Cabrio letní Vánoce

Podle staré známé tradice, každý rok během léta, nastává to svátečné období Vánoc Nejsou to ani trochu svátky klidu a míru, nýbrž kabriovíkend se spoustou zábavy!

Nechybí nic, co nesmí chybět během žádných Vánoc, včetně kamarádů (rodiny), stromečku, cukroví, koled, vánočky, štědrovečerní večeře, dárečků a hlavně….JEŽÍŠKA! Jediné, co jsem zatím nevychytala je sníh, ale zpravidla ho nikdo nepostrádá, tak to nechávám být…

Datum konání: 19.-21.8.2011
Místo konání: restaurace „SOUTOK“ Poděbrady
Ubytování: Chatičky 5x4lůžka, 4x 2 lůžka, 5 lůžek v tzv. vagonu. Další možností je stan. Pokud se dohodnete navzájem, že v chatičce Vás bude víc, neměl by být dle vyjádření vedoucího problém. Ubytování si bude každý platit sám při příjezdu u vedoucího restaurace. Cena chatičky dle ceníku restaurace, cena za stan 50,- Kč/osoba.

Chatičku je možné rezervovat na tel.č.: 732 315 173 nebo 731 371 306

Je důležité, abyste do telefonu uváděli, že jedete na cabrio letní Vánoce;-)

Více informací o restauraci naleznete na: www.restaurace-soutok.cz

Program:

Pátek: 19.8.2011 - Nic náročného, abychom se pošetřili na štědrý den. Takže příjezd, ubytování, volná zábava v hospodě, maminy štrúdl, možná hodíme i kousek toho čuňátka na gril (zpravidla kýtu).
- ! V případě zájmu se může zopakovat loňské noční koupání pod vedením diplomovaného lupiče plavek a tanečního mistra Bawsika.!
Sobota: 20.8.2011 - Áááá rolničky, rolničky, kdopak Vám dal hlas… Během celého dne vánoční pohoda, vaječňák, zdobení stromečku, koledy, cukroví atd.
- V 18.00 bude štědrovečerní večeře – Klasika bramborový salát + možnost výběru mezi kuřecím řízkem, vepřovým, nebo kaprem. Prosím napište mi Váš výběr do vzkazu nebo se připište na fórum (tam také bude přehledný seznam).
- Po večeři přijde Ježíšek a těm, co celý rok nezlobili, rozdá dárky.
- No a po Ježíškovi následuje už jen diskotéka, která bude až do Silvestra! …
- ! Opět možnost nočního koupání! Tentokrát pod vedením Gerryho. Poplave se totiž „spanilka“ až k mostu D11...
Neděle: 21.8.2011 - Vystřízlivění během uklizení stromečku, rozloučení a odjezd!

Už se na Vás těším! V případě nějakých dotazů se mě kontaktujte vzkazem, mailem, nebo mi prostě zavolejte!


10.07.2011 - Deninka