8. Mezinárodní sraz kabrioletů

Kalendář už nám hlásí jarní dny, i když při pohledu ven z okna to tak ještě nevypadá. Ale kabrioleťákům to nevadí. My se podívejme kalendářem ještě o pár dní dopředu. Nalistujme proto v kalendáři květen a konkrétně víkend 10 12.05. a všichni si tam uděláme poznámku, že se sejdeme na dalším srazu kabrioletů. A stane se tak v malebném Autokempu Velký Vřešťov, který se nachází na východě Čech, asi 15 km od Hradce Králové. A co na nás na všechny čeká?

V pátek příjezd účastníku. Na každého kdo bude chtít a bude po cestě vyhládlí, bude čekat výborný gulášek. Na večer je připravena volná zábava a k té nám přijede zahrát Dj. Budeme se vítat a popíjet, jak se to na takové shledání sluší a patří :-)

V sobotu po procitnutí z předešlých oslav, bude v místním restauračním zařízení pro zájemce připravená snídaně. A v 10 hodin vyrazíme všichni na Spanilou jízdu krajem. Po cestě bude zastávka na občerstvení. Kolem 15 hodiny bychom měli dorazit zpět do kempu, kde se od rána bude na rožni připravovat selátko. Na výčepu bude správně nachlazené pivko. V odpoledních a večerních hodinách bude volná zábava, abychom měli možnost si popovídat o těch našich krasavcích :-). K dobré náladě a zábavě přijede zahrát kapela Griotte Trio.

Spanilá jízda: Bude letos něčím vyjímečná. Povede nejprve klasicky po okolí, kde si budeme užívat krásnou přírodu, ale podařilo se domluvit jízda přes ZOO ve DVOŘE KRÁLOVÉ, kde je SAFARI, takže se podíváme do říše zvířat se staženou střechou. Určitě si myslím, že to bude zážitek, na který se jen tak nezapomíná :-)

V neděli už bude probíhat loučení a odjezd zpět k domovům.

A ještě pár organizačních věci. V autokempu můžete přespat ve vlastních stanech a nebo využít nabídky kempu a přespat v chatkách a jejich kapacita je cca 130 lidi. Kdo bude mít zájem o ubytování v chatkách objedná si jí na tel.:774 434 338 a nebo na emailu:autokempvelkyvrestov@seznam.cz . Po celou dobu srazu bude otevřena letní restaurace u Žabky.

Zálohy:
Po diskuzi na fóru a schválení diskutujícími členy, zde vyzkoušíme novou metodu placení vstupu na sraz.

  Registrovaný člen Řádný (platící) člen
Poplatek za osobu / platba předem na účet:
Poplatek za osobu / platba na místě:
200,- Kč
250,- Kč
200,- Kč
200,- Kč
Poplatek na spanilku za auto / platba na místě: 150,- Kč 150,- Kč

Takže pokud pojedou 2 lidi v jednom kabrioletu, tak celá posádka zaplatí buď 400,- Kč dopředu převodem na účet, nebo 500,- Kč na místě. Pokud je řidič řádný člen, tak ve stejném případě zaplatí 400,- Kč jak na účet, tak na místě.
Správně vypočítanou výši peněz posílejte na účet 911 00 911 / 5500, použijte přesně VS a SS, aby šla rozpoznat Vaše platba !!! Složenkou prosím neplaťte, platba nelze identifikovat !!!

Číslo účtu : 911 00 911 / 5500 - Raiffeisen BANK, a.s.
VS : vaše členské číslo
KS : 558
SS : 18

Na všechny se bude těšit pořadatel Karel Netuka (cabrio) tel.: 725 516 353 a vedení Cabrio Clubu.

Dále děkujeme sponzorům:


Město Dvůr Králové nad Labem

ZOO Dvůr Králové nad Labem

Restaurace u Slunce
Obec Velký Vřešťov
Letní restaurace u Žabky

25.03.2013 - cabrio