6. mezinárodní sraz kabrioletů Poděbrady

A máme tu jaro! Sluníčko už nás začíná pomalu ohřívat a všichni kabrioleťáci sundávají u svých autíček střechy a vychutnávají paprsky každičkým kouskem svého těla (a možná i duše). Cabrio sezóna začíná...

A k začátku sezóny neodmyslitelně patří i mezinárodní sraz kabrioletů. Nebudeme nic zapírat a přiznáme, že jsme letos měli z mnoha důvodů chuť na všechno se vykašlat, nic nepořádat a mít „čistou hlavu“. Ale protože přípravy srazu začaly již v lednu a od rozdělané práce se nemá odcházet, a dále také proto, že Dědeček má k některým členům klubu závazek v podobě konání srazu, jsme se rozhodli, že ho dokončíme! Připravte si prosím své diářky a pište si;-)


Tento sraz se uskuteční za pomocí těchto firem a institucí:
Město Poděbrady, Zlatý pruh Polabí o.p.s., HZS Středočeského kraje územní odbor Nymburk, Pivovar Nymburk, ATEC v.o.s. Libice nad Cidlinou. Mediální podporu nám zajišťuje Radio Jizera, které bude jak v kempu, tak později na pěší kolonádě.

Datum: 14. - 16. května 2010
Místo konání: Jezero kemp Poděbrady
Cena:
200,- za osobu (tuto cenu budeme vybírat my buď na místě, nebo částku posílejte na číslo účtu 51-58 442 602 27/0100 , jako variabilní symbol použijte své členské číslo)
Poplatek za auto, ubytování a rekreační poplatek si bude každý platit sám v kempu při příjezdu.

Aktualizováno dne 6.5.:

Původní článek

Veškerá snaha o uspořádání kvalitního a suprového srazu v Poděbradech se dnes 6 května zhroutila jako domeček z karet. Bylo mi oznámeno vedoucím kempu, že sraz se tam konat nesmí. Údajně to prý zakázala hygiena, protože tam není sociální zařízení a probíhají tam stavební práce.
Zajímavé je, že celou dobu nikdo nic neříkal,neinformoval a přijímal objednávky na chatičky. Nevím, co na takové jednání říci a čím ho ospravedlnit.Osobně znám jenom jediný vyjádření, ale to není v tomto článku publikovatelné. Po osobní domluvě s Mastrem jsme se shodli na řešení „zachraň co můžeš“. Nezbývalo nic jiného, než začít intenzivně hledat náhradní prostor. Za pomoci přátel jsem oslovil vedoucího jiného kempu v Poděbradech. Po sdělení našeho problému nám vyšel maximálně vstříc. Možná, že současné podmínky někoho odradí od účasti ,ale věřte, že dělám maximum a víc už nedokážu.

Informace o novém místě konání srazu: „Jezero kemp Poděbrady
http://www.dokempu.cz/kempy/cr/stredocesky-kraj/podebrady/kemp-jezero-kemp-479
http://www.jezeropodebrady.cz

Tento kemp má bohužel jeden nedostatek. Není tam žádná možnost pronájmu chatiček. Z toho tedy plyne, že budeme spát jedině pod stanem. Pro stany, karavany a auta je tam místa moc. Prostředí je lepší než v předešlém kempu. Je tam velká zastřešená terasa a všechny občerstvovny budou fungovat. Pokud nám bude přát počasí, tak je možnost pěkného koupání, půjčení lodiček a pod. Diskotéka bude moci být až do rána. Jinak program celého srazu zůstává v platnosti, tak jak byl zveřejněn.
Informace pro účastníky, kteří mají zajištěno ubytování v Golf Poděbrady. Tam vše nadále platí a je vše v pořádku.

Pro upřesnění program srazu:

Pátek: příjezd do kempu.Večer volná zábava.Občerstvení bude fungovat
Sobota: rozcvička s „RADIEM JIZERA“. V 10.00 hodin odjezd na spanilou jízdu za doprovodu Policie ČR. Během spanilé jízdy nás bude doprovázet letadlo s kameramanem. Asi v 11.00 hodin zastávka v dětském domově Milovice.Asi ve 13.00 hodin budeme najíždět na pěší zónu lázeňské kolonády.Auta tam budou vystavena do 15.00 hodin. Bude tam probíhat program „Grilovačka radia Jizera“. Budou klobásky,pivo a limo – vše zdarma.
V 15.00 hodin budou auta odjíždět samostatně zpět do kempu. Na odpolední program v kempu přijedou opět hasiči a policejní auto (PASAT) z dálnice.
Večer se budou grilovat tradičně kýty, bude diskotéka a volná zábava až do ranních hodin.
Neděle: bohužel rozloučení a odjezd domů

Nevím a nedokážu odhadnout, jak budete se změnou která je spokojeni. Já ale opravdu víc nedokážu. Udělal jsem maximum co šlo.
Děkuji za pochopení vzniklé situace a těším se na Vás.

PS: Pokud by se někdo z přihlášených chtěl odhlásit, napište mi to, ať se podle stavu zařídí občerstvení.


31.03.2010 - Deninka a dědeček