5. mezinárodní sraz kabrioletů aneb Na srdce jsou Poděbrady

CIRKUS BUDE! Snad každý z nás viděl tento známý český film, na který jsem v poslední době velice často vzpomínala v souvislosti s letošním ročníkem mezinárodního srazu kabrioletů. A stejně jako ve filmu, vše nakonec dopadlo dobře a sraz se uskuteční a my se budeme pořádně bavit a tento sraz si užijeme;).

Původně jsme s dědečkem plánovali, že zopakujeme Stříbrňák, protože minulý rok byl velice úspěšný, ale nastala chybka. Cestovní kancelář, která kemp spravuje si za uspořádání srazu na tomto místě účtovala neskutečnou sumu. Proto jsme se s dědečkem rozhodli, že 5. mezinárodní sraz bude jinde.

Říká se, že „na srdce jsou Poděbrady“, a protože srazy a kabriolety celkově, jsou pro mnoho z nás „srdíčkovou“ záležitostí“, není tak špatný nápad uspořádat sraz v blízkosti tohoto lázeňského městečka;)

Tento sraz bude mediálně podpořen rádiem Kiss Delta, které bude celý týden před akcí 7x denně vysílat reklamu na tento srazík.

Sraz bude probíhat od 15. 5. 09 do 17. 5. 09 v kempu Golf v Poděbradech. Více informací o kempu a fotky kempu najdete na www.kemp-golf.cz.

Ubytování

Ubytování je možné ve 2 – 4 lůžkových chatičkách. Jejich cena je 200 Kč za lůžko na noc. Chatky si můžete reservovat na tel.č.602 330 204. Ubytování se bude platit na místě - předem pouze reservace.
Další možností ubytování je stan, který stojí 50,- na noc + každá osoba ve stanu 50,- na noc.
Psi jsou zdarma.

Program

Pátek: - příjezd účastníků, seznámení s okolím, volná zábava
Sobota: - Po snídani příprava aut na spanilou jízdu (přes Poděbrady budeme muset projet každý individuálně, proto je nutné, aby všichni odjeli nejpozději v 10.00 z kempu, abychom se stihli seřadit nejdéle do 10.30 na staré výpadovce na Prahu – mapku dodáme)
- Spanilá jízda, která bude vrcholit v Nymburce na náměstí, kde budeme chvilku stát (bohužel nebudeme mít policejní doprovod, takže celá jízda bude probíhat za normálního silničního provozu – Během celé akce je nutné striktně respektovat silniční zákon, dopravní předpisy, bezpečnostní a dopravní značení, informační a výstražné tabule, varovné signály a pokyny systému ozvučení!!!)
- Přesun zpět do kempu (po cestě z Nymburka na nás čeká mnoho nástrah, kde by se kolona mohla roztrhnout, bude tedy lepší, když návrat bude samostatný)
- V době od 14.00 do 17.00 do kempu dorazí hasičský záchranný sbor Nymburk, kteří předvedou na modelovém autě zásah při autonehodě
- Ukázka nové techniky oddělení dálniční policie Poříčany (VW Passat + motorka)
- Nebudou chybět ani grilovaná prasátka
- Večer bude diskotéka + volná zábava (zajišťuje člen Cabrio)
Neděle: - Loučení a odjezd účastníků

Poplatky, které budou vybírány na místě:

Registrovaný člen Řádný (platící) člen
Poplatek za osobu:
Poplatek za auto:
150,- Kč
200,- Kč
150,- Kč
0,- Kč

Takže pokud pojedou 2 lidi v jednom kabrioletu, tak celá posádka zaplatí 500,- Kč. Pokud je řidič řádný člen, tak ve stejném případě zaplatí 300,- Kč.

Poplatek bude vybírán NA MÍSTĚ. Řádní členové si nezapomeňte členské kartičky, aby Vám byla uznána sleva na kabriolet.

Více informací budeme doplňovat na fóru v tématu „5. Mezinárodní sraz Stříbrňák alias Poděbrady“.
V případě nějakých dotazů se obracejte na dědečka (členské č. 286), nebo na Deninku (členské č. 657).


04.04.2009 - Deninka a dědeček