Sraz kabrioletů aneb „Na srdce jsou Poděbrady“

Jaro je tady! Sluníčko už nás začíná pomalu ohřívat a tak všichni kabrioleťáci sundávají u svých autíček střechy a vychutnávají paprsky každičkým kouskem svého těla (a možná i duše). Cabrio sezóna začíná...

Každý rok byl neodmyslitelně mezinárodní sraz kabrioletů,počínaje pátým v roce 2009, dále šestým v roce 2010 a loňským v roce 2011. Letošní sraz nebude už osmý mezinárodní ale bude podle motta „Na srdce jsou Poděbrady“. A protože srazy a kabriolety celkově, jsou pro mnohé z nás „srdíčkovou záležitostí“, budeme se pořádně bavit a tento sraz si užijeme.

Jak jistě někteří znáte z loňského roku, tak sraz bude omezen počtem účastníků. Prostor, kde se bude konat, nedovoluje víc jak 60 max.70 aut a to budem muset maximálně využívat každé místečko. Připravte si prosím své diářky a pište si;-)

Tento sraz se uskuteční za pomocí těchto firem a institucí:
Město Nymburk, Policie ČR – dopravní oddělení, restaurace „Na soutoku“ Poděbrady, Zlatý pruh Polabí o.p.s. Mediální podporu nám bude zajišťuje Radio Jizera, které bude jak u restaurace, tak později v Nymburce.

Datum: 18. - 20. května 2012
Místo konání: restaurace „Na soutoku“ Poděbrady
Cena:
Poplatek za osobu:200,- Kč (celý víkend)
Poplatek za auto : 200,- Kč (celý víkend)
Poplatek za osobu a auto: 100,- Kč (pouze, kdo pojede jenom spanilku)

Spanilka výletní lodí na osobu: 150,- Kč dobrovolné (přistavení lodi platí pořadatel jako v minulém roce. Poplatek neplatí děti do 10 let , účastníci cabrio plesu a členové klubu, kteří přispěli do tomboly i když na plese nebyli.)
Tuto částku posílejte na číslo účtu: 51-5844260227/0100, jako variabilní symbol použijte své členské číslo. Až bude kapacita naplněna dám včas „STOP“

Ubytování

chatičky 5x4lůžka, 4x 2 lůžka, 5 lůžek v tak zvaném vagonu a nebo stan (prosím co nejmenší budem je stavět mezi chatičky). Pokud se dohodnete navzájem že v chatičce Vás bude víc neměl by být dle vyjádření vedoucího problém.
Ubytování si bude každý platit sám při příjezdu u vedoucího restaurace.Cena chatičky dle ceníku restaurace, cena za stan 50,- Kč/osoba.
Chatičku je možné rezervovat na tel.č.: 776 431 129 nebo 731 371 306
Chatičky máme všechny zamluvené, proto je důležité, abyste do telefonu uváděli, že jedete na sraz kabrioletů, jinak Vám bude sděleno, že je obsazeno.
Více informací o restauraci naleznete na: www.restaurace-soutok.cz
Další možnost ubytování: www.golfpodebrady.cz

Program

Pátek: Příjezd účastníků, ubytování, seznámen s okolím, volná zábava.
Večer bude hrát živá kapela „REBEL ROCK“
Sobota: V 10.00 vyrazíme na spanilou jízdu, která bude pravděpodobně za doprovodu policie ČR. Projedeme opět naší domovskou obcí Hořátev, tak nezapomeňte zahoukat hospodskému, až pojedete kolem hospůdky, kde se koná Cabrio ples.
Spanilá jízda bude dále pokračovat do Nymburka, kde si budete mít možnost město prohlédnot. Přestávka bude trvat asi 1 hodinu.Nymburk budem možná opouštět už jednotlivě.
Druhá spanilá jízda proběhne od 17.00 hod. na výletní lodi „Král Jiří“.
Večer se můžete těšit na super zábavu. Pravděpodobně bude hrát rock kapela „MANUAL“, která nám hrála na cabrio plese.
!!! Technická poznámka!!! Tančit na stole se přísně zakazuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Neděle: Loučení a odjezd účastníků

Moc se na Vás těšíme.


03.04.2012 - dědeček a Dáša (i když trochu protestuje)