Pozvánka na 60-ku

Přátelé a kamarádi. Čas neúprosně běží a tak došlo i na mě. Bohužel, 60 ka je hrozné číslo ale nedá se to nijak zastavit. Musím vycházet ze skutečnosti že jiné už to nebude.

Rozhodl jsem se že toto výročí oslavím ve společnosti přátel a kamarádů v sobotu dne 28.08.2010. Myslím si, že nějaké přátelé a kamarádi v Cabrio Clubu mám. Proto si dovoluji všechny, kteří se považují za mého kamaráda a přítele pozvat na drobnou oslavu. Nechci nikoho zvát osobně protože při mé stařecké zapomnětlivosti bych na někoho určitě zapomněl. Zvolil jsem tento článek včetně přihlašovacího formuláře.

Chtěl bych Vás všechny kdo budete chtít přijet požádat o přihlášení nejpozději do 22.08.2010. Potřebuji znát počet osob ohledně objednávky jídla pro společnost která bude zajišťovat občerstvení (jídlo). Rád bych viděl přátelé, kteří mi pomáhali při zajišťování srazů, kteří byli na plese, se kterými jsem drtil mnoho kilometrů po Rakousku a podobně. Toto záleží už jenom na Vás. Budu se těšit na všechny.

Datum konání: 28.10.2010 od 18.00 hod. do ranního svítání.
Místo konání: Pohostinství u pana Čepičky – Hořátev (kdo jezdí na ples tak dobře zná)
Ubytování: Je zajištěno tradičně v sokolovně. ( stačí spacák). Pokud někdo přijede karavanem je možnost stání zajištěna na travnatém place. Tato možnost platí i pro postavení stanu.
Program: Volná zábava, jídlo, pivo v dostatečném množství.
Tvrdý alkohol si bohužel bude platit každý sám.
K tanci aj k poslechu bude hrát DJ Puldys. (ůčastníci kabriovánoc znají)
Předpokládaný konec asi tak ve 3.00 hod, podle nálady a výdrže.
Vstupné: 0,- Kč

PS. Prosím o přihlášení do 22.08.2010. Je to opravdu nutné. Děkuji.

Případné dotazy odpovím osobně ve vzkazníku ([286] - dědeček - Jindřich Kuchta) nebo na tel. +420 602 257 863.


16.08.2010 - dědeček