Přátelského Kabrio Setkání u Žraloka

Nejspíše to již většina z Vás četla ať už na Facebooku, tady nebo kdekoli jinde, ale opakování je matka moudrosti tak tedy oficiálně a ještě jednou pro Všechny vkládáme tento článek a můžete se přihlašovat ať víme na koho se těšit ;)

Termín : 15. – 17.8.2014
Místo : Podhradí Plumlovského zámku - Kemp Žralok Plumlov

Takže milí přátelé Kabrioleťáci, od 15.-17.8.2014 máte doufám už všichni zamluvené volno a v navigacích zadaný Autocamp Žralok :-)

Začneme tím že tato akce není brána jako úplný sraz, ale letos, jelikož to bude poprvé na tomto místě,bude záležet jen na Vás samotných jestli to bude první z éry nových pohodových srazů nebo to bude první a zároveň poslední párty u Žraloka.. proto tedy bude tato akce letos brána jako přátelské setkání….ukradneme tedy hlášku Igorka : Kdo Chce Ať Přijede :)

Tak, tedy nějaké info:

V Kempu je 28 chatiček pro 2,4 a 10 osob(více info o chatičkách cenách apod. níže v odkazu na kemp) které si každý sám zamluví na tel. čísle také níže v odkazu. Zamlouvejte včas s uvedením účasti na kabrio setkání - majitel už bude vědět jak s Vámi naložit :-). Karavany zde mají několik přípojek takže také bez problému pro Vás co byste měli zájem dojet s karavanem. Pro Stany je tu asi ar krásné louky takže máte možnost velikého výběru právě ideálního místa pro Vás.. :-) A na závěr pro ty kteří jsou nad míru zhýčkaní, pět minutek procházkou od kempu se nachází Penzion VE MLÝNĚ tel. 606 144 686. (viz odkaz níže) takže to asi vše k ubytování,veškeré detaily najdete v odkazech na konci článku.

Přímo v kempu je hospůdka s jednoduchým občerstvením jako je např. bramborák klobásky,hranolky apod. po celý den. Snídaně v jednoduchém podání je samozřejmostí.. Co se pití týká Pan hospodský tam s námi prý bude dokud budeme pít,takže paráda :-) Výběr z piv je rozmanitý-běžně se tu točí 4 druhy piv + v sezonu jsou připojena dvě další, z místního pivovaru,má to letos být borůvkové a druhé se co 14 dní mění takže to bude překvapení z místního pivovárku pro nás..
V jednání je také hudba na sobotní večer, zatím to vypadá tak že to bude živá kapela.. Jinak co se jídla týká v 5km vzdálené vedlejší vesnici Mostkovice je vyhlášené venkovní sezení Koliba U Čápa s grilovanými specialitkami pro náročnější z nás :-) otevřeno od 17:00 do 00:00
A celkově v okruhu do 5ti km od kempu je asi 10 dalších různých pohostinství restaurací apod. takže výběr rozmanitý záleží na každém..

Pro spestření se zde v sobotu koná 2.ročník Plumlovmanu. Je to místní akce se závodníky kteří od rána soutěží v běhu, plavání a jízdě na kolech.Po obědě mají vyhlášení vítězů a ukončení akce.. takže bude alespoň na co koukat..

Součástí kempu je i letos (právě momentálně) renovované dětské hřiště. Také je možnost zapůjčení lodiček a šlapadel. A když by jsme si chtěli protáhnout kosti je k dispozici i hřiště na plážový volejbal.

Také při větším zájmu z naší strany ( cca 15osob) je domluvena možnost sobotní prohlídky Plumlovského zámku za poplatek 60kč..více info dole v odkazu vše je na domluvě takže kdo bude mít zájem bylo by fajn dát vědět dopředu ;)

A takový poslední bonbonek když by byl zájem.. kromě možnosti hezké procházky po nedaleké (cca 3km) loni zrenovované hrázi Plumlovské přehrady, se hned v její blízkosti nachází letní kino, bližší info zjistíme a dodáme bohužel je ještě moc brzy a majitelé nevědí přesné promítací hodiny.
Domýšlíme také trasu nějaké rozumné spanilé jízdy.. takže o té bude více info také později, popřípadě kdyžby měl někdo z místních nějaký nápad tak uvítáme návrhy :)

Budeme se těšit na Vaši účast a považujeme to jako start nové fajnové éry Kabrio srazů na Moravě.. takže střechu dolů a v srpnu zdar.

Kemp:
Odkaz na Facebook (kdyby to někomu nešlo stačí na FB zadat:Kempink Žralok Plumlov)
www.facebook.com/camp.zralok.cz
www.camp-zralok.cz/kemp.php

Zámek:
www.plumlov-zamek.cz

Penzion:
www.pensionvemlyne.com/?cap=5804

Plumlovská přehrada:
cs.wikipedia.org/wiki/Vodn%C3%AD_n%C3%A1dr%C5%BE_Plumlov


18.05.2014 - Paťas s Jájinou