Ukončení sezóny v Brně

A K T U A L I Z O V Á N O !!! Tradiční ukončení sezóny, v tradiční druhou sobotu v říjnu. Tradičně opět Brno a tradičně opět totem u IKEA. Snad bude jako vždy tradičně přát počasí a vidíme se v sobotu ;-)

Pro již tradiční příjezdníky, zde máme potvrzení termínu. Pro nově příjezdní členy, kteří se budou chtít rozloučit s touto sezónou a symbolicky naposledy zavřít střechu, píši tyto tradiční skromné řádky:

Termín: 08.10.2022
Místo: Pod totemem IKEA
Čas: Příjezd mezi 10.00 - 11.00

Program: Cca od 10:00 příjezd pod totem IKEA a horlivé diskuze u a o našich miláčkách. Po 11.00 odjezd na spanilou jízdu po okolí Brna, (tradičně se vše dovíte na místě samotném, ale pokusím se jen naznačit, že se snažím domluvit jeden HRAD, kde bychom zaparkovali na nádvoří), následně společné papání a potom loučení. Ti co budou při chuti a chtějí si akci prodloužit, tak určitě budou pokračovat na tradičních večerních akcích ;-).

Takže tradičně na sobotní viděnou ;-)

AKTUALIZACE:

Podařilo se domluvit návštěva a parkování na Hradě a zámku Dolní Kounice, kde nám bude umožněn vjezd na nádvoří. Ten kdo má velmi nízký podvozek, tak nejprve zaparkuje na parkovišti pod hradem a jak budeme všichni ostatní na nádvoří, tak si očíhne, zda taky dokáže na nádvoří vjet. Dle slov majitelů hradu, už tam parkovalo i nějaké Ferrari, takže by to 99% nás mělo bez problémů dát.
Program na hradě: kdo bude chtít, tak si může zajít na komentovanou prohlídku. Podle počtu buď to bude jedna nebo dvě skupiny. Dále si budete moci zakoupit na občerstvení kávu, čaj, pití, či štrůdl zámecké paní.
K jídlu jsem předdomluven s místní pizzerií, že nám až na hrad dovezou pizzu. Posezení na nádvoří hradu je zajištěno.
Důležitá informace: Je to hrad z dob, kdy neexistovaly kreditní karty, proto je potřeba mít s sebou hotovost.
V Brně u totemu budu vybírat symbolické vstupné = 100,- Kč na kabriolet. Děkuji za spolupráci.

PS: Pro romantiky, vemte si s sebou deku na zem a můžete se v bývalém vodním příkopě na chvíli k sobě tulit :-)


25.09.2022 - Tomáš Tureček