9. ročník Královického srazu kabrioletů

!!! AKTUALIZOVÁNO !!! Počasí se venku tváří jako by kabrioletům nechtělo vůbec přát. Doufám, že se nakonec přeci jen umoudří a budeme se moci v klidu potkat na Královické louce, která momentálně louku nepřipomíná...

No nebudeme malovat čerta na zeď a plní optimismu se na Vás všechny těším, již po deváté. Další ročník bude asi velký masakr :-D, ale to nepředbíhejme.

Takže užíjme si pohodový víkend, pod Královickou arénou, kde se potkají lidi se stejnou láskou ;)

Kdy: 12. - 14.07.2013
Kde: Královice u Slaného (www.obeckralovice.cz)
Ubytování: Na velké louce pod stanem, případně pod širým nebem nebo v autě :-) Dále kdo bude mít zájem, tak je možnost ubytování v nové konírně.

AKTUALIZOVÁNO:
Nejprve špatná zpráva, konírna byla v době velké vody vytopena, takže nestihly se udělat všechny práce, aby se tam dalo bydlet, čili ubytování stále na louce ve stanu, autu, karavanu (teda pro ty, kteří si jej dovezou).
Dobrá zpráva: Podařilo se mi domluvit s organizátorem akce Slanský okruh, který se jede právě tuto sobotu, že udělá drobnou změnu v trase a účastníci se projedou přes naši louku, takže oni budou plnit jeden tajný úkol a my se budeme moci kochat nad autíčky a motorkami, které se tam objeví. Určitě se někteří zdrží i na gulášek, tak bude možnost prohodit několik slov ;)
Další dobrou zprávou je, že počasí snad bude krásné, čili na 18:00 jsem domluvil horkovzdušný balón a odvážlivci se za drobný peníz můžou nechat vynést do výšin.
Na jídlo je domluven guláš, špíz, či knedlíčková polívka, tak bych Vás chtěl poprosit, aby jste se tu zapsali, ať máme všeho dostatek ;-)

Program:

Pátek: od rána Příjezd, stavění stanů, večerní posezení, pokec, volná zábava
Sobota: 12.00 - 13.00 Průjezd účastníků závodu Slánský okruh : přes naši louku projedou historická vozidla a motorky, které se účastní Slánského okruhu. Určitě bude na co koukat, tak posouvám spanilku na odpoledne.
13.00 - 14.00 Spanilá jízda : Královice, Trpoměchy, Slaný, Smečno, Kačice, Stochov - Slovanka, Nové Strašecí, Řevničov, Mšec, Hvězda, Tuřany, Slaný, Trpoměchy, Královice
15.00 - až až Papání (gulášek, špíz, knedlíčková polívka), bumbání (pivo, víno, nealko), poháry, po celý den hudební songy od DJ
18.00 - 19.00 Pokud počasí dovolí tak v tuto dobu bude výherce tomboly vychutnávat svou výhru ;-) - jinými slovy výherce se zadarmo povozí v horkovzdušném balónu, ostatní budou moci za symbolickou cenu :-)
od 20.00 Večerní diskotéka s DJem
Neděle: Balení a smutný odjezd domů.

Takže nezbývá než Vás poprosit o přihlášení se a opět zasílání drobného příspěvku na clubový účet. Možnost platby i na místě (jako každý rok) :-)

Poplatky:

Registrovaný člen Řádný (platící) člen
Poplatek za osobu / platba předem na účet:
Poplatek za osobu / platba na místě:
200,- Kč
250,- Kč
200,- Kč
200,- Kč
Poplatek na spanilku za auto / platba na místě: 100,- Kč 100,- Kč

Takže pokud pojedou 2 lidi v jednom kabrioletu, tak celá posádka zaplatí buď 400,- Kč dopředu převodem na účet, nebo 500,- Kč na místě. Pokud je řidič řádný člen, tak ve stejném případě zaplatí 400,- Kč jak na účet, tak na místě.
Pokud chce jet někdo jen spanilku, tak zaplatí 100,- Kč za auto.
Správně vypočítanou výši peněz posílejte na účet 911 00 911 / 5500, použijte přesně VS a SS, aby šla rozpoznat Vaše platba !!! Složenkou prosím neplaťte, platba nelze identifikovat !!!

Číslo účtu : 911 00 911 / 5500 - Raiffeisen BANK, a.s.
VS : vaše členské číslo
KS : 558
SS : 19

Info pro nové členy a kabrioleťáky, kteří pojedou poprvé ;) V ceně viz. výše je zahrnuto: vstup, sobotní snídaně, porce guláše, nebo jiná porce jídla, večerní zábava s DJ, drobné ceny v tombole, poháry pro vítěze, TOI TOI ;-)

Mapku najdete ZDE. Můžete si ji sami přibližovat, či oddalovat.


02.06.2013 - Tomáš Tureček