10. ročník Královického srazu kabrioletů

!!! A K T U A L I Z O V Á N O !!! Pro některé nové členy to bude zřejmě jejich první sraz, pro další třeba pátý nebo šestý, ale pro ty, kteří si už něco pamatují to bude desátý ročník. 10 let co si užívámei jedné louky v Královicích u Slaného. Vždy na jeden víkend jsme zdvojnásobili počet obyvatel této vesničky, která se stala nepsanou Mekkou kabrioletů v Čechách.

Tato akce bude "Legen" ... počkej na to ... "dární" - "Legendární" ;)

Nedávno jsem viděl HIMYM, tak jsem musel použít Barneyho hlášku, která se doufám vryje do paměti nás zúčastněných. Článek vychází s velkým předstihem, tak bude ještě určitě několikrát zaktualizovaný, a postupně Vás budu informovat o novinkách, které se na sraz podaří domluvit.

Kdy: 11. - 13.07.2014
Kde: Královice u Slaného (www.obeckralovice.cz)
Ubytování: Na velké louce pod stanem, případně pod širým nebem nebo v autě :-) Dále kdo bude mít zájem, tak je možnost ubytování v nové konírně.

Program:

Pátek: od rána Příjezd, stavění stanů, večerní posezení, pokec, volná zábava
Večerní letní kino v Královicích
Sobota: Spanilá jízda : Královice, Dřínov, Stradonice, Klobuky, Peruc, Čermochov, Ječovice, Mšené-lázně, Šlapanice, Zlonice, Dřínov, Královice
Papání (gulášek, špíz, knedlíčková polívka), bumbání (pivo, víno, nealko), poháry, po celý den hudební songy od DJ
Večerní diskotéka s DJem
Že by opět malé bouchání na půlnoc ;-)
Neděle: Balení a smutný odjezd domů.

Takže nezbývá než Vás poprosit o přihlášení se a opět zasílání drobného příspěvku na clubový účet. Možnost platby i na místě (jako každý rok) :-)

Poplatky:

Registrovaný člen Řádný (platící) člen
Poplatek za osobu / platba předem na účet:
Poplatek za osobu / platba na místě:
200,- Kč
250,- Kč
200,- Kč
200,- Kč
Poplatek na spanilku za auto / platba na místě: 100,- Kč 100,- Kč

Takže pokud pojedou 2 lidi v jednom kabrioletu, tak celá posádka zaplatí buď 400,- Kč dopředu převodem na účet, nebo 500,- Kč na místě. Pokud je řidič řádný člen, tak ve stejném případě zaplatí 400,- Kč jak na účet, tak na místě.
Pokud chce jet někdo jen spanilku, tak zaplatí 100,- Kč za auto.
Správně vypočítanou výši peněz posílejte na účet 911 00 911 / 5500, použijte přesně VS a SS, aby šla rozpoznat Vaše platba !!! Složenkou prosím neplaťte, platba nelze identifikovat !!!

Číslo účtu : 911 00 911 / 5500 - Raiffeisen BANK, a.s.
VS : vaše členské číslo
KS : 558
SS : 20

Info pro nové členy a kabrioleťáky, kteří pojedou poprvé ;) V ceně viz. výše je zahrnuto: vstup, sobotní snídaně, porce guláše, nebo jiná porce jídla, večerní zábava s DJ, drobné ceny v tombole, poháry pro vítěze, TOI TOI ;-)

Mapku najdete ZDE. Můžete si ji sami přibližovat, či oddalovat.

  AKTUALIZOVÁNO

Hlavní bod ubytování v nové konírně : Konírna bude otevřena pouze pro nás. Cena za osobu na noc je 400,- Kč. Jedná se o plně vybavené dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC. Kdo bude mít zájem, tak ať mi zavolá na 602 780 500 nebo 731 508 393. Je volných cca 20 míst.

Pozor. V Královicích momentálně probíhá rekontrukce mostu, přes který se dostanete na louku. Je tam zákaz vjezdu. Ale nás se netýká. Opatrně přes něj přejeďte a dostanete se na naši Královickou louku.

Poprosil bych Vás ještě o přihlášení se na sraz, protože mám domluvený dort na večer, tak abych chytl správný počet lidí. Když budeme mít těch 10 let, tak si to dort přímo žádá.

Na jídlo bude gulášek, případně řízek. Budete mít možnost si vybrat ;) Opět bych poprosil přihlásit se, ať mám co nejpřesnější čísla ;)

Spanilá jízda bude ve spolupráci s veterány, kteří sobotní den budou projíždět Královicemi. Bohužel kvůli rekonstrukci mostu nezajedou za námi na louku, ale mi si je prohlídneme vrámci spanilky v protisměru ;).

Na večer jsem s zajistil projekci, takže si můžeme pustit starší ročníky, ale hlavně bude novinka na večerní diskotéku, bude včetně videoklipů.


17.04.2014 - Master_Tom