3. Cabrio plesání

Vstoupili jsme do roku 2010 a je to opět tady! Nastupuje plesová sezóna, a tím pádem i náš třetí ročník cabrio plesání, které se uskuteční 13. 3. 2010. Akce, která jako jediná v sezóně nevoní olejem a není pouze o autech, ale o samotných kabrioleťákách. Pánové, můžete pomalu začít větrat obleky a vy dámy, chystat garderobu.

Bude nás ,jako tradičně, čekat spousta zábavy, hudby, tance. Opět budete mít možnost se předvést tak, jak Vás neznáme ze žádného srazu. Dívky a dámy v plesových šatech, pánové v přesně padnoucím obleku s kravatou :-)
Pokud nám ekonomická krize nezlikvidovala sponzory, nebude chybět ani tradiční tombola.
Předtančení na tomto plese samozřejmě bude!
Tradicí tohoto plesu, jsou zabíjačkové hody, které ani letos nebudou chybět.

Stejně, jako v minulých letech bude pro dámy (v případě zajmu i pro pány) po celý den k dispozici kadeřník, který Vám připraví večerní účesy (pány třeba oholí). Pokud bude z Vaší strany zájem, je možné opět zajistit kosmetičku na večerní nalíčení. Pořadníky budeme psát na fóru, tak ho prosím sledujte a hlašte se.

Co se týče ubytování máme pro Vás letos pouze jednu možnost. Rozhodli jsme se zajistit ubytování pro všechny účastníky na ubytovně v Technologickém parku. Místo tradiční sokolovny, kde ubytování nebylo zrovna nejlepší (opilý topič, který netopil, sokolovna neuklizená a sociální zařízení tragické), jsme zajistili možnost přespání (za malý poplatek) ve spacáku v jídelně Technolického parku. Druhou variantou je možnost objednání dvoulůžkového pokoje na ubytovně (pokud se mezi sebou dohodnete, je možné, aby Vás na pokoji spalo víc – opět ve vlastním spacáku). Tuto skutečnost nahlašte při zajišťování pokoje na telefonním čísle 602 235 304 u pana Veselého. V případě Vašich dotazů na ubytování, odpovím osobně.

Přehled všech informací:

Místo konání: Hořátev (hospůdka Na Rozcestí)
Datum konání: 13. 3. 2010 – 14. 3. 2010 (Pokud bude mít někdo zájem, může přijet už 12. 3. 2010)
Hudba: Grand - Kopidlno
Ubytování: Ubytovna - Technologický park Hořátev (tel.č.: 602 235 304)
Cena: 300 Kč na osobu (v ceně je vstupné na ples + zabíjačkové hody). Částku prosím posílejte do konce února na číslo účtu
51-5844260227/0100. Jako variabilní číslo napište své členské číslo. Deninka bude neustále účet hlídat a psát jména, od koho jí penízky přišly.

Časový harmonogram:

Pátek 12. 3. 2010 :

Sobota 13. 3. 2010 :

Neděle 14. 3. 2010 :

Prosím, neváhejte s přihlašováním. Kapacita místního sálu je pro 120 osob a stejně jako v minulých letech, budeme nechávat místa pro sponzory, kteří nám v předchozích ročnících velmi pomohli.

Na závěr tradiční prosba. V případě, že budete mít nějaký dar do tomboly, prosím pošlete nám vzkaz nebo email s tím, co máte. Naše emaily jsou: stacar@post.cz a deninka@kabriolety.com.

Moc se na Vás těšíme


21.01.2010 - dědeček a Deninka