CABRIO POINT 2010

Štartujeme ! CABRIO POINT 2010 je II. ročník dobrodružnospoznávacej tour po Slovensku a Českej republike. Čím je charakteristická? Dvojčlenné posádky v kabrioletoch plnia denné úlohy podľa itinerára, samostatne sa presúvajú po naplánovaných trasách a zažívajú deň plný prekvapení.

Každý deň na Vás čaká iné ubytovanie, program a iná téma dňa. Spoločné raňajky a večera je jediná vec, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Každé ráno sa Vám do rúk dostane časť itinerára, viete len denný počet kilometrov, netušíte kde spíte, koľko úloh Vás čaká a čo sme pre Vás pripravili.

Máte jedinečnú možnosť zažiť dovolenku, kde budete príjemne unavený, kde spoznáte naše krajiny a uvidíte čo všetko ponúkajú ! Tento rok sme sa rozhodli ísť cestou mimoriadnej kvality služieb na úkor kilometrov, ale aj tak Vás čakajú miesta a zážitky, ktoré by ste každoročne vylihovaním na Makarskej pláži nezažili ... sľúbiť môžeme bazén, sauny, krásnu prírodu, každovečerné vyhodnotenie dňa a samozrejme o 1 deň a noc navyše! Končiť budeme záverečnou party, na ktorej vyhodnotíme týždňové snaženie každej posádky. Tento rok je opäť plný počet bodov 1000 a vrcholom sezóny bude samozrejme aj hľadanie snehuliaka v lete !

Čo záverom dodať ? Asi už len termín a tešiť sa na štart !
12. – 17.07.2010 naše dve republiky ožijú v duchu kabrioletov !

point.kabriolety.com


13.03.2010 - Martin Pír, Karel Hora