5. Pyžamo sraz Beroun

Ahoj přátelé a kamarádi. Již zanedlouho tu máme opět termín konání srazu, který jste doposavad znali jako 1. 4. Prostě sraz Beroun. Od letošního roku jsme se rozhodli jak název, tak i průběh srazu trošičku pozměnit.

Jak nám již samotný název napovídá, rádi bychom Vás přivítali a spanilku společně projeli v tomto (ne)tradičním oděvu – všichni kdo vlastníte jakékoli pyžamo, noční košili či župan, neváhejte oprášit a přibalit s sebou na sraz. Po loňském zapůjčení krojů (které sklidilo veliký úspěch a také abych nezapomněl alespoň opožděně poděkovat „kurátorce“ celé této akce – BABČE !!!!) jsme přistoupili k tomuto tak trochu netradičnímu průběhu… Prostě proč se všichni nepobavit na sklonku sezóny ...

Tak to bylo na úvod a k seznámení s letošní změnou a teď něco k těm formalitám...

T E R M Í N : 4. 9. 2009 - 6. 9. 2009
M Í S T O : A U T O K E M P   V I Š Ň O V Á - H Á J E K
R O Z T O K Y   U   K Ř I V O K L Á T U

Program bude následující :

Pátek : Příjezd : kdykoli, kdokoli a s čímkoli ...
Večer jako každý rok – tmelení kolektivu ...
Sobota : Dopolední probuzení a příprava na spanilku
cca 11:00 Spanilka – (opět Hýskov a ochutnávka steaků)

Po příjezdu – příprava druhého kola spanilky – nafukování člunů a přeprava k nalodění

A na závěr – kdo byl někdy na táboře možná zná – splním si svůj sen a pokusím se společně s Vámi sestavit dvě družstva a zahrát si skvělou kolektivní a velmi oblíbenou drsnou (brutální) hru pod názvem HU TU TU TU (tímto Vás prosím, kdo budete mít zájem se zúčastnit si s sebou přivezte na převlečení věci, o které jste ochotni přijít – neboť věřte že o ně přijdete ... :-)

Večer nebude patřit ničemu jinému než hospodě ...

Neděle : Jako každý rok a každý sraz – balení, loučení, odjezd...

Ceny za chatky a různé drobné poplatky budou upřesněny ve fóru (jinak se jedná zhruba o 120,- Kč na osobu za noc, za auta jsme zatím nikdy neplatili, doufáme v to i letos, ale schůzka s p. majitelem bude probíhat až tento víkend ….)

Takže se na Vás všechny těšíme a hlavně nezapomeňte pyžama a dobrou náladu. A samozřejmě všichni vodomilové si přibalí i nafukovací čluny ….
Na brzké shledání se na Vás těší

Drevokocur, Wee, Oslík & spol. spolupořadatelů


26.08.2009 - Roman Veverka