své členské číslo. Deninka bude neustále účet hlídat a psát jména, od koho jí penízky přišly;)

Časový harmonogram:

Pátek 13. 3. 2009 :

Sobota 14.3.2009 :

Neděle 15.3.2009:

Dále tu máme jednu méně příjemnou skutečnost. Kapacita sálu je pouze pro 120 osob. Samozřejmě musíme nějaká místa nechat volná pro sponzory (alespoň pro ty, kteří nás v loňském roce podpořili). Navíc je o tento ples veliký zájem i mezi místními obyvateli, proto bychom ocenili, kdybychom včas věděli, kolik kabrioleťáků přijede, aby případně mohli jít místa k sezení do volného prodeje. Proto prosím, neodkládejte přihlášení a placení na poslední chvíli, mohlo by se také stát, že už nebudou volná místa.

Pokud někdo z Vás bude mít případně nějaký dar do tomboly (za který budeme velice vděční), pošlete nám vzkaz s tím, co máte. Vzkazy, případně maily posílejte dědečkovi (č.286), nebo Denince (č.657). Nepište to prosím do fóra, ať mají ostatní účastníci nějaké překvapení.

Moc se na Vás těšíme


23.01.2009 - dědeček a Deninka