Ukončení sezóny v Brně

A K T U A L I Z O V Á N O !!! Tradiční ukončení sezóny, pomalu v tradiční druhou sobotu v říjnu. Takže ČR, Brno, totem u IKEA.

Pro již tradiční příjezdníky stačí jen potvrzení termínu, který je od začátku roku dán. Pro nové členy, kteří se budou chtít rozloučit s touto sezónou a symbolicky naposledy zavřít střechu, píši tyto skromné řádky:
Termín: 14.10.2017
Místo: Pod totemem IKEA
Čas: Příjezd mezi 10.00 - 11.00

Program:Cca od 10:00 příjezd pod totem IKEA a klábosení nad našimi miláčky. Po 11.00 odjezd na spanilou jízdu po okolí Brna, následně společné papání a potom loučení. Ti co budou při chuti a chtějí si akci prodloužit, tak určitě budou pokračovat na tradičních večerních akcích ;-).

Na sobotní viděnou ;-)

AKTUALIZOVÁNO

Je domluven oběd v hotelu Pavlov na 12:30. Budou na výběr 3 jídla, která budou předchystána, aby to bylo rychlejší. Kdo si vybere něco jiného, tak si pak trošku počká.

V Pavlově je muzeum věstonické venuše + další neandrtálci (www.archeoparkpavlov.cz), je to kousek od mušovských jezer, budeme kolem projíždět, pěkná příroda a počasí zajištěno ...

Projížďka je vymyšlena viz odkaz: MAPA

Po jídle bude následovat rozchod a kdo bude mít zájem tak v 17.15 sraz v Brne na Zelňáku a v 17:30 nástup na prohlídku podzemí pod Zelným trhem (více ZDE).


27.09.2017 - Tomáš Tureček