Ukončení sezóny v Brně

Tradiční ukončení sezóny,se tradičně koná první sobotu v říjnu. Po loňských a předloňských zkušenostech jsme to již dali rovnou na druhý (spíš třetí) sobotu v říjnu a jako každý rok se potkáme na stejném místě pod totemem IKEA.

Určitě není třeba to tu moc rozepisovat, ale aby jste měli informace pohromadě, tak tady je máte:
Termín: 15.10.2016
Místo: Pod totemem IKEA
Čas: Příjezd mezi 10.00 - 11.00

Program: Po 11.00 odjezd na spanilou jízdu po okolí Brna, následně společné papání a potom loučení. Ti co budou při chuti a chtějí si akci prodloužit, tak určitě budou pokračovat na tradičních večerních akcích ;-).

PS: Pokud máte nějaký typ, kde jsme ještě v okolí Brna nebyli a bylo by pěkné se tam společně podívat, budu rád za tyto náměty, v diskuzi pod článkem, díky.

PS2: Přeci jen jedna drobná změna bude, já nebudu :-( Je mi to moc líto, ale toto sobotu budu na druhém konci republiky a jen, že mi to časově nevychází nebudu měnit termín, protože je takto naplánovaný od začátku roku. Jako drobnou kompenzaci, jsem byl na obou zahajovačkách letošního roku :-D. Pokud ale někdo bude chtít dát i dvě ukončovačky, tak se můžeme domluvit na další sobotu 22.10.2016. ;-) Toto berte spíš jen jako malou nadsázku na dvě zahájení, tak proč ne dvě ukončení :-D

PS3: Samozřejmě jsem poprosil a zaúkoloval jednoho člena, který má veškerou mou plnou podporu a věřím, že to zorganizuje na jedničku :-) Myslím, že jej poznáte, protože určitě pod totomem pronese něco ve smyslu: "Ahoj já jsem Jirka a jeďte za mnou :-D"


10.10.2016 - Tomáš Tureček