Cabrio Meeting Žacléř

Ještě se člověk (tedy kabrioleťák) ani pořádně nevyspí po Broďáku a už se rýsuje další setkání. Tentokrát však trochu menšího rozsahu, neboť jak říká velký Newmik, tři velké srazy ročně stačí. Navíc tolik aut by se nám tam ani nevešlo. To ovšem neznamená, že by bylo něco ošizeno, akce bude na celý víkend, aby byl čas si ji trochu užít. Přejdu rovnou k programu, ale není ještě definitivní, vyhrazuji si právo na nějaké úpravy. I podle zájmu kabrioleťáků.

Termín: 16. - 18. června 2006

Pátek večer: Příjezd, ubytování, jídlo, hudba, pokec…

Sobota: Spanilka (možná až do Polska, pro jistotu pasy s sebou), návštěva Stachelbergu (www.stachelberg.cz), jídlo, snad vymyslíme i nějakou tu soutěž apod. A chrochta říkal něco o řezání škodovky :-). Pokusím se půjčit projektor, abychom mohli třeba promítnout nějaký film (nebo nemáte někdo vlastní?)

Neděle: Tradičně nepopulární odjezd (možný kdykoliv, klidně až odpoledne)

Prostředí města je horské, pěkné, spanilka povede převážně kroucenými úzkými silničkami, jak to má být. Stránky Žacléře jsou www.zacler.cz.
Ubytování v rodinné ubytovně, pokoje po čtyřech lidech (www.rychorska.cz), cenu na osobu a noc bude 150,- Kč + 10,- Kč nějaký povinný turistický poplatek.
Jídlo je ta nejpozitivnější stránka, uvaří nám široko daleko vyhlášený kuchař, jak jsme se měli na srazu s Usmotorákama, se můžete inspirovat na http://dajcik.wz.cz/zacler (zejména první stránka dole je záživná). Jídlo udělá jakékoliv si kdo řekne, nicméně já doporučuji nechat menu na něm, kdo už u něj něco jedl, určitě mi rád kvalitu a ochotu potvrdí (že, chrochta, Marda….? :-)). Ceny přitom nejsou přemrštěné, spíše naopak. Pro představu – posledně jsme měli celou kýtu, několik desítek stejků, zeleninové saláty, dresinky, brambory. A vše toto vyšlo jednu osobu za jeden večer včetně ubytování asi na 600,- Kč. Když se vezme v potaz, že jsme byli přejedení ještě tři dny potom…..
Můžeme samozřejmě vyrazit do okolí i pěšky, pro večerní posezení, pokecaní, zapaření máme společenku ve stejném objektu jako pokoje na spaní, takže naprostá pohodička.

Připomínám, že vše je skutečně možné upravit podle nálady a žádostí jednotlivých účastníků, jediné, o co požádám, je registrace pod článek, abych znal počet lidí. Ten je pro mě důležity kvůli jídlu apod. Záleží na něm i cena ubytování. Celkem nezáleží, jestli přijede aut pět nebo třicet, ale potřebuji to prostě včas vědět.

Žádné platby předem nevybírám, použiji osvědčený systém z minula – každy večer vyberu od každého poměrnou část (tzn. ubytování a podíl na jídle). Kdyžtak mi pište, jestli věříte v dokonalost kuchaře a hromadné jídlo na prohnutých stolech nebo jestli si přeci jen máte individuální přání, co se stravy týče. Samozřejmě jde jen o večer, oběd by byl klasičtější, kde by si každý vybral podle sebe a taky hned zaplatil, byť u stejného kuchaře. Ale pokud byste chtěli hromadně zorganizovat kompletní denní stravu, problém není. Jen mi vše včas řekněte.

Zajištěno je pouze jídlo, pití ať si každý přiveze sám dle vlastní chuti a spotřeby, je to efektivnější a levnější. Skleničky budou.

Pište na caddy@kabriolety.com nebo volejte +420 777 23 66 99

Budu se těšit


24.05.2006 - Radek Beneš