7.mezinárodní sraz kabrioletů Poděbrady

Jaro je tady! Sluníčko už nás začíná pomalu ohřívat a tak všichni kabrioleťáci sundávají u svých autíček střechy a vychutnávají paprsky každičkým kouskem svého těla (a možná i duše). Cabrio sezóna začíná...

Tentokrát jsem na to úplně sám. Deninka odlétá koncem dubna do Bruselu. Jedinou oporou jsou kamarádi (kabrioleťáci), kteří už v minulých letech zajišťovali perfektně pořadatelskou činnost. Zřejmě hodně členů nepotěším, ale sraz bude omezen počtem účastníků. Prostor, kde se bude konat nedovoluje víc jak 50 max.60 aut a to budem muset maximálně využívat každé místečko. Z tohoto důvodu Vás žádám nechte doma přívěsy, podvalníky a jiné vymoženosti. Pokud někdo přijede jenom v sobotu na spanilku neměl by být problém. Bohužel nebude ani tradiční návštěva Dětského domova Milovice, nebudou ani ukázky HZS. Finanční a prostorové důvody to nedovolují. Připravte si prosím své diářky a pište si;-)

Tento sraz se uskuteční za pomocí těchto firem a institucí:
Město Poděbrady, restaurace „SOUTOK“ Poděbrady, Zlatý pruh Polabí o.p.s., Pivovar Nymburk, Mediální podporu nám bude zajišťovat Radio Jizera, které možná bude jak u restaurace, tak později na pěší kolonádě.

Datum: 20.-22.května 2011
Místo konání: restaurace „SOUTOK“ Poděbrady
Cena:
Poplatek za osobu: 200,- Kč
Poplatek za auto: 200,- Kč
Poplatek za spanilku s obč. 100,- Kč
Tuto částku posílejte na číslo účtu 187420135/0600, jako variabilní symbol použijte své členské číslo. Až bude kapacita naplněna dám včas „STOP“.

Ubytování: chatičky 5x4lůžka, 4x 2 lůžka, 5 lůžek v tak zvaném vagonu a nebo stan (prosím co nejmenší, budem je stavět mezi chatičky). Pokud se dohodnete navzájem, že v chatičce Vás bude víc neměl by být dle vyjádření vedoucího problém.
Ubytování si bude každý platit sám při příjezdu u vedoucího restaurace.Cena chatičky dle ceníku restaurace, cena za stan 50,- Kč/osoba.
Chatičku je možné rezervovat na tel.č.: 732 315 173 nebo 731 371 306
Chatičky máme všechny zamluvené, proto je důležité, abyste do telefonu uváděli, že jedete na sraz kabrioletů, jinak Vám bude sděleno, že je obsazeno.
Více informací o restauraci naleznete na: www.restaurace-soutok.cz
Další možnost ubytování: www.golfpodebrady.cz kde je i možnost si nechat auto.

Pátek 20.5.2011
Příjezd účastníků, ubytování, seznámení s okolím, volná zábava

Sobota 21.5.2011
V 10.00 vyrazíme na spanilou jízdu, která bude pravděpodobně za doprovodu policie ČR. Oproti loňskému roku bude „spanilka“ o něco kratší. Projedeme opět naší domovskou obcí Hořátev, tak nezapomeňte zahoukat hospodskému, až pojedete kolem hospůdky, kde se koná Cabrio plesání.
Spanilá jízda bude dále pokračovat do Nymburského pivovaru, kde si budete mít možnost pivovar prohlédnout. Přestávka bude trvat asi 2 hodiny.Bude se chodit po skupinách asi 30ti lidí.Vstupné za prohlídku (50,- Kč/osoba) si budete platit sami na místě.Aby Vám lépe uběhl čas čekání bude podáván „Kabrioguláš“. Každý při příjezdu obdrží na toto občerstvení poukázku. Po skončení prohlídky pivovaru odjede celá kolona do Poděbrad, kde budou možná kabriolety opět vystaveny na pěší kolonádě. Zatím se stále jedná s městem. Kolonádu budem opouštět nejpozději do 16.00 hodin už jednotlivě.
Večer se můžete těšit na všemi oblíbenou diskotéku a super zábavu.
!!! Technická poznámka!!! Tančit na stole se přísně zakazuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Neděle 22.5.2011
Loučení a odjezd účastníků

Moc se na Vás těšíme


24.04.2011 - dedeček a Dáša