Soutěž MOJE AUTO

Včera v noci se posunul čas z letního na zimní Milý kabriopřátelé a to znamená že nastal čas vyhlásit již zmiňovanou Soutěž o nejzajímavější článek o Vašem kabrioletu :)

S přesunem času se nám bohužel razantně zkrátil den a většina z nás bude svůj volný čas trávit v útrobách svých vyhřátých domovů pěkně v teplíčku u čaje či svařáčku. :) Proto jsme pro Vás všechny vymysleli tuto soutěž u které se zabavíte, zkrátíte si dlouhé zimní večery a máte možnost vyhrát hodnotné ceny.

A oč se vlastně jedná?

Každé autíčko má svou historii ať už velmi dávnou a dlouhou - u starších ročníků, nebo je jeho historie kratší ale třeba o to více zajímavá u ročníků mladších. Soutěžní úkol je tedy jednoduchý…

1. Rozepište se o svém miláčkovi bez střechy. Zavzpomínejte na dobu, kdy jste si ho pořídili, v jakém bylo stavu, co na něm bylo a nebylo hotové, na první úpravu ve Vaší režii a vlastně na všechny další úpravy a opravy až do současnosti, ba ne až do budoucnosti.. Pište o čemkoli co jste si na autě udělali byť sami nebo nechali udělat specializovanou firmou. Rozepište se o první jízdě „nahoře bez“, o prvních patáliích se staženou střechou a o dalších různých nevšedních okamžicích a zážitcích. Abychom prostě také více poznali navzájem své kabriomiláčky, dozvěděli se něco o jejich historii a neznali jen „historii“ nás majitelů :)

2. Zašlete Váš článek ve formátu Word, přiložte max. 9 fotografií ve formátu jpg s nejvyšším rozlišením 1024x768 z průběhů oprav, úprav a přestaveb nebo jakýchkoli jiných zajímavostí o které se budete chtít podělit, nejpozději do 1.2.2015 na email : mojeauto@kabriolety.com.
Články budou zveřejňovány postupně ve stejných časových intervalech zde na stránkách. Takže ode dneška počínaje, až do 1.2.2015 čekáme na Vaše články. Samozřejmě by bylo lepší, když by jste je zasílali co nejdříve aby si je mohlo přečíst co nejvíce členů, na kterých pak bude záviset bodování.. :)

3. Každému článku přiřadíme číslo a zveřejníme jej zde na stránkách. 2.2.2015 pak vyjde článek o shrnutí a průběhu soutěže Moje Auto, ve kterém bude Hlasovací formulář, který bude aktivní do 1.3.2015. V rozsahu tohoto měsíce bude moci každý člen kabrioklubu udělit 1 hlas. Podle počtu hlasů se pak budou udělovat ceny.

4. Rozhodli jsme se, že cen bude 11. Pro ty, kteří se ptají, proč zrovna tohle číslo, odpovím s radostí a úsměvem že rokem 2015 začíná 11. Cabriosezóna Cabrio Clubu a 11 let existence stránek kabriolety.com :) Což je si myslím dobrý důvod k číslu 11 :)

Rozpis cen :

  1. cena : Univerzální dárkový poukaz za 1000 Kč na www.firmanazazitky.cz
  2. cena : 2 roky řádného členství na stránkách kabriolety.com
  3. cena : Kosmetický balíček pro auto v hodnotě 500 kč
  4. cena : 4l oleje pro Váš kabriolet
  5. cena : 1 rok řádného členství na stránkách kabriolety.com
  6. cena : Vstupné na jeden kabriosraz sezóny 2015 (2 osoby+1auto)
  7. cena : Společenská hra Sexy hrátky po česku (s naší členkou Morti)
  8. cena : Butilka s logem Cabrio Clubu
  9. cena : Poukaz na 4 piva na kabriosraz v roce 2015
  10. cena : Kšiltovka s logem Cabrio Clubu
  11. cena : Bezpečnostní vesta s logem Cabrio Clubu

Myslím si že nyní víte vše k soutěži kterou TÍMTO startujeme a budeme se těšit na Vaše články o Vašich KabrioMiláčcích :)

Takže tedy ať vyhraje ten nejzajímavější..


27.10.2014 - Master_Tom,Paťas,Jájina