Připravujeme 1. Sraz kabrioletů

Koukám se z okna a zrovna tam padá sníh a je tam hrozná zima. Jenže to nic nemůže změnit na tom, že jaro se nám už nezadržitelně blíží a než se nadějem budou zde první jarní paprsky a my vyjedeme po dlouhém zimním spánku s našimi miláčky. A jak se nám pomalu blíží to jaro tak s ním i tak očekávaný první sraz kabrioletů v České republice.

No a co vše na Vás bude čekat na srazu??? Pokusíme se pro Vás připravit nezapomenutelný sraz v krásném prostředí Autokempu Brodský u Červeného Kostelce. Nedaleko kempu budete moci navštívit zámek Ratibořice spolu s Babiččiným údolím. Teď pár vět k samotnému srazu. Uskuteční se v termínu od 6. do 8. května (no to už stejně většina víte) v již zmiňovaném Autokempu Brodský u Červeného Kostelce. Ubytování bude ve vlastních stanech. Kdo bude mít zájem o trošku větší pohodlí bude si moci objednat chatku. Chatku si objedná každý sám telefonicky přímo v autokempu. Co se týče ceny bude včas upřesněna, ale předem říkám cena za ubytovaní bude nižší než mají uvedeno v oficiálním ceníku a bude dána jednotná cena za osobu na den, která bude obsahovat vše. Pokud si objednáte chatku bude to za příplatek. Na stránkách se objeví přihlašovací formulář, abychom získali přehled kolik nás bude. V první polovině března bych se měl osobně sejít se správcem kempu a ten by mě měl upřesnit cenu za ubytování a zároveň nám přislíbil, že nám jsou schopni zajistit jídlo. Z těchto důvodů zde bude formulář a kdo bude chtít zajisti jídlo tak tam bude kolonka a napíše jaké jídlo (oběd, večeře, snídaně) a pro kolik osob chce jídlo zajistit, abychom v kempu mohli oznámit kolik porcí mají navařit. Jako klub zajistíme na pátek špekáčky a nějaké pití a na sobotu sele na rožni. Klub bude vybírat pouze peníze na zajištění nákupu špekáčků, selete a nějakého toho pití. Zbytek si uhradí každý sám při příjezdu na sraz. Peníze vybírané klubem budou poukazovány na bankovní učet, který se tu také včas objeví a zároveň budou sloužit jako záloha. Aby se nepřihlásilo hodně lidí a potom se nás tam nesešlo pět.

Program srazu ještě není úplně dopilovaný, ale v pátek bude příjezd a individuální program, aby jste měli čas rozhlídnout se po okolí. Večer bude nějaký ten táborák spojený s opékáním špekáčku a vzájemným poznáním se. V sobotu bude vystřízlivění, spanilá vyjížďka, soutěže a sele na rožní. V neděli probuzení se z kocoviny a rozjedem se zpět ke svým domovům.

!!! A K T U A L I Z O V Á N O !!!

Jídlo
Pátek  večeře a) vepřo, knedlo, zelo cena 60,- Kč
b) kuřecí nudličky s hranolkami cena 90,- Kč
Sobota  snídaně  obložený talíř + pečivo cena do 40,- Kč
oběd každý sám jelikož bude spanilá jízda a od 5 hodin prase
večeře sele na rožni
Neděle snídaně obložený talíř + pečivo cena do 40,- Kč

Kdo chcete jaké jídlo tak posílejte na email cabrio-club@seznam.cz, kdo na daný email nepošle co chce, počítá se, že se o jídlo bude starat sám.

Ubytování:
stany osoba noc 100,- Kč
chatka osoba noc 150,- Kč
Chatky po telefonické domluvě přímo v kempu a nebo emailem rezervovat počet omezen!!! Chatky jsou po 4.
Objednávky telefonem na tel.: +420 491 461 193 nebo +420 491 462 035 nebo emailem na info@campbrodsky.cz.
Internetové stránky jsou www.campbrodsky.cz

Zálohu ve výši 200,- Kč na OSOBU posílejte na účet 110 630 273/0300, použijte přesně VS a SS, aby šla poznat vaše platba !!!

Číslo účtu : 110630273/0300 - ČSOB
Částka : 200,- Kč/osoba
VS: vaše členské číslo
KS: 558
SS: 1

Mapku najdete ZDE. Můžete si ji sami přibližovat, či oddalovat.

No snad jsem zde napsal vše. Takže dnes si už rezervujte termín a na všechny se těším v květnu na srazu kabrioletů v Autokempu Brodský, ale ne jen já ale celá parta lidí, která se podílela na tom, že tento klub vznikl a funguje.


25.02.2005 - Karel Netuka