Cabrio - Club

Byl založen z nadšení party lidí, která z prvu jezdila společně na vyjížďky a po srazech. Rádi bychom, ale jezdili ještě ve větším počtu, protože když projede jeden kabriolet je to krása, ale když jich projede víc za sebou tak je to nepopsatelný zážitek.

Všichni z nás se taky setkali ve svém okolí z dotazy co se týče kabrioletů. Jeden z nejběžnějších dotazů je "Jak ošetřovat střechu proti vodě ?" Časté dotazy byli dalším důvodem, který nás vedl k založení těchto stránek. Na těchto stránkách se budeme snažit sjednocovat lidi se stejnou chorobou, kterou není nic jiného než jízda se sluncem nad hlavou a větrem ve vlasech v kabrioletu.
Dalším bodem, který jsme si dali za cíl je přinášet nové informace o tom co na nás chystají výrobci za novinky mezi kabriolety. A v neposlední řadě se budeme snažit přinášet užitečné informace, které budou souviset s kabriolety.  Samozřejmostí by mělo být domluva na různé srazy. Také zde budete moci vznášet své dotazy nebo naopak poradit kolegovi na již vznesený dotaz. Za celou partu tvůrců těchto stránek bych vám rád popřál, aby se Vám stránky líbily a byli pro Vás obohacením a přínosem.


01.10.2003 - Karel Netuka