8. Mezinárodní sraz kabrioletů aneb návrat k tradici

Konečně!!! Dlouhá zima opustila vládu nad přírodou a o slovo se přihlásilo Jaro!!! Období, kterého se většina z nás nemůže dočkat. Uložíme zimní bundy a po dlouhé době opět můžeme stáhnout střechu kabrioletu a zažít ten nepopsatelný pocit jízdy s větrem ve vlasech a sluncem nad hlavou.

A co by to bylo za jaro bez přátel, pořádné zábavy, grilovaného prasátka!!! A proto přicházíme s řešením - 8. Mezinárodní sraz kabrioletů, který se uskuteční ve dnech 18.-20.5.2012. Po několika letech se vracíme s pořádáním srazu tam, kde to všechno před 8 lety vzniklo – Východ Čech a konkrétně do autokempu Velký Vřešťov (www.velkyvrestov.cz/kemp/okempu.html). Přijeďte si užít víkend s přáteli, které jste dlouho neviděli, přijeďte poznat nové lidi a užít si společně nezapomenutelný víkend.

Datum: 18. - 20. května 2012
Místo konání: autokemp Velký Vřešťov
Cena: Poplatek za osobu:200,- Kč

Co na Vás čeká a pořadatelé pro Vás připravili???

Program

Pátek: příjezd účastníku, jejich ubytování. Pokec s přáteli volná zábava. Večer proběhne oficiální zahájení srazu a poté se o večerní zábavu bude starat Dj za mixážním pultem.
Sobota: začneme v 10 hodin společným výjezdem na spanilou cestu. Cesta povede přes okolní malebné vesničky a dále přes krásnou vodní přehradu Les Království až do města Dvůr Králové nad Labem, kde zastavíme na místním nově zrekonstruovaným náměstí a bude zde 2 hodiny prostor na odpočinek, občerstvení např. v místní vyhlášené restauraci U Slunce a nebo prohlídku města, které má největší ZOOlogickou zahradu v ČR. Cca ve 14 hodin bude odjezd z náměstí zpět do kempu, kde bude pokračovat odpolední program. V autokempu bude pokračovat odpolední a večerní program. Proběhnou nejrůznější soutěže budete moci pohladit své chuťové pohárky grilovaným selátkem. Večer bude hudební vystoupení skupiny Čvajmajz, která hraje současné, ale i starší domácí i zahraniční hity. Proběhne vyhlášení soutěží. A kolem půlnoci vystoupí a všechny pobaví komediální dvojce Karel a Karel – semifinalisté soutěže Československo má talent.
Neděle: odjezd účastníků

Ubytování

V autokempu můžete přespat ve vlastních stanech a nebo využít nabídky kempu a přespat v chatkách a jejich kapacita je cca 130 lidi. Kdo bude mít zájem o ubytování v chatkách objedná si jí na tel.:774 434 338 a nebo na emailu: autokempvelkyvrestov@seznam.cz. Po celou dobu srazu bude otevřena letní restaurace u Žabky.

Partneři srazu:
Obec Velký Vřešťov, restaurace U Slunce(www.restauraceuslunce.cz), město Dvůr Králové nad Labem, Cocaine energy drink

Na všechny se bude těšit.


03.04.2012 - Cabrio