Připravujeme 2. mezinárodní sraz kabrioletů

Tak, A JE TO. 2. Mezinárodní sraz kabrioletu v Autokempu Brodský u Červeného Kostelce se nám nezadržitelně blíží a je tudíž na čase odtajnit nějaké ty informace. Hned z kraje je potřeba napsat, že sraz bude v mnoha směrech jinačí než minulý ročník. Vzhledem k tomu jaké nám venku panuje v těchto dnech počasí bych vás všechny chtěl ujistit, že bude krásně. Počasí je již objednáno:-).

Sraz se bude konat jak již je zvykem druhý víkend v květnu tedy ve dnech 12.-14. května. Akce proběhne jak již bylo výše napsáno v Autokempu Brodský u Červeného Kostelce. Podrobné informace o kempu naleznete na jejich internetových stránkách www.campbrodsky.cz . Ubytování bude ve vlastních stanech, ale pro ty kteří si potrpí na pohodlí je zde možno objednání chatek a to předem po telefonu přímo v kempu. Po příjezdu pak pouze nahlásíte způsob ubytování. Vše se bude hradit hned po příjezdu přímo na místě u brány. Pouze jako klub budeme vybírat 250,- Kč na osobu. Tyto peníze budou sloužit jako záloha a na pokrytí nákladu. Tyto peníze budete moci posílat na klubový účet.

Tak už jsme se ubytovali a teď něco k samotnému srazu. V pátek po poledni příjezd účastníku a ubytování. Bude volna zábava, však si toho po dlouhé zimě budeme všichni mít co říct :-). Na večer se připravuje menší orieňťák, který si vzal pod patronaci Michal306. A cely večír bude pokračovat volná zábava.

Sobota bude malinko náročnější, ale snad to všechno stihneme. Ráno po snídani bude kolem 10hodiny odjezd na spanilou projížďku. Opět proběhne hodinová zastávka na malebném náměstí v Opočně. Potom se budeme ubírat zpět do kempu kam je předpokládaný návrat kolem 14. hodiny. Zde budou odpoledne probíhat soutěže a mezi tím se bude dodělávat selátko na rožni. Celé odpoledne nám bude zpříjemňovat reprodukovanou hudbou DJ Majkl π, který bude mít na starosti i večerní zábavu, kde proběhne vyhlášení soutěží a případné tomboly. Bude se tančit, povídat, pojídat prasátko.

No a neděle bude opět smutná protože nastane loučení a odjezd k domovům.

Jak budou další informace, tak bude článek aktualizován.

Ubytování:
stany osoba noc 100,- Kč
chatka osoba noc 150,- Kč
Chatky po telefonické domluvě přímo v kempu a nebo emailem rezervovat počet omezen!!! Chatky jsou po 4.
Objednávky telefonem na tel.: +420 491 461 193 nebo +420 491 462 035 nebo emailem na info@campbrodsky.cz.
Internetové stránky jsou www.campbrodsky.cz

Zálohu ve výši 250,- Kč na OSOBU posílejte na účet 911 00 911/2400, použijte přesně VS a SS, aby šla rozpoznat vaše platba !!!

Číslo účtu : 911 00 911/2400 - eBanka
Částka : 250,- Kč/osoba
VS: vaše členské číslo
SS: 4

Mapku najdete ZDE. Můžete si ji sami přibližovat, či oddalovat.


18.04.2006 - Karel Netuka