Zahájení sezóny v Brně

Tradiční zahájení sezóny, pro Cabrio Club letos již desáté, se uskuteční jako každý rok první sobotu v dubnu (teda loni jsme to kvůli vrtochu počasí trošku odložili) a jako každý rok na stejném místě pod totemem IKEA.

V pátek mi přišel pěkný vtip: Včera začalo astronomické jaro a venku už běží trailery na léto. :-) Sobota, neděle byla sice deštivá, ale doufám, že se tento vtip stane skutečností a užijeme si letos našich kabrioletů dosytosti.

Tyto informace je jako nošení dříví do lesa, ale hlavně pro nové členy, kteří naší bandu ještě neznají jsou tady základní informace:
Termín: 05.04.2014
Místo: Pod totemem IKEA
Čas: Příjezd mezi 10.00 - 11.00

Program: Po 11.00 odjezd na spanilou jízdu po okolí Brna, následně společné papání a potom loučení. Ti co budou při chuti a chtějí si akci prodloužit, tak určitě budou pokračovat na tradičních večerních akcích, které jsou různě rozesety po okolí Brna a ti co zatím na žádné takové akci nebyli a chtěli by se zúčastnit je tady jedna veřejná AFTERPÁRTY ;-).

Kdo bude mít zájem účastnit se večerního táboráku a přidružených aktivit, nechť dá vědět přímo milan126, nebo ZDE na fóru. Určitě neváhejte a hlaste se, místa jsou omezena.


23.03.2014 - Master_Tom