Setkání kabrioletů - Tušť 2023

Všechny Vás zveme do Jihočeského kraje, kousek od Rakouských hranic ;-)

Místo: Kemp Tušť (Suchdol nad Lužnicí)
Místo sobotního nájezdu kabrioletů: Pivovar Regent Třeboň
Termín: 9 - 11.6.2023

Spanilá jízda: Třeboň – Stará hlína – Mláka – Dolní Lhota – Příbraz – Libořezy – Mirochov – Chlum u Třeboně – Klikov – Kemp Tušť (v případě uzavírek se trasa může změnit)

Program setkání : V pátek příjezd do Kempu Tušť, kde je k dispozici několik čtyřlůžkových chatek a pár pokojů v hlavní budově (ideální zaplnit celou kapacitu chatky), dále je k dispozici prostor pro postavení stanů. Při velkém zájmu je možné využít ubytování v okolí v penzionech. www.kemp-tust.cz zde si můžete rezervovat ubytování.

V areálu je velká společenská místnost a venkovní sezení. Pivo, limo, víno bude na baru, k dispozici je ohniště a velký gril. Budou se grilovat špekáčky, klobásy, případně dle zájmu kus flákoty. Vedle kempu je i Pizzerie, nedaleko Penny market a další obchody. Bude zde možnost objednání snídaně na sobotní i nedělní ráno.

Na sobotní večer bude připravena bohatá TOMBOLA s cenami (kdo má možnost přivézt něco do tomboly, co patří k autům, lahvinky, propagační předměty, tak budeme rádi).

V sobotu po snídani (varianta A vlastní, varianta B připravena personálem kempu), by se pomalu vyjelo směr Pivovar Třeboň. V areálu pivovaru na nádvoří proběhne vystavení kabrioletů. Po zaplnění hlavního nádvoří a placu před pivovarem se budou auta odklánět na plac pod spilkou, vše bude značeno a budete naváděni.
Respektujte prosím pokyny pořadatelů a mějte na mysli, že do pivovaru se vjíždí pěší zónou, kde je pohyb turistů.

V pivovaru je možné zajít na oběd, kávu, prohlédnout si krásné město Třeboň a bude zajištěna možnost prohlídek pivovaru po skupinkách. Nebude chybět soutěž o nejhezčí kabrio. Okolo druhé hodiny se vydáme na spanilou jízdu o okolí jižních Čech s cílem v kempu Tušť. V kempu proběhne losování tomboly, volná zábava, reprodukovaná hudba, posezení, míčové hry. Kdo bude chtít, může v kempu zůstat až do neděle. V okolí je možnost navštívit několik hradů, zámků, hrobku v Třeboni, atd...

Na místě se bude vybírat malý poplatek na pokrytí nákladů spojených s akcí.

Informace můžu poskytnout na telefonu 603 475 667, nebo na emailu: petr90210@seznam.cz

Těší se na Vás Petr Maleček


09.05.2023 - Petr Maleček