Kabrouši v pevnosti - potřetí

Ahoj kabrioleťáci, otevření střech máme úspěšně za sebou a můžeme vyhlížet další akci v našem kabrio kalendáři a tím není nic jiného než sraz nazvaný Kabrouši v Pevnosti - potřetí. Ty co se již účastnili tuší co se na ně chystá a pro ty co se chystají poprvé pár užitečných informací :-).

Kabrouši v Pevnosti se uskuteční v termínu od 12-14.5.2017 v pevnostním městě Josefov u Jaroměře na překrásném místě přímo pod opevněním v centru podzemních chodeb. Příjezdové cesty jsou značené. Spát (pokud teda vůbec půjdete) je možno ve vlastních stanech přímo v pevnosti vedle aut, nebo v penzionech nedaleko srazu. Po celou dobu srazu je zajištěno bohaté občerstvení včetně specialit a dobrot přímo z polní kuchyně a na čepu oblíbené „Svijany“. Pro každého účastníka bude v sobotu připravena porce něčeho dobrého z ohně a možnost prohlídnout si zdarma největší evropský model pevnosti, který je nově teměř v areálu srazu. Samozřejmostí bude i bohatý sobotní program. A závěrem než se dostanu k samotnému programu srazu bych ještě chtěl poděkovat za loňský rok, kdy se podařilo vybrat pro děti z dětského domova mnoho krásných věci. A proto i letos jsme se v této myšlence rozhodli pokračovat a pomáhat dětem dál. A tak se na Vás obracíme i letos s prosbou. Budeme opět vybírat jen věcné dary v podobě oblečení, kosmetiky, her a sportovního vybavení, které budeme shromažďovat a v sobotu, před začátkem hlavního programu, opět společně vše předáme.

Dost bylo organizačních věci a teď k zábavě :-D

Program:

Pátek: od rána samozřejmě jako vždy pozvolný příjezd účastníků, zmapování terénu a zabrání strategických pozic :-D a volná zábava
Sobota: 10:00 nás příjdou navštívit vojáci v dobovém oblečení a zahají celou akci dělostřeleckou salvou
11:00 - 11:30 odjezd na spanilou jízdu po okolní krajině
13:00 - 14:00 příjezd kolony zpět do pevnosti
15:00 - 17:00 doprovodný program pro děti i dospělé
18:00 GREEN DAY revival
20:00 Whatrock
22:00 ALŽBĚTA
Neděle: opět smutné balení, loučení a odjezd k domovům

Sledujte tento článek nebo na FB www.facebook.com/kabrousivpevnosti/ kde budou ještě aktualizovány informace. Např. Kudy povede spanilá jízda, nebo zda nás příjde navštivit samotný císař Josef II, nebo jaké souteže máme v rukávu :-D. A jistě si řikáte co za to všechno? Potěšujcí zpráva je, že i letos se nám podařila udržet stejná cena, jako na předchozích ročnících a to je 250,-Kč/osoba.

Pouze bude malá změna a to, že platba bude možná pouze při příjezdu na místě. No to je už snad všechno a budem se na Vás všechny těšit a když nás ještě něco napadne tak to určitě doplníme :-D


22.04.2017 - Karel Netuka