KABRIOLET SNŮ

Venku je nechutná zima a pěkně hnusně, takže dost času trávím u motoristických časopisů. A jak si tak pročítám různé statistiky a žebříčky, došel jsem ke zjištění, že zřejmě nikde a nikdo ještě neudělal žebříček KABRIOLET SNŮ. Tak mě napadlo, že bychom to mohli konečně uspořádat (kde jinde než tady) na webu KABRIOLETY. Kdo jiný než my, majitelé aut bez střechy, by měl o něčem takovém rozhodnout.

Svá auta jsme si taky vybrali sami, bohužel nejen podle svých pocitů, ale i podle možností a to nejen finančních, ale třeba i možností trhu. Ne každý má možnost rozbít prasátko a zajít si do krámu koupit třeba SL AMG za pár „mega“, které by se mu líbilo. Takže co zkusit zapomenout na peníze a vybrat si pouze podle svého srdce. Proto se Vás kolegové ptám:

„KTERÉ TŘI KABRIOLETY ze všech dob BYSTE SI VYBRALI“ ?

Rozhodněte se pouze podle vlastního vkusu, nehleďte přitom na peníze nebo na to jestli se auto ještě vyrábí nebo ne. Nebudu Vám tu ani nabízet seznam třeba 20-ti aut, ze kterých si můžete vybrat jako v jiných anketách, protože se vsadím, že bych určitě na toho Vašeho favorita zapomněl. Popusťte uzdu Vaší fantazii. Máme tu únor, takže co takhle do prvního jarního dne nechat prostor pro Vaše hlasování. Měsíc by mohl stačit, případně bychom potom hlasování prodloužili. Bodovat se to asi bude podle pořadí 3-2-1 bod. Pak na to sednu, spočítám a ve spolupráci s Master_Tomem uděláme vyhodnocení naší miniankety.

Jak hlasovat:

Takže dál je to na Vás ...


20.02.2005 - Petr