Šťastná třináctka v Královicích

Nejvyšší čas napsat informace ke 13-tému Královickému srazu kabrioletů. Říká se, že 13-ka je šťastné číslo, tak se pojďme v tomto duchu na toto setkání připravit.

Letos, že je ten šťastný ročník, jsem se rozhodl nehrát si na tajemného a napsat jsem max. informace, aby jste věděli o co přijdete, když nepřijedete ;-)

Kdy: 14. - 16.07.2017
Kde: Královice u Slaného (www.obeckralovice.cz)
Ubytování: Na velké louce pod stanem, případně pod širým nebem nebo v autě :-)
Dále kdo bude mít zájem, tak je možnost ubytování na Královickém dvoře(www.kralovickydvur.cz). Cena za osobu a noc je domluvena na 400,- Kč. Jedná se o plně vybavené dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC. Kdo chce spát na pohodlné posteli, tak ať si daný pokoj rezervuje na čísle: +420 606 716 020. Je to číslo na recepci Královického dvoru, kde prosím říkejte heslo Cabrio Club, aby Vám zapsali domluvenou cenu. Pozor !!! Ve stejný víkend se tam koná něčí svatba, a pokojů je jen 13. Takže kdo dřív zavolá ten dříve bydlí ;-)

AKTUALIZACE:
Vzhledem k posledním smutným událostem, přidávám na pátek vzpomínkový večer na IGORa. Dále je zaktualizován čas spanilky a další informace k sobotě.
PS: vzhledem k počtu přihlášených je objednána jedna ToiToika a 40 porcí guláše ;-)

Program:

Pátek: od oběda Příjezd, stavění stanů, večerní posezení, pokec, volná zábava
Vzpomínkové povídání na IGORa (ve 20:46 - minuta posledního troubení)
Večerní letní kino v Královicích
Sobota: 13:30 Podařilo se opět domluvit přejezd po Královické louce historickými vozy, které se účastní Slánského okruhu. Dle slov organizátora by se mělo jednat o 200 vozů všech známých i neznámých značek.
14:30 Spanilá jízda : Královice, ...., Královice (trasu si momentálně nechávám posvětit policií.) Pokud nás přijede dostatek kabrioletů, tak jsem se rozhodl rozdělit kolonu na dvě části, které pojedou proti sobě a v určitém místě spanilky se budeme navzájem míjet. Kdo to zažil ví o čem mluvím pro ostatní je to něoco fantastického a nezapomenutelného ;-)
Papání (gulášek, špíz, řízek s brambory, či krkovice na víně),
bumbání (pivo, víno, zelenou, nealko (mám slíbenou i kofolu)),
poháry a krásné ceny v tombole,
po celý den hudební songy od DJ
od 20:00 Večerní video-diskotéka s DJem (obraz 4 x 3 metry, ať je na co koukat). Diskotéka je předdomluvena alespoň do 2 rána, potom podle přeživších.
22:30 Předpůlnoční ohňostroj - něco co se nevidí každý den ;-)
24:00 Půlnoční přípitek ;-) - založeno na 11. ročníku, tak si chci s Vámi přiťuknout. A čím si přiťukneme ? No ti co zažili ví, pro ostatní alespoň toto bude překvapení...
Neděle: Balení a smutný odjezd domů.

Takže nezbývá než Vás poprosit o přihlášení se a opět zasílání drobného příspěvku na clubový účet. Možnost platby i na místě (jako každý rok) :-)

Poplatek na osobu je 250,- Kč:

Pokud se budeš ctít zúčastnit jen spanilé jízdy, tak je poplatek za spanilku 100,- Kč

Takže pokud pojedou 2 lidi v jednom kabrioletu, tak celá posádka zaplatí 500,- Kč.
Pokud chce jet někdo jen spanilku, tak zaplatí 100,- Kč za auto.
Správně vypočítanou výši peněz posílejte na účet 911 00 911 / 5500, použijte přesně VS a SS, aby šla rozpoznat Vaše platba !!! Složenkou prosím neplaťte, platba nelze identifikovat !!!

Číslo účtu : 911 00 911 / 5500 - Raiffeisen BANK, a.s.
VS : vaše členské číslo
KS : 558
SS : 23

Info pro nové členy a kabrioleťáky, kteří pojedou poprvé ;) V ceně viz. výše je zahrnuto: vstup, sobotní oběd (porce guláše, nebo jiná porce jídla), večerní zábava s DJ, drobné ceny v tombole, poháry pro vítěze, TOI TOI ;-)

Mapku najdete ZDE. Můžete si ji sami přibližovat, či oddalovat.

Na všechny se těším se šťastnou třináctkou na Královické louce.

PS: určitě si na něco ještě vzpomenu, tak to sem doplním.


15.06.2017 - Tomáš Tureček